Coppa Italia 16/17 (1/4): JUVENTUS 2-1 Milan
- Marchisio87
- Juventino
A skąd miałem wiedzieć że Kean nie będzie powołany? pomyśl najpierw. ważne że Pjaca jest a pisałem właśnie że bardzo bym chciał go widzieć na boisku bo on potrzebuje minut... zresztą to jest taki talent że powinien dużo więcej zacząć grać jak ma być top player w przyszłości!
----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
- nookie
- Juventino
Na pewno? mnie to bardziej wygląda na 4-3-3 z Barzaglim ustawionym na prawej obronieJacky pisze: Czyli 3-5-2... Dobrze, ze chociaz znalazlo sie miejsce dla Ruganiego.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- MichałJuve124
- Juventino
W nc+ nie ma polsatu sport extra.alessandro1977 pisze:Mecz będzie na Polsta Sport Extra bo widzę, że tej informacji nie ma...to chyba na nc+ jest ?

- DonPatch
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Polsat sport extra jeszcze niedawno był w darmowej TV, ale zastąpili go jakimś chłamem :confused2:
3:0 :hellyes:
PS. Ano fakt, to był PS news
3:0 :hellyes:
PS. Ano fakt, to był PS news
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2017, 16:07 przez DonPatch, łącznie zmieniany 1 raz.

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie wiem, moze sie wstrzymac do poznania powolan na dany mecz?Marchisio87 pisze:A skąd miałem wiedzieć że Kean nie będzie powołany? pomyśl najpierw.
Tez bym w koncu chcial zobaczyc Pjace w dluzszym wymiarze czasowym i w grze 'o coś', nawet jesli mialby wystapic w dwojce z Mandzu na przedzie.
Z nazwisk mi to wyglada na 3-5-2. Ze srednikow pomiedzy nazwiskami owszem - 4-3-3nookie pisze:Na pewno? mnie to bardziej wygląda na 4-3-3 z Barzaglim ustawionym na prawej obronieJacky pisze: Czyli 3-5-2... Dobrze, ze chociaz znalazlo sie miejsce dla Ruganiego.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Vincitore
- Juventino
W Milanie dzisiaj ma zagrać na obronie Zapata, który ostatni mecz o stawkę rozegrał w maju zeszłego roku, do tego na lewej obronie Calabria, którego z Napoli w 10 minut przerobili na szambo. Suso, który miał być oszczędzony z uwagi na drobny uraz jednak się wylizał, ale ostatnio w Superpucharze Sandro schował go do kieszeni, dopóki się nie nabawił urazu.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ma jednak zagrać, idą tam na całość. Może i jest w formie, ale "wydawało się", że w takiej był także przed meczem w Dosze. A w spotkaniu tym Sandro przeżuł go i wypluł.pablo1503 pisze:Suso ma podobno nie zagrać, bo odczuwa jakieś bóle, a Montella nie chce ryzykować. Dobra wiadomość, bo chłopak jest ostatnio w bardzo dobrej formie.
Kibice Milanu skrajnie podzieleni. Jedni pewni lania, inni piszą o tym, by pójść za ciosem i wygrać z Juventusem po raz trzeci, bo my w tym sezonie nic nie gramy, a nasz klub to tylko indywidualności.
W półfinale czeka już Napoli, do rozegrania dwa mecze z rewanżem w Neapolu. Mecze 28.02/1.03 i 4/5.04. Oby rywalem neapolitańczyków był Juventus.
- PlanetJuve
- Juventino
Podoba mi sie to nowe ustawienie! Jak tylko wroci Marchisio to ono moze miec sens. Claudio i Sami jako siekacze (ewentualnie Rincon ktory nie boi sie ruszyc z pilka przy nodze, ale i wie co się z nią robi w przeciwienstwie do nieślubnego dziecka Maxa) i przed nimi czwórka ofensywnych zawodników. Jak dzisiaj wyjdzie Dybalai Pjanic- Cuadrado i przed nimi Mario to fajnie. Na puchar nieźle skrojony skład. Cieszy także Rugani!
- wagner
- Juventino
Możemy być nieskuteczni. Możemy popełniać błędy w obronie, ale jak dzisiaj nie zdominujemy środka pola to mnie szlag jasny trafi. To już 3 mecz, w którym musimy dać rade, w tej materii, tuzom pokroju Kucki, Lucatelliego czy Bertolacciego.Poprostu pisze:https://uploads.tapatalk-cdn.com/201701 ... 03230a.jpg
- Vincitore
- Juventino
Najnowsza aktualizacja składu:

Widać, że lecimy na poważnie, tylko ten Asamoah na lewej obronie, żeby go Suso nie przerobił na kakao.Juventus (4-2-3-1): Neto; Barzagli, Rugani, Bonucci, Asamoah; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic, Higuain.