Serie A 16/17 (22): Sassuolo 0-2 JUVENTUS
- CzeczenCZN
- Juventino
@jacky Wiesz że Cię lubię? Dobra do rzeczy. Ja byłem entuzjasta sprowadzenia Domenico już w 2013/2014. Szczerze jeżeli o mnie chodzi mógłby być atak za parę lat Bernardeschi, Orsolini, Pjaca, Berardi, Belotti, Kean.
Tyle że jeżeli ktoś ma nas gdzieś, to ja Juventino mam ho gdzieś. Pokochaj Pjace, on jest tego wart.
Tyle że jeżeli ktoś ma nas gdzieś, to ja Juventino mam ho gdzieś. Pokochaj Pjace, on jest tego wart.
- Aspanu
- Juventino
A co zrobił Pjaca, żeby go kochać? Niesamowicie śmiesznie brzmią czasem te Twoje komentarze. Ten fragment o Pjacy zdecydowanie bawi.
Czego dokonał Kean w dorosłej piłce, że tak się nim zachwycasz? Na razie ma 16 lat i zachwyca w juniorskiej piłce, z której przeskok do seniorskiej jest ogromny. Orsolini zagrał na razie fajne pół sezonu w Serie B. Jak można zestawiać kogoś w takich wyliczankach, kto jeszcze niemal nie powąchał poważnej piłki?
Ochłoń.
Czego dokonał Kean w dorosłej piłce, że tak się nim zachwycasz? Na razie ma 16 lat i zachwyca w juniorskiej piłce, z której przeskok do seniorskiej jest ogromny. Orsolini zagrał na razie fajne pół sezonu w Serie B. Jak można zestawiać kogoś w takich wyliczankach, kto jeszcze niemal nie powąchał poważnej piłki?
Ochłoń.
- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
@up
Kean ma dopiero 16lat... Czemu na siłe go tak forsujesz. To coś jak ten gośc:
http://www.transfermarkt.pl/martin-odeg ... ler/316264
Podobno niesamowity talent... To, że Raiola jest jego agentem nie oznacza, że będzie kimś więcej jak Pasquato, Nocerino, De ceglie czy inny castiglia
Kean ma dopiero 16lat... Czemu na siłe go tak forsujesz. To coś jak ten gośc:
http://www.transfermarkt.pl/martin-odeg ... ler/316264
Podobno niesamowity talent... To, że Raiola jest jego agentem nie oznacza, że będzie kimś więcej jak Pasquato, Nocerino, De ceglie czy inny castiglia
- Vincitore
- Juventino
Chcę dobrego meczu wreszcie na wyjeździe. Oprócz czterech porażek w których spisaliśmy się beznadziejnie, nasze zwycięstwa też tyłka nie urywały:
- Lazio 0:1, bramka Khediry w 66' i do samego końca wynik nie był pewny.
- Palermo 0:1, Samobój Goldanigi i niewielka ilośc stworzonych sytuacji, mecz nudny jak flaki z olejem.
- Empoli 0:3, dopiero odpaliliśmy w ostatnich 25 minutach.
- Chievo 1:2, kiepska pierwsza połowa, gdyby nie wolny Pjanicia, mogło się skończyć remisem.
- Torino 1:3, zwycięska bramka Higuaina w 85'
Chcę dzisiaj spokojnego popołudnia.

- Lazio 0:1, bramka Khediry w 66' i do samego końca wynik nie był pewny.
- Palermo 0:1, Samobój Goldanigi i niewielka ilośc stworzonych sytuacji, mecz nudny jak flaki z olejem.
- Empoli 0:3, dopiero odpaliliśmy w ostatnich 25 minutach.
- Chievo 1:2, kiepska pierwsza połowa, gdyby nie wolny Pjanicia, mogło się skończyć remisem.
- Torino 1:3, zwycięska bramka Higuaina w 85'
Chcę dzisiaj spokojnego popołudnia.

- juveman7
- Juventino
Bukmachery za zwycięstwo Juve dają około "jeden.pindziesiąt"
Piłkarze Sassuolo wygrały dwa ostatnie spotkania. Młode wilczki poczuły krew.
