Mercato (Zima 2017)
- Robaku
- Juventino
chyba ktoś już podawał te informacje tutaj i następnie je zdementowano...
wiec na spokojnie bym podszedł do tematu
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Oby bo jeśli to prawda to łysy zrobiłby z Juve kolejny raz pośmiewisko. Mnie już zresztą nic nie zdziwi jeżeli chodzi o tego gościa, wszyscy poznali się na nim.

- kubraczek
- Juventino
Przejrzałem na szybko kilka stron i nie zauważyłem, żeby była gdzieś informacja o tym (ale mogłem coś przegapić). Kojarzę, że wcześniej pisało się coś o 9.4 mln. Tutto opublikowało tę informację dzisiaj.Robaku pisze:chyba ktoś już podawał te informacje tutaj i następnie je zdementowano...
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- Robaku
- Juventino
nie wiem ile przejrzałeś stron, bo stworzylismy tutaj ich prawie 200, ale pamiętam, że były informacje o wycieku pewnych informacji ze strony argentyńskiej ( nie wiem, nie pamiętam Rictor o tym pisał?!), po czym ktoś z dziennikarzy (Agresti?) to zdementował.
Tak sobie przypominam, ale według mnie ta informacja wyciekła jeszcze przed rozpoczęciem okienka.
Właśnie, też jakoś tak pamiętam,że te informacje sprzed kilku miechów,
Szkit pamiętasz coś wiecej?
Alessandro, przypominam Ci, ze na Marotta mozna narzekać, ale turecki myk - Beppe dokłądnie powtórzył przy Cuadrado
, wiec wiesz.. chłopak sie uczy.
Tak sobie przypominam, ale według mnie ta informacja wyciekła jeszcze przed rozpoczęciem okienka.
Alessandro, przypominam Ci, ze na Marotta mozna narzekać, ale turecki myk - Beppe dokłądnie powtórzył przy Cuadrado

Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- kubraczek
- Juventino
To nie kojarzyłem tegoRobaku pisze:nie wiem ile przejrzałeś stron, bo stworzylismy tutaj ich prawie 200, ale pamiętam, że były informacje o wycieku pewnych informacji ze strony argentyńskiej ( nie wiem, nie pamiętam Rictor o tym pisał?!), po czym ktoś z dziennikarzy (Agresti?) to zdementował.
Alessandro, przypominam Ci, ze na Marotta mozna narzekać, ale turecki myk - Beppe dokłądnie powtórzył przy Cuadrado, wiec wiesz.. chłopak sie uczy.

Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- gucio_juve
- Juventino
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Zarówno Dahoud jak i Goretzka są piłkarzami nie do pogardzenia, tu zgoda. Natomiast przywoływanie przykładu Leminy w kontekście Tolisso to raczej średni argument. Tolisso to gorący kąsek dla całej Europy, chłopak z talentem i już w wieku 21 lat z doświadczeniem gry w podstawie w Lidze Mistrzów. I to dla drużyny, która o coś jednak w Europie gra, a nie tylko robi za witrynę sklepową. O Leminie to pewnie mało kto z naszego forum słyszał do naszej towarzyskiej potyczki z OM.gucio_juve pisze: Sam nie mam na jego temat zdania, bo nie widziałem nawet spotkania w jego wykonaniu. Wolałbym, żebyśmy się zainteresowali, a nawet ściągnęli, kogoś z dwójki Dahoud - Goretzka. Po eksperymentach z Leminą (po którym dużo sobie obiecywałem) jestem jakoś dziwnie uprzedzony do egzotyki z Ligue1.
Linkiem nie zarzucę, ale również doskonale pamiętam, że Marotta wyśmiał ten pomysł z 50%.Robaku pisze:nie wiem ile przejrzałeś stron, bo stworzylismy tutaj ich prawie 200, ale pamiętam, że były informacje o wycieku pewnych informacji ze strony argentyńskiej ( nie wiem, nie pamiętam Rictor o tym pisał?!), po czym ktoś z dziennikarzy (Agresti?) to zdementował.
- Arbuzini
- Juventino
Dahoud to taki trochę większy Verrattigucio_juve pisze:Dahoud - Goretzka

