Coppa Italia 16/17 (1/4): JUVENTUS 2-1 Milan
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
To byłby test dla Rincona czy nadaje się do Juventusu bo w tej 2 przynajmniej jeden musi potrafić przetrzymać piłkę i dzielić pomiędzy kolegów, co do Sturaro to mi kompletnie nie pasuje do roli jednego z dwóch DM bo najzwyczajniej w świecie nie potrafi grać piłki. Ostatnim z jego atutów jest mobilności wybieganie a granie na DM jest bardziej statyczne niż box-to-box i zabiera resztę atutów Stefanowi.mambooocha pisze:Jestem dziwnie spokojny, że spotkamy się z Napoli w półfinale PW po gładkim wyeliminowaniu Fiorentiny i Milanu![]()
Liczę także po raz kolejny na 4-2-3-1: :czytaj:
Neto; D. Alves, Rugani, Barzagli, A. Sandro; Rincon, Sturaro; Cuadrado, Pjanić, Pjaca; Mandżukić
- Cabrini_idol
- Juventino
Rugani coś przeskrobał ?
No tak za dobrze się prezentował jak grał.

- Marchisio87
- Juventino
Pasowało by sprać dupsko Milanowi i pokazać miejsce w szeregu, ale jeżeli nie wygramy lub wygramy po mordowniach to będzie znaczyć tylko jedno Milan to wielka drużyna jeśli chodzi o puchary... chciałbym jednak byśmy wygrali bo mam kilku kumpli za ACM i nie chce sie już denerwować zbytnio 
Co do składu chciałbym zobaczyć Pjace, i choć kilka minut by dostał Kean jeżeli będzie już dobry wynik, a po co Kean? a niech widzą że też mamy spory talent nie tylko ich środkowy pomocnik czy bramkarz jest niezły że my też mamy młodych zdolnych... FJ

Co do składu chciałbym zobaczyć Pjace, i choć kilka minut by dostał Kean jeżeli będzie już dobry wynik, a po co Kean? a niech widzą że też mamy spory talent nie tylko ich środkowy pomocnik czy bramkarz jest niezły że my też mamy młodych zdolnych... FJ
----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
- Cabrini_idol
- Juventino
dla mnie to bardziej :
3-4-2-1
3-4-2-1

- Cabrini_idol
- Juventino
Mandzu za plecami tak ale blizej lewej strony boiska, Dybala prawej. Zresztą nie wiem co chwila zmieniamy ustawienie. Nie mamy nadal wyrobionego stylu.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Wiem o co CI chodzi, tylko się tak zbijam. Lubie Mario ale jakoś Max mnie zaczyna denerwować. Zdaje sobie sprawę, że to ustawienie się sprawdziło ostatnio ale jakoś nie jestem do niego przekonany na dłuższą metę, nie z Mandzukiciem na tej pozycji.Cabrini_idol pisze:Mandzu za plecami tak ale blizej lewej strony boiska, Dybala prawej. Zresztą nie wiem co chwila zmieniamy ustawienie. Nie mamy nadal wyrobionego stylu.
- Sorek21
- Juventino
Moim zdaniem trzeba chwalić Maxa za odważne decyzje. Cyferki możecie rozpisywać jak każdy to widzi ale najważniejsze że większa liczba graczy ofensywnych podniesie kreatywność zespołu. To jest krok z myślą o LM.Juve to taktyczny kameleon.Allegri daje Mario jako lewoskrzydłowego a przeciwnik zastanawia się co tu jest grane. Wydaje mi się że Mandzukić na lewym skrzydle to opcja tymczasowa.Docelowo wejdzie tam Pjaca.
Igła,Mario i Dybala, do tego Cuadrado i Pjanić a jest jeszcze Alex Sandro.
W praktyce wychodzi tak
Neto
Barzagli Bonucci Rugani
Cuadrado Pjanić Rincon Alex Sandro
Dybala
Higuain Mandzukić
Jest moc!
W praktyce wychodzi tak
Neto
Barzagli Bonucci Rugani
Dybala
Higuain Mandzukić
Jest moc!
- LordRahl
- Juventino
Lubię taką ofensywną rzeź ale to chyba lekka przesadaSorek21 pisze:Moim zdaniem trzeba chwalić Maxa za odważne decyzje. Cyferki możecie rozpisywać jak każdy to widzi ale najważniejsze że większa liczba graczy ofensywnych podniesie kreatywność zespołu. To jest krok z myślą o LM.Juve to taktyczny kameleon.Allegri daje Mario jako lewoskrzydłowego a przeciwnik zastanawia się co tu jest grane. Wydaje mi się że Mandzukić na lewym skrzydle to opcja tymczasowa.Docelowo wejdzie tam Pjaca.
W praktyce wychodzi tak
Neto
Barzagli Bonucci Rugani
Dybala
Higuain Mandzukić
Jest moc!

W meczu z Lazo bylo 4 obrońców, do tego Khedira i Mandzukic razem z