Serie A 16/17 (23): JUVENTUS 1-0 Inter
- Patrol
- Juventino
Cała sprawa z Dybalą została zamieciona pod dywan, a Max wraz z Buffonem stwierdzili, że Pawełek przeprosił i wszystko jest cacy. Dlatego zapewne zobaczymy nasz diamencik w wyjściowym składzie. Z drugiej strony, przydałby się jakiś dobry mecz Dybali, który ostatnio przeplata jedno dobre zagrania z pięcioma fatalnymi.
Forma Interu sprawia, że w końcu można zacząć ekscytować się tym meczem parę dni wcześniej. W poprzednich sezonach derby Włoch były raczej bez emocji. Liczę na Mandzura, który obok Igły jest w niezłym gazie! Najbardziej z kolei obawiam się o naszą obronę. Ostatnio nasze BBC jest dziurawe i popełnia babol za babolem. Kto by pomyślał, że większość kibiców Juventusu życzyłaby sobie młodego Ruganiego w pierwszej jedenastce :hellyes:
Forma Interu sprawia, że w końcu można zacząć ekscytować się tym meczem parę dni wcześniej. W poprzednich sezonach derby Włoch były raczej bez emocji. Liczę na Mandzura, który obok Igły jest w niezłym gazie! Najbardziej z kolei obawiam się o naszą obronę. Ostatnio nasze BBC jest dziurawe i popełnia babol za babolem. Kto by pomyślał, że większość kibiców Juventusu życzyłaby sobie młodego Ruganiego w pierwszej jedenastce :hellyes:
- Vincitore
- Juventino
Meczem z Lazio pobiliśmy nasz własny rekord - 25 meczów (passę zaczął Conte, a kontynuował ją Allegri, zakończyła się meczem z Sampdorią [1:1] w sezonie 14/15). Obecnie 26 na liczniku i mam nadzieję, że to nie koniec.CavAllano pisze: Należałoby powoli pieczętować to Scudetto. Swoją drogą ktoś pamięta jak wygląda rekord ligi pod względem meczów z rzędu wygranych u siebie? Należy już do nas czy jeszcze do Interu post calciopoli?

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
http://fcinter.pl/forum/viewtopic.php?f=3&p=207319
Czy mi sie wydaje czy to taki podkradziony uklad przedmeczowej zapowiedzi?:D
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nie. Taki schemat jest popularny w wielu miejscach od wielu lat.Adrian27th pisze: Czy mi sie wydaje czy to taki podkradziony uklad przedmeczowej zapowiedzi?:D
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- albertcamus
- Juventino
Z czcionką i obrazkami włącznie.Push3k pisze:Nie. Taki schemat jest popularny w wielu miejscach od wielu lat.Adrian27th pisze: Czy mi sie wydaje czy to taki podkradziony uklad przedmeczowej zapowiedzi?:D
Wygramy 2:0.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Najbardziej podoba mi się: Poszukajmy szczęścia na innych stadionach, porażkę w Turynie raczej każy ma wkalkulowaną w sezon.Adrian27th pisze:http://fcinter.pl/forum/viewtopic.php?f=3&p=207319
Niestety my ostatnio gramy tak słabo z dobrymi ekipami na wyjazdach, że też powoli możemy kalkulować porażkę w Neapolu i Rzymie.
- Akha72
- Laziale
Gdyby Felipe i Parolo zachowali zimną krew to mecz (CI) skończyłby się 1:4, a nie 1:2. Jeżeli Inter tak samo wystawi się na kontry w meczu z Wami, to absolutnie nie będzie czego zbierać, a przeczuwam, że tak się właśnie stanie, ponieważ Pioli uwielbia taki samobójczy styl gry.Adrian27th pisze:Inter wczoraj walczyl do konca z Lazio i mysle ze przegrana u siebie troszke podkopie ich pewnosc siebie.
Grali praktycznie pierwszym składem.
- Robaku
- Juventino
Akha daj spokój wasze wykończenie o pomstę do nieba woła. Tam mogło być po pierwszej 0:4 dla Was, gdyby nie Anderson czy Ciro kopiący się po czole... Wczoraj ogólnie Lazio zgwałciło Inter. Dopiero po czerwie dla Murillo Inter coś się ogarnął i moze lekki stresik wszedł na Lazio po czerwie dla Biglii, ale tak to caly mecz pod kontrolą Laziali.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
To mnie się chyba inne obrazki wyświetlają. Czcionka jest taka jaka jest standardowa na większości forów w internecie. Jedynie opis formy jest rzeczywiście skopiowany, ale taki ja widziałem nieraz po za jp. Czepiacie się. A w ogóle to nie wiem po co chodzicie czytać ten rak.albertcamus pisze:Z czcionką i obrazkami włącznie.Push3k pisze:Nie. Taki schemat jest popularny w wielu miejscach od wielu lat.Adrian27th pisze: Czy mi sie wydaje czy to taki podkradziony uklad przedmeczowej zapowiedzi?:D
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Zapowiedź meczu na stronie interu, przypomina Wam to coś ?
http://fcinter.pl/forum/viewtopic.php?f=3&p=207328
Autorem osoba, która udziela się na naszym forum. Oni nawet zapowiedzi nie potrafią samodzielnie zredagować
Autorem osoba, która udziela się na naszym forum. Oni nawet zapowiedzi nie potrafią samodzielnie zredagować

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Mnie to wygląda na to, że nie przeczytałeś nawet tej strony tematu, w którym piszesz. Było kilka postów wyżej.alessandro1977 pisze:Zapowiedź meczu na stronie interu, przypomina Wam to coś ?
- Tarnos15
- Juventino
Jest skopiowany i nie ma wątpliwości. Wystarczy zajrzeć do jakiegokolwiek tematu na ich forum żeby zobaczyć, że wcześniej tego nie stosowali 
Nie zmienia to faktu, że mnie akurat mało to interesuje, ale warto to zaznaczyć żeby docenić osobę, która przygotowała to dla naszego forum

Nie zmienia to faktu, że mnie akurat mało to interesuje, ale warto to zaznaczyć żeby docenić osobę, która przygotowała to dla naszego forum

- Barnabhinio
- Juventino
Być może i jest, ale z ciekawości zajrzałem do innych tematów meczowych na tym forum, w żadnym innym nie ma takiej zapowiedzi, a w takim wypadku to już mniej wygląda na przypadekPush3k pisze:Nie. Taki schemat jest popularny w wielu miejscach od wielu lat.Adrian27th pisze: Czy mi sie wydaje czy to taki podkradziony uklad przedmeczowej zapowiedzi?:D