W pierwszym meczu Juventus w 20 min wybił im z głowy korzystny wynik za sprawą 2 goli Iguajna i Pjanica
czekam z niecierpliwością na ten mecz
Piłkarze Sassuolo wygrały dwa ostatnie spotkania. Młode wilczki poczuły krew.
W pierwszym meczu Juventus w 20 min wybił im z głowy korzystny wynik za sprawą 2 goli Iguajna i Pjanica
czekam z niecierpliwością na ten mecz
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- pumex
- Juventino
Wycieczki do Reggio Emilia kojarzą mi się równie źle jak wyjazdy do Florencji. 4 ostatnie mecze wyjazdowe z Sassuolo to raptem jedna wygrana, poza tym 2 remisy i porażka, a to wszystko okraszone beznadziejną grą, jałowym klepaniem obrońców do bramkarza, bramkarza do obrońców i obrońców do napastników (a w zasadzie do obrońców drużyny przeciwnej), zero woli walki oraz brak ładu i składu.
Jeśli dziś znowu nawiążemy do wyjazdowych 'popisów' z tego sezonu, to ja naprawdę podziękuję za oglądania Juventusu na obcej ziemi.
Jeśli dziś znowu nawiążemy do wyjazdowych 'popisów' z tego sezonu, to ja naprawdę podziękuję za oglądania Juventusu na obcej ziemi.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ostatnio grę ciągnie im Berardi, więc trzeba go zatrzymać. Jeśli się to uda nie powinniśmy mieć w teorii problemów. Sassuolo na pewno się na nas rzuci, nieco obawiam się wysokiego pressingu, bo ostatnimi czasy radzimy sobie z tym z różnym skutkiem.
Do składu wracają Chiellini i Sandro, ale cieszy, że generalnie Allegri jest konsekwentny, w dalszym ciągu mamy 4-2-3-1. Trzeba koniecznie wygrać, a, kto wie, może Roma coś straci w Genui.
Do składu wracają Chiellini i Sandro, ale cieszy, że generalnie Allegri jest konsekwentny, w dalszym ciągu mamy 4-2-3-1. Trzeba koniecznie wygrać, a, kto wie, może Roma coś straci w Genui.
- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Juventus XI: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain. #SassuoloJuve
#Juventus subs: Neto, Audero, Dani Alves, Rugani, Barzagli, Asamoah, Marchisio, Hernanes, Sturaro, Rincon, Mattiello, Pjaca. #SassuoloJuve
Dość odważnie.
#Juventus subs: Neto, Audero, Dani Alves, Rugani, Barzagli, Asamoah, Marchisio, Hernanes, Sturaro, Rincon, Mattiello, Pjaca. #SassuoloJuve
Dość odważnie.
- kawek
- Juventino
Slabo że nikt z nominalnych zmiennikow czyt Rugani Rincon Pjaca nie wychodzi w podstawie
Wiem że wyjazdy nam ostatnio nie idą e Sassuolo to nie Milan czy Viola choć i tak pewnie będzie ciężko ale liczę na Gonzalo
FJ!!
Wiem że wyjazdy nam ostatnio nie idą e Sassuolo to nie Milan czy Viola choć i tak pewnie będzie ciężko ale liczę na Gonzalo
FJ!!
- Gandalf8
- Juventino
Mamy kontynuację grania ustawieniem 4-2-3-1 i dobrze. Żadnego zaskoczenia w składzie nie ma: Rugani zagrał w PW, więc "odpoczywa" a Rincon i Pjaca na ławce i pewnie posiedzą tam do 80 minuty.
Trudny teren, trudny rywal i zwycięstwo też pewnie będzie trudne, ale nawet w bólach to i tak trzeba te 3 punkty zdobyć.
Szkoda, że Lirola kontuzjowany, bo myślałem, że będzie okazja przyglądnąć się jego grze.
Trudny teren, trudny rywal i zwycięstwo też pewnie będzie trudne, ale nawet w bólach to i tak trzeba te 3 punkty zdobyć.
Szkoda, że Lirola kontuzjowany, bo myślałem, że będzie okazja przyglądnąć się jego grze.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.