Mercato (Zima 2017)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pytanie czy Lemina wyrazi na to zgodę, to raz. Po drugie jest obecnie kontuzjowany, a nikt nie weźmie kota w worku.
Ten Paredes jest naprawdę wart naszego zainteresowania?
Ten Paredes jest naprawdę wart naszego zainteresowania?
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Romagna ma jednak przejść do Bresci, a do Novary ma powędrować inny obrońca Bresci - Lancini. Sprawdziłem ile ten Lancini z Bresci rozegrał w tym sezonie. Zagrał w 9 meczach w których uzbierał 560 minut. W ostatnim meczu Bresci wyszedł w pierwszym składzie i zaliczył 90 minut. Może Romagna będzie miał więcej szans na grę.
- kubraczek
- Juventino
Agent Verrattiego w wywiadzie dla Tele Radio Stereo właściwie zaprzeczył możliwości odejścia Marco z PSG. Jego zdaniem PSG to wielki klub i nie ma żadnych powodów, aby rozważać odejście z niego. Co roku mówi się o możliwym transferze, ale w PSG Verratti odgrywa ważną rolę.
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- Vincitore
- Juventino
Straszny burdel w Romie od rana. Dogadali sobie wczoraj Baselliego na wypadek pozbycia się Paredesa i trzymają chłopaka na stand-by, oprócz tego chcieliby jednak Kessiego już teraz, ale Atalanta im odmawia. Sytuacja Gersona zmienia się co godzinę, raz jest w Lille, ale jednak Roma go nie chce oddać, później jednak go sprzedają, ale gracz nie może dogadać się z Francuzami.
Poza tematem, hitem dnia dzisiejszego jest zainteresowanie Chelsea Pawełem Wszołkiem, Conte strasznie przesiąknął półśrodkami w Juventusie.
Z jeszcze innej beczki - prawie nam połamali wczoraj Bentancura.
Poza tematem, hitem dnia dzisiejszego jest zainteresowanie Chelsea Pawełem Wszołkiem, Conte strasznie przesiąknął półśrodkami w Juventusie.

Z jeszcze innej beczki - prawie nam połamali wczoraj Bentancura.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2017, 14:02 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
Roma nie może postąpić tak, że choćby pozyska Kessiego i jednocześnie nie wygeneruje dochodu.
Może być zatem tak, że Marotta cierpliwie czeka, mając już "tak" od Paredesa i liczy na obniżenie finansowych żądań rzymian (ok. 20 mln). Jeszcze nam go wcisną na naszych warunkach. 
@Vinci
Od razu uspokajam, że nic mu nie jest, jedynie silne stłuczenie.

@Vinci
Od razu uspokajam, że nic mu nie jest, jedynie silne stłuczenie.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2017, 14:08 przez mrozzi, łącznie zmieniany 2 razy.
- gregab
- Juventino
No ale Angole coś piszą że Manolas za 55 mln ojro w Arsenalu. Tak że kaska by się im zgodziłaCavAllano pisze:Roma nie może postąpić tak, że choćby pozyska Kessiego i jednocześnie nie wygeneruje dochodu.Może być zatem tak, że Marotta cierpliwie czeka, mając już "tak" od Paredesa i liczy na obniżenie finansowych żądań rzymian (ok. 20 mln). Jeszcze nam go wcisną na naszych warunkach.
ga
- Vincitore
- Juventino
Manolas dogadał się ponoć z Interem już w tym okienku, ale Nerazzurich nie puszcza FFP.gregab pisze:No ale Angole coś piszą że Manolas za 55 mln ojro w Arsenalu. Tak że kaska by się im zgodziłaCavAllano pisze:Roma nie może postąpić tak, że choćby pozyska Kessiego i jednocześnie nie wygeneruje dochodu.Może być zatem tak, że Marotta cierpliwie czeka, mając już "tak" od Paredesa i liczy na obniżenie finansowych żądań rzymian (ok. 20 mln). Jeszcze nam go wcisną na naszych warunkach.
Nasz stary znajomy Marco Motta trafił do Almerii. Swoją drogą myślałem, że ta menda dalej jest na kontrakcie w Juventusie, ale całe szczęście już był na stałe wytransferowany do Anglii.
