Houlier: Dudek nie ma przyszłości w liverpoolu!!!!!
- Ulisses
- Qualità Juventino
Boshe.. Jak ja nie cierpie Liverpoolu!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla mnie rozwiazać ten klub, rozsprzedac zawodników, zwolnic trenera i całą ekipe, a stadion zaorac i posadzić marchewki, albo zaminić na bazar. Tylko takie pacany moga byc w Liverpoolu. Nigdy nie zapomne im tej dziczy podczas finału w Belgii :evil: :evil: :evil: Teraz jeszczew dochodzi ich pycha trenera i bezczelność... Houlier powinien dostać "nagrodę" roku - zwolnienie w trybie natychmiastowym. :twisted: :twisted: :twisted:
- juveni
- Juventino
Chamstwo to jest i to spore bo Dudek jest po prostu lepszy od Kirklanda ale też nie przesadzajmy to przecietny bramkarz. 
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- Sarsik
- Juventino
Dudek może uwarzać się za największego szczęściarza. Gdyby nie częste kontuzje Kirklanda nigdy by nie dostał szansy gry. Powszechnie wiadomo, że w Anglii gracz z zagranicy musi być dwa razy lepszy od tutejszego aby grać w podstawie. I niestety Jurek jest tylko 1,9 raza lepszy od Chrisa. Dlatego nie gra gdy Kirkland jest zdrowy. Mam nadzieję, że Dudzio szybko się zreflektuje i zmieni klub na lepszy. Bo z Liverpoolem to już nic nie osiągnie. Z taką skutecznością jak w meczu z Southampton zawodnicy The Reds mogą się schować. Nie widzę przyszłości dla tego klubu dopuki trenerem jest Houllier.
I need a girl that I can train.