Mercato (Zima 2017)
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Juventus have contacted Lazio's Keita with regards to a potential move in June, but still no contact with Lazio. #SkyItalia
Niesforny murzyn na naszym horyzoncie. Tylko ja się pytam po co ?
Niesforny murzyn na naszym horyzoncie. Tylko ja się pytam po co ?

- Robaku
- Juventino
ale to byłby ruchbow pisze:Kicker donosi, że jak Juve nie wykupi Benatii, to Bayern rozwiąże z nim kontrakt.:C

Pamietam jak sie wkurzalismy na Galate ze robila nas na szaro przy Melo, a my stosujemy te same tricki przy CUadrado i zobaczymy czy nie zrobimy tego przy Benatii. Kurna uczy się Marotta od najlepszych kretaczy i cwianiakow w Europie:)
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- pablo1503
- Juventino
Wówczas Marotta się zakręci obok niego i weźmie za darmo.bow pisze:Kicker donosi, że jak Juve nie wykupi Benatii, to Bayern rozwiąże z nim kontrakt.:C
Swoją drogą bardzo naciągane. Benatia jest dość szklany, ale to facet z wyrobioną renomą i nie chce mi się wierzyć, że nikt nie byłby w stanie wyłożyć na niego chociażby te 15 baniek. Zawsze to jakiś zysk dla Bayernu. Rozwiązywanie kontraktu jest co najmniej głupie.

- Cabrini_idol
- Juventino
Ale Benatia nie musi się zgodzić na transfer, powie, że chce do Juve i co zostanie Bayernowi ? Albo rozwiązać kontrakt albo płacić mu do końca kontraktu. Oczywiście najwięcej do gadania ma .. Benatia. Równie dobrze może szybko wylądować w Anglii 

- Vincitore
- Juventino
Dla mnie 17 milionów w dzisiejszych czasach za takiego stopera jak Benatia to jest absolutna promocja, naturalny następca Barzagliego, bo Caldara oczywiście z marszu do składu nie wejdzie, skoro Ruganiemu do dzisiaj się to nie udało. Rozbijemy to pewnie na 7 rat, jestem pewien, że go wykupimy.
- Cabrini_idol
- Juventino
Mam déjà vuRICTOR pisze:Agresti napisał, że doszliśmy do porozumienia z Genoą w sprawie wypożyczenia do lata Hernanesa i teraz wszystko jest w rękach Brazylijczyka.

- Vincitore
- Juventino
Ja też. Pamiętam jak na finiszu letniego okienka w heroiczny sposób chcieliśmy wepchnąć go do Genui, już praktycznie wszystko było dograne, krążyły plotki, że gracz jest w drodze na testy medyczne, a on wszystkich strollował wklejając to zdjęcie na instagram jak spokojnie wrzuca sobie płateczkiCabrini_idol pisze:Mam déjà vuRICTOR pisze:Agresti napisał, że doszliśmy do porozumienia z Genoą w sprawie wypożyczenia do lata Hernanesa i teraz wszystko jest w rękach Brazylijczyka.

Krążą jeszcze głosy, że Marotta dzisiaj w Mediolanie oprócz dealu z Hernanesem przybijał jeszcze Evrę do Marsylii. Szalonooki był tam na bank, bo ktoś mu strzelił fotkę.
- ozob
- Juventino
Sadzac po tym, ze Asa idzie na LO za Evre to Rincon jest tym, ktory zastepuje Kwadwo na srodku wiec po robracie z Hernanesem bedzimy potrzebowac kolejnego pomocnika.Cobra pisze:Czy to oznacza, że mamy zastępstwo dla niego? Czy też tym zastępstwem jest Rincon?
La fidanzata d'Italia
- Patrol
- Juventino
Z tego co pamiętam, to było sporo informacji mówiących o tym, że Max zgodzi się na wytransferowanie/wypożyczenie Profety, jeśli dostanie kolejnego pomocnika. Ciekawe na kogo postawi Beppe, czy na Bentancura czy Luiza Gustavo. Ja jestem za młodziakiem
bo oczywiście transfer Tolisso jest nierealny w zimowym okienku.

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No będziemy potrzebować. Sky męczy ponoć teraz bułę z Bentancurem rzucając to samo co wszyscy od kilku dni czyli bez żadnych konkretów jeśli się dogadamy z Boca to przyjdzie.
Btw, to co pisze na twitterze Bargiggia by miało sens, tzn. twierdzi on, że kontrakt Dybali będzie miał stałą 5 mln. a jeśli Paulo zgarnie wszystkie możliwe bonusy w nim zawarte to zarobi Higuainowe 7/7,5 mln. Mam nadzieję, że tak właśnie będzie bo to jest uczciwa umowa i dla klubu i dla gracza (poprawka, pisze twitterowe konto Premium Sport a Bargiggia o tym mówił na antenie).
Btw, to co pisze na twitterze Bargiggia by miało sens, tzn. twierdzi on, że kontrakt Dybali będzie miał stałą 5 mln. a jeśli Paulo zgarnie wszystkie możliwe bonusy w nim zawarte to zarobi Higuainowe 7/7,5 mln. Mam nadzieję, że tak właśnie będzie bo to jest uczciwa umowa i dla klubu i dla gracza (poprawka, pisze twitterowe konto Premium Sport a Bargiggia o tym mówił na antenie).
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ciekawe, czy Brazylijczyk sie na te przeprowadzke zdecyduje, bo do tej pory byl nieugiety, nawet w obliczu zainteresowania Chinczykow. Jesli klub ma placic czesc jego wynagrodzenia, to ja podziekuje. Zadnych taryf uglowych w przypadku transferu Rincona nie mielismy. Zreszta czy jest sens go oddawac, jesli nie mamy konkretnego nastepcy? O Bentancura bedzie bardzo ciezko, Gustavo przemilcze. Najlepiej byloby dograc sezon z tym, co mamy obecnie.
Jesli oddamy Evre to co wtedy? Kolasinac w zimie upadl, a opieranie sie na Asamaoh to stapanie po cienkim lodzie.
Mowi sie, ze Dybala od przyszlego sezonu mialby dostac dyche. Pozostaje miec nadzieje, ze w tym przypadku jej wlasci iel bedzie swiadom jej znaczenia i nie odejdzie po roku.
Jesli oddamy Evre to co wtedy? Kolasinac w zimie upadl, a opieranie sie na Asamaoh to stapanie po cienkim lodzie.
Mowi sie, ze Dybala od przyszlego sezonu mialby dostac dyche. Pozostaje miec nadzieje, ze w tym przypadku jej wlasci iel bedzie swiadom jej znaczenia i nie odejdzie po roku.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Mial przyjsc Witsel - nie bedzie Witsela. Mial przyjsc Kolasinac - nie bedzie go. Byly podchody pod Tolisso, ktore nic nie daly. Mial odejsc Evra, a pewnie po wagarach wroci, jak gdyby nigdy nic. Mercato 10/10 :hellyes: A nie, sorry, wyszarpalismy Rincona.
W skrocie:
- Benatie powinnismy wykupic (albo zawinac po tym, jak rozwiaze kontrakta
)
- Caldara przeplacony, aczkolwiek nie mowie ze to zle, ze do nas trafi
W skrocie:
- Benatie powinnismy wykupic (albo zawinac po tym, jak rozwiaze kontrakta

- Caldara przeplacony, aczkolwiek nie mowie ze to zle, ze do nas trafi
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"