Mercato (Zima 2017)
- ozob
- Juventino
A co w tym dziwnego, ze byly trener Juve, osoba, ktora ma w sercu caly Juventus przyjezdza obejrzec mecz swoich przeciwko odradzajacemu sie odwieczbemu rywalowi?Cabrini_idol pisze:Zaś w to jednak nie wierzę. Wycieczki to on sobie zrobi na urlopie w czerwcu.Vincitore pisze:Jak dla mnie nikogo nie obserwował, tylko zwyczajnie przyjechał na dobry mecz.
La fidanzata d'Italia
- Cabrini_idol
- Juventino
Ale z tego co piszą gazety był ze swoimi 2 współpracownikami z CFC. Przyjacielski wypad ? 

- sebastian10
- Juventino
tez mysle ze conte przyjechał zobaczyć dobry mecz i zawodników .czy juve czy interu to nie wiem .
icardi na nastepce costy
inter ma ciekawa kadrę nie każdy tez tam jest szczęśliwy jak nie wejdą do lm będzie można kogoś ciekawego wyrwać .
Z JUVE TO MYŚLĘ ZE MOZE BONUCI KUSI CONTE , DYBALA DAJMY SPOKÓJ NIE WIADOMO JAK DALEJ SOBIE BEDZIE RADZIŁ W JUVE JAK NARAZI OBNIŻA LOTY .
CHYBA ZE JESZCZE TAKI \SANDRO MOZE KUSIC WIELKIE ZESPOŁY
icardi na nastepce costy
inter ma ciekawa kadrę nie każdy tez tam jest szczęśliwy jak nie wejdą do lm będzie można kogoś ciekawego wyrwać .
Z JUVE TO MYŚLĘ ZE MOZE BONUCI KUSI CONTE , DYBALA DAJMY SPOKÓJ NIE WIADOMO JAK DALEJ SOBIE BEDZIE RADZIŁ W JUVE JAK NARAZI OBNIŻA LOTY .
CHYBA ZE JESZCZE TAKI \SANDRO MOZE KUSIC WIELKIE ZESPOŁY
- ozob
- Juventino
A co maja pisac jak komentatorzy BT Sport podczas meczu juz mowili, ze przyjechal kogos ogladac?Cabrini_idol pisze:Ale z tego co piszą gazety był ze swoimi 2 współpracownikami z CFC. Przyjacielski wypad ?

La fidanzata d'Italia
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie wiem nie interesuje mnie to czy był oglądać kogoś czy nie. Jedni mówią, że oglądał Dybale i Cuadrado, drudzy, zę Brozovicia i Candrevę a inni, że kocha Juventus i wpadł na spaghetti przy okazji meczu.
Dla mnie liczy się ten sezon i chcę aby w tym sezonie drużyna wygrała LM, Serie A i CI. A co będzie w lecie, zostawmy to na później. Akurat ja już przejechałem się nie raz na słowach agentów, piłkarzy czy Marotty.
Dla mnie liczy się ten sezon i chcę aby w tym sezonie drużyna wygrała LM, Serie A i CI. A co będzie w lecie, zostawmy to na później. Akurat ja już przejechałem się nie raz na słowach agentów, piłkarzy czy Marotty.

