Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Molek big fun juve
- Juventino
Ja napisalem tylko do Juve i mi przyslali wczoraj dokladnie a napisalem 3 tygodnie temu do nich przyslali mi zdjecie z Del pierem i jego autograf bo poprosilem oraz kubki Juve proporczyki bilet stary oraz pilke
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
- Alexxxxx
- Juventino
Sory, że się trochę teraz przyczepię. Ja jestem kolekcjonerem juz ponad pół roku i znam wszystko w tym fachu. A już napewno o korespondencjach z klubami. Popierwsze chciałem powiedzieć , że przejżałem ten temat od deski do deski. I szczerze powiedziawszy jestem poprostu :x Jak ja bym był moderatorem w tym pokoju ( nie ujmując niz moderatorom, bo oni się bez obrazy nie znają za dobrze na kolejonerstwie) nie było by tu połowy postów. Powód Kłamstwa,kłamstwa,brak porządku...
Zagląda tu dużo osób, JP jest niezwykle popularne więc zastanówcie się. Po co ktoś ma was uważać za antykolekcjonerów
Optuje nad złożeniem pokoju na forum kącik kolekcjonera, wtedy wiele osób by się stało kolekcjonerami (a i tak jest dużo). Tam by sie wszystkie dowiadywały co i jak i to napewno powiększyłoby atrakcyjność forum. Ja już bym się tym zajął
Pozdrawiam wszystkich kolekcjonerów 8) i moderatorów
Zagląda tu dużo osób, JP jest niezwykle popularne więc zastanówcie się. Po co ktoś ma was uważać za antykolekcjonerów
Optuje nad złożeniem pokoju na forum kącik kolekcjonera, wtedy wiele osób by się stało kolekcjonerami (a i tak jest dużo). Tam by sie wszystkie dowiadywały co i jak i to napewno powiększyłoby atrakcyjność forum. Ja już bym się tym zajął
Pozdrawiam wszystkich kolekcjonerów 8) i moderatorów
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Wojtom
- Juventino
witam ! dostałem ostatnio paczki z Monaco i Arsenalu ! od Monaco dostałem : przypinke , pocztówki z autografami sześciu piłkarzy, list , duzy plakat z autografami kazdego zawodnika i trenera ! a od Arsenalu zdjecie całego składu i z tyłu autografy i małe zdjecia piłkarzy , katalog " Inside Arsenal " 2003/04 !! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Wojtom
- Juventino
dawno nie pisałem a troche sie dostało ostatnimi czasy dostałem zdjecia z autografami od Jerzego Dudka , Pawła Kryszałowicza , Sebastiana Mili , paczki od Aston Villi , Manchesteru City i dzisiaj od JUVENTUSU !!!!!!!!! przysłali mi zdjecia Appiaha i Birindelliego a na odwrotach opisy tych piłkarzy !! nie jest to zbyt wiele ale cieszy !! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Hawk
- Juventino
Tak do Liverpool'u pisalem 2 razy i osobno 2 razy do Dudka za kazdym razem duzo tego przychodzilo. Glownie ulotki a takze ksiazki formatu A4 odnosnie klubu.Szymeq pisze:Ja mam szaliki: Milanu, borussi, Arsenalu
mam maskotkę Manchasteru Utd.
Wysłałem we Wtorek list do Liverpoolu.
Czy ktoś z was wysłał kiedyś do Liverpoolu?
Czy odpisali wam?
Z góry dzięki.
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
Ja napisałem do Juve w lipcu ubiegłego roku i nic za to z Uefa dostałem 2 takie same przypinki jak El Chico i Wajron ,zdjęcia i 3 proporczyki (Ajaxu,Milanu i Realu :evil: :x sprzedałem w szkole :lol: ) a jeszcze wysyłam często do klubów NBA i powiem wam że warto bo nigdy nie zawodzą najcześciej przysyłają frotki i zdjęcia z autografami
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2004, 17:44 przez Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre !!
- *Fighter*
- Juventino
Wow dostałem od PZPN-Odznake, proporczyk, płyte
KPZPN-Odznaka, proporczyk
Monaco-Odznaka, proporcazyk, plakat z autografami
wysłałem-Juve , Valencia, Ajax
KPZPN-Odznaka, proporczyk
Monaco-Odznaka, proporcazyk, plakat z autografami
wysłałem-Juve , Valencia, Ajax
Juventus Turyn- Tylko przed Boggiem padniemy na kolana
- Splimer
- Juventino
Osobiście nigdy nie wysyłałem żadnych listów z proźbo o jakieś pamiątki, ale mój kolega wysłał list do Turynu i odziwo po jakimś roku, może ponad przysłali mu jakieś pamiątki, niepamiętam co to było, ale wazne jest to, że coś otrzymał, a z tego co sie orientuje to JUVE niewysyła pamiątek, zwłaszcza tak daleko, moi koledzy niemogli w to uwerzyć.
- Marianb
- Juventino
Ja wysłałem listy do:
-Realu Mallorca
-Juventusu Turyn
-Regginy
-Vfb Sttutgartu
-Armini Bielefeld
A przesyłki dostałem od :
-VFB Sttutgartu- zdjęcie drużyny i list.Poprosiłem ich o autograf Aleksandra Hleba i Kevina Kuraniego ale napisali mi że orginalny autograf kosztuje 10 euro :evil:
-Arminia -autografy Murawskiego i Cha-do-Ri
PS.mógłby mi ktoś przysłać wzór listu na priva do UEFY i FIFY z adresami
-Realu Mallorca
-Juventusu Turyn
-Regginy
-Vfb Sttutgartu
-Armini Bielefeld
A przesyłki dostałem od :
-VFB Sttutgartu- zdjęcie drużyny i list.Poprosiłem ich o autograf Aleksandra Hleba i Kevina Kuraniego ale napisali mi że orginalny autograf kosztuje 10 euro :evil:
-Arminia -autografy Murawskiego i Cha-do-Ri
PS.mógłby mi ktoś przysłać wzór listu na priva do UEFY i FIFY z adresami