Serie A 16/17 (23): JUVENTUS 1-0 Inter
- annihilator1988
- Juventino
Wierze w Juve, ale trzeba brać poprawkę, że raz do roku nawet i kura pierdnie, więc różnie to może być, szczególnie gdy zły stan boiska będzie przeszkadzał Dybali, Sandro czy Cuadrado uciec rywalom, a ci nie należą do demonów szybkości czy zwrotności. Mam złe przeczucia co do J. Mario :roll: Oby to był mecz Pjanicia, bo będzie bardzo tłoczno w obronie gorszej części Mediolanu
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Tyle lat męczeni 352 a wy nadal nie ogarniacie, że to może być równie dobrze bronienie piątką? 
Ale mi ciśnienie skoczyło przed meczem, dobre przetarcie przed LM.
Forza!

Ale mi ciśnienie skoczyło przed meczem, dobre przetarcie przed LM.
Forza!
calma calma
- Michellaga
- Interista
Ausilio to przed chwilą potwierdził że Inter gra 4231 z Murillo i DAmbrosio na bokach obrony. Wiec nie będzie eksperymentalnego 343.
- Gandalf8
- Juventino
Trochę zaskakujące ustawienie zaproponował Pioli, za to Max nie zmienia zwycięskiej ekipy i wystawia również Dybalę, czyli kary za olanie trenera w poprzednim meczu brak (chyba, że dostał np karę finansową albo upomnienie o których nie wiemy).
Największym przeciwnikiem Juventusu w tym meczu może być... Rizzoli. Niestety znowu ten pan anty-Juve jest wyznaczany do sędziowania ważnego meczu.
Nie ważne jednak przeciwności (w tym deszcz), ponieważ mam dziś urodziny i liczę, że w prezencie dostanę 3 punkty
.
Największym przeciwnikiem Juventusu w tym meczu może być... Rizzoli. Niestety znowu ten pan anty-Juve jest wyznaczany do sędziowania ważnego meczu.
Nie ważne jednak przeciwności (w tym deszcz), ponieważ mam dziś urodziny i liczę, że w prezencie dostanę 3 punkty

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- PlanetJuve
- Juventino
WIE KTOS CZEMU TRYBUNY ZA BRAMKA INTERU SA CZESCIOWO PUSTE????
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Trochę ta gra w defensywie kuleje, przydałby się Markiz do pomocy obrońcą,bo Inter z kontry groźny. Bramka cudo,ale sama gra Cuadrado bardzo słaba,to samo Dybala.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Akurat na sportslive mi transmisje zeżarło jak nasi bramke strzelili.
Co do meczu, to tak jak sie mozna bylo spodziewac. Pierwsze minuty Juventus atakował, potem oddanie pola rywalowi, zaś następnie boiskowe szachy. Dobrze że wsadziliśmy w końcówce, teraz bedzie nam sie łatwiej grało. W drugiej Igła na 2-0 i żegnamy frajerów.

Co do meczu, to tak jak sie mozna bylo spodziewac. Pierwsze minuty Juventus atakował, potem oddanie pola rywalowi, zaś następnie boiskowe szachy. Dobrze że wsadziliśmy w końcówce, teraz bedzie nam sie łatwiej grało. W drugiej Igła na 2-0 i żegnamy frajerów.

- Cabrini_idol
- Juventino
Wszystko ładnie pięknie ale Sandro dzisiaj troszkę na ręcznym.
Co nie zmienia faktu, że trzeba dobbić 3 : 0 i skończyć sen o LM internistów
Co nie zmienia faktu, że trzeba dobbić 3 : 0 i skończyć sen o LM internistów

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Patrząc na przedmeczowe wypowiedzi w tym temacie, po pierwszej połowie trochę wstyd. Do momentu szczęśliwego uderzenia Cuadrado największym zagrożeniem z akcji było uderzenie Dybali w 3 minucie. Jedyny celny strzał do czasu zdobycia gola. Po pierwszym kwadransie zaczęło się wybijanie piłki przed siebie na oślep.
Dajemy GorszejCzęściMediolanu stwarzać okazje z niczego. Lubimy głupio tracić bramki, więc po "typowym Baboluccim" byłem pewien, że wcisną nam z rożnego. Na szczęście ten nowy na G minimalnie przestrzelił.
Nikogo chyba nie zaskoczę stwierdzeniem, że wygląda to gorzej niż w poprzednich kolejkach. Czujemy respekt przed rywalem/obsraliśmy się bez powodu. Dziś nie funkcjonuje nic, za co chwalony był Maks, zarówno taktyka, jak i wybory personalne.
Fajnie, że Juan zaliczył kolejny (po Lyonie) strzał życia, ale niestety wróciło stare #MeczWalki #ZeroJakości
Dajemy GorszejCzęściMediolanu stwarzać okazje z niczego. Lubimy głupio tracić bramki, więc po "typowym Baboluccim" byłem pewien, że wcisną nam z rożnego. Na szczęście ten nowy na G minimalnie przestrzelił.
Nikogo chyba nie zaskoczę stwierdzeniem, że wygląda to gorzej niż w poprzednich kolejkach. Czujemy respekt przed rywalem/obsraliśmy się bez powodu. Dziś nie funkcjonuje nic, za co chwalony był Maks, zarówno taktyka, jak i wybory personalne.
Fajnie, że Juan zaliczył kolejny (po Lyonie) strzał życia, ale niestety wróciło stare #MeczWalki #ZeroJakości
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2017, 21:35 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Żeby nie pchły nie przeskakiwaly na innych.PlanetJuve pisze:WIE KTOS CZEMU TRYBUNY ZA BRAMKA INTERU SA CZESCIOWO PUSTE????
Dzisiaj Bóg futbolu przemówił jako juanito, ale tak czy inaczej nasza gra jest bardzo miła.