Co do Tolisso to jest jego pierwsza czerwona kartka w dorosłej karierze, a zaczął ją wcześnie i ma już na koncie prawie 130 meczów w Ligue 1, LE i LM. Frustracja odcięła chłopakowi dopływ krwi do mózgu. Nie jemu pierwszemu i nie jemu ostatniemu. Do Leminy nie kompletnie sensu go porównywać. Przecież nasz Gabończyk w Marsylii był tylko rezerwowym. Myślę, że w Dortmundzie nie narzekają na piłkarzy ściągniętych z ligi francuskiej i Aubameyang oraz Dembele dają im sporo satysfakcji. Tym bardziej, że łącznie kosztowali mniej niż Dybala.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zgadza się, to było w wywiadzie przed meczem z Torino w grudniu i wrzucałem to tutaj wtedy na forum
W tamtym okresie chyba dziennikarze właśnie owego Premium Sport mówili o procentach dla Boca od dalszych sprzedaży Bentancura.RICTOR pisze:Marotta w wywiadzie przed meczem na Premium Sport powiedział, że 50% dla Boca od ewentualnego dalszego transferu Bentancura to zwyczajne bzdury.
- Robaku
- Juventino
ha! pamięc nie zawodzi:)
Fox Sports Braził podał, że dogadalismy sie ws. Lyanco za 6 mln euro.
Wróc nie doczytałem....
Sao Paolo dogadało się z Atletico Madryt nie Juventusem
ale źródło to samo
sorry za wprowadzenie w błąd..w każdym razie nasze doświadczenia z brazola każą suegrować,że ...niczego nie stracimy...
Fox Sports Braził podał, że dogadalismy sie ws. Lyanco za 6 mln euro.
Wróc nie doczytałem....
Sao Paolo dogadało się z Atletico Madryt nie Juventusem

ale źródło to samo

sorry za wprowadzenie w błąd..w każdym razie nasze doświadczenia z brazola każą suegrować,że ...niczego nie stracimy...
- kamil-8853
- Juventino
Panowie .... Mamy jakieś nowe info w sprawie Hernaninho ?? Wiem tak jest blisko kitajców - dzisiaj miało być potwierdzenie ale póki co cisza ... nauczony na błędach przeszłości nie uwierzę w jego odejście póki nie pojawi się oficjalne info, ktoś może czymś nowym dysponuje ?
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
No wiesz, to chyba tylko wyjątek bo ten niewątpliwy sukces jest cieniem innych niepowodzeń, których jest całe mnóstwo. Czasami mam wrażenie, że facet nie wie kiedy ma zadać decydujący cios i opiera się tylko na porozumieniu z zawodnikami :lol:Robaku pisze: Alessandro, przypominam Ci, ze na Marotta mozna narzekać, ale turecki myk - Beppe dokłądnie powtórzył przy Cuadrado, wiec wiesz.. chłopak sie uczy.
Latem Marotta ma zamiar ściągnąć Higuaina pomocy ale to zależy kto takim dla niego jest. Ja aż się boję :shock:

- Poulinho
- Juventino
No tak, bo jak powszechnie wiadomo Marotta nigdy nie kupił świetnego zawodnika. Praktycznie wszystkie jego transfery to wtopy, a 5 tytułów mistrzowskich z rzędy do czysty przypadek, tak samo jak wzrost wartości drużyny. Zespół po prostu robi na złość kibicom, doskonale zdaje się, że Marotta jest kiepski i osłabia zespół, ale specjalnie zgarnia tytuły i stara się najmocniej jak tylko może i wygrywa, by Marotta nie został zwolniony i mógł dalej osłabiać zespół... 

- szymken
- Juventino
Ja mam jakieś takie dziwne i nieodparte wrażenie, że Tolisso czy inne cele które są teraz podawane się u nas nie pojawią. Wydaje mi się, że Beppe znowu zaskoczy ( oby pozytywnie) pojęcia nie mam kim, ale tak czuję. W ostatnich latach jak były jakieś cele na lato w zimie podawane, to czy one u nas lądowały ostatecznie? O Tevezie mówili, Dybala gdzieś nieśmiało się pojawiał, ale tak to różnie.
Tolisso chciałbym, akcja niefajna, ale ile graczy miało różne podobne przypadki ? Pjanic np. z Napoli jak przegrywali 3:1 zdaje się, wjechał w czyjeś nogi i wyleciał.
Też jestem ciekaw tego Igły pomocy, bo Tolisso przy całej chęci żeby był u nas tak określić nie można.
Tolisso chciałbym, akcja niefajna, ale ile graczy miało różne podobne przypadki ? Pjanic np. z Napoli jak przegrywali 3:1 zdaje się, wjechał w czyjeś nogi i wyleciał.
Też jestem ciekaw tego Igły pomocy, bo Tolisso przy całej chęci żeby był u nas tak określić nie można.