- Marchisio87
- Juventino
Plotki dziś donoszą że Dybala jest skłócony z trenerem i chce odejść do Barcy! było by nie miło.
Mecz z Sassuolo to tragedia w wykonaniu naszego trenera, dość że zdjął Dybale to jeszcze Pjacy dał zagrać tak krótko! do tego nie wprowadza żadnych młodych nikogo jeszcze nie wypromował a jest już chwile u nas i to największa bolączka tego trenera, choć od pierwszego dnia jestem za jego kandydaturą u nas ale troche to irytuje...
Mecz z Sassuolo to tragedia w wykonaniu naszego trenera, dość że zdjął Dybale to jeszcze Pjacy dał zagrać tak krótko! do tego nie wprowadza żadnych młodych nikogo jeszcze nie wypromował a jest już chwile u nas i to największa bolączka tego trenera, choć od pierwszego dnia jestem za jego kandydaturą u nas ale troche to irytuje...
----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
- Robaku
- Juventino
Vinci nie wytransferowany, my żesmy go po prostu zwolnili wypłacając mu reszte kontraktu.
też słyszalem, ze Manolas idzie do Arsenalu ale dopiero w lato.
Do Interu? Po co tam? Murillo i Miranda radzą sobie conajmniej dobrze, nie wiem czy grek by ich wygryzł z pierwszergo składu.
O której kończy się okienko? 18?czy 23?
też słyszalem, ze Manolas idzie do Arsenalu ale dopiero w lato.
Do Interu? Po co tam? Murillo i Miranda radzą sobie conajmniej dobrze, nie wiem czy grek by ich wygryzł z pierwszergo składu.
O której kończy się okienko? 18?czy 23?
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Vincitore
- Juventino
Nie pozyska go na pewno w tym okienku. Roma odrzuciła sposób płatności oferowany przez Inter, który przez FFP może tylko bezgotówkowo wypożyczać zawodników z odroczoną płatnością (pod warunkiem, że wyreguluje bilans).ozob pisze:Od Murillo i Mirandy Manolas jedt lepszy i jak Inter pozyska greka toz pewnoscia sie wzmocni. To bedzie bardzo dobry ruch z ich strony.
Spokój w mediach, więc chyba nic się już dzisiaj nie wydarzy i zamkniemy okienko z Rinconem, Caldarą i Orsolinim.
- Robaku
- Juventino
Sami kibice Romy stiwerdzaja, ze Grek jest dobry ale bywa chimeryczny. I nie dramatyzują z powodu jego odejscia, bo uważaja, ze Rudigera i Fazio spokojnie go zastąpią. Za to Murillo i Miranda wydaja mi się bardzo dobrze zgrani.
ALe to nie mnie wybierać klub, ani tym bardziej to nie temat o mercato Romy.
Spalleti o Paredesie - " będę szczęśliwy jest Paredes zostanie" uuu już nie jest taki pewny tego, że zostaje.
ALe to nie mnie wybierać klub, ani tym bardziej to nie temat o mercato Romy.
Spalleti o Paredesie - " będę szczęśliwy jest Paredes zostanie" uuu już nie jest taki pewny tego, że zostaje.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- mrozzi
- Juventino
Dokładnie takich samych słów użył swego czasu w kontekście Pjanicia.Robaku pisze: Spalleti o Paredesie - " będę szczęśliwy jest Paredes zostanie" uuu już nie jest taki pewny tego, że zostaje.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No, że hiszpańskie media szybko podłapią temat było bardziej niż pewne. Na stronie Realu też o tym trąbią, z tym że tam oczywiście najbardziej logicznym kierunkiem dla Argentyńczyka jest Madryt. To miałem na myśli mówiąc, że Dybala sam sobie utrudnia powrót do formy. Takie spekulacje i zamieszanie mu w tym nie pomogą i choćby z tego powodu dobrze, że Allegri i tacy piłkarze jak Chiellini bagatelizują w mediach tę sprawę i uspokajają otoczenie.Marchisio87 pisze:Plotki dziś donoszą że Dybala jest skłócony z trenerem i chce odejść do Barcy!