- gucio_juve
- Juventino
Na razie to niech go ciągnie do ustabilizowania łba. od 0:30. Ostatni mecz ligowy.Arbuzini pisze:Tolisso to zawodnik, którego mocno ciągnie do przodu
- panlider
- Juventino
A Vidal to był lepszy w jego wieku? Ja uważam, że potrzebujemy takiego piłkarza, zdecydowanie bardziej niż rozgrywającego.gucio_juve pisze:Na razie to niech go ciągnie do ustabilizowania łba. od 0:30. Ostatni mecz ligowy.Arbuzini pisze:Tolisso to zawodnik, którego mocno ciągnie do przodu
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- ozob
- Juventino
To oczywiste.panlider pisze:A Vidal to był lepszy w jego wieku? Ja uważam, że potrzebujemy takiego piłkarza, zdecydowanie bardziej niż rozgrywającego.gucio_juve pisze:Na razie to niech go ciągnie do ustabilizowania łba. od 0:30. Ostatni mecz ligowy.Arbuzini pisze:Tolisso to zawodnik, którego mocno ciągnie do przodu
La fidanzata d'Italia
- Arbuzini
- Juventino
Widziałem. Niefajne zachowanie. I co, mam z tego powodu przestać uważać, że to jeden z najlepszych dostępnych na rynku b2b? Cóż, zdania nie zmieniłem po tym faulu.gucio_juve pisze:Na razie to niech go ciągnie do ustabilizowania łba. od 0:30. Ostatni mecz ligowy.Arbuzini pisze:Tolisso to zawodnik, którego mocno ciągnie do przodu
- wagner
- Juventino
Inter ma problemy ze ściąganiem zawodników. Trudności w przybyciu J.Mario, ileś tam rat za Gagliardiniego i milion rat płatności zaproponowany Romie za Manolasa. City czekać na forsę nie będzie, albo ją masz i ją mu dasz albo spadaj. Poza tym w tej dyskusji o Kunie. Kto będzie potrafił pokryć jego cenę? Jakbym miał strzelać to latem zobaczymy go w... Realu.Virgil pisze:Prędzej jakiś Inter czy Atletico po nie go uderzy. Inter może przepłacić jak Chinole odkręcą kurek.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
wagner pisze:Real nie kupuje tak "wiekowych" graczy. $ity wycenia Kuna na 75 mln euro a nikt za tą szklankę tyle nie da.Virgil pisze: Poza tym w tej dyskusji o Kunie. Kto będzie potrafił pokryć jego cenę? Jakbym miał strzelać to latem zobaczymy go w... Realu.
- gucio_juve
- Juventino
Nie wiem jaki był Vidal w jego wieku, ale wiem, że przez całą swoją karierę wyłapał 1 czerwoną kartę bezpośrednio. A tych lat na najwyższym poziomie ma nieco więcej niż Tolisso.panlider pisze: A Vidal to był lepszy w jego wieku? Ja uważam, że potrzebujemy takiego piłkarza, zdecydowanie bardziej niż rozgrywającego.
W którym miejscu było napisane, iż masz cokolwiek zmieniać? Po prostu uwidoczniłem bezmózgie zachowanie, który przy wyniku 2:0 w 90 minucie meczu robi coś takiego.Arbuzini pisze: I co, mam z tego powodu przestać uważać, że to jeden z najlepszych dostępnych na rynku b2b? Cóż, zdania nie zmieniłem po tym faulu.
Sam nie mam na jego temat zdania, bo nie widziałem nawet spotkania w jego wykonaniu. Wolałbym, żebyśmy się zainteresowali, a nawet ściągnęli, kogoś z dwójki Dahoud - Goretzka. Po eksperymentach z Leminą (po którym dużo sobie obiecywałem) jestem jakoś dziwnie uprzedzony do egzotyki z Ligue1.
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2017, 21:50 przez gucio_juve, łącznie zmieniany 1 raz.
- kubraczek
- Juventino
Przed chwilą wpadłem na informacje o szczegółach transferu Bentancura do Juventusu, które opublikowało Tuttosport (na podstawie dokumentów ujawnionych w Argentynie). Według tych informacji Boca ma dostać od nas 9.5 mln euro w podstawie. Do tego dochodzą 2 mln euro bonusów jeśli Bentancur zostanie u nas przynajmniej przez trzy lata. To nie koniec bonusów, bo będziemy musieli zapłacić po 500 tysięcy euro jeśli rozegra 10 meczów, zakwalifikujemy się do Ligi Mistrzów lub jeśli zdobędzie 10 bramek. Najciekawszy zapis jest taki, że Boca otrzyma 50 % kwoty z przyszłego transferu Bentancura.
Jak dla mnie to porażka
Podobno Jorge Mendes chciał, żeby Bentancur trafił do Benfica lub Realu. Zainteresowana Bentancurem jest również Sevilla.
Jak dla mnie to porażka

Podobno Jorge Mendes chciał, żeby Bentancur trafił do Benfica lub Realu. Zainteresowana Bentancurem jest również Sevilla.
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
To uczucie, gdy 5-krotny z rzędu mistrz Włoch i finalista Ligi Mistrzów jest traktowany przez Boca Juniors jak klub do ogrywania talentówkubraczek pisze:Boca otrzyma 50 % kwoty z przyszłego transferu Bentancura.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Kolejny raz Marotta dał się wydupczyć czyli nic nowego...a według Was niektórych nie oddaliśmy Teveza za darmo, zapewniliśmy sobie przecież Bentancura :rotfl:
Nie tylko Turcy ciupciają Marottę, za przykładem poszli biedni Brazylijczycy :lol:
Nie tylko Turcy ciupciają Marottę, za przykładem poszli biedni Brazylijczycy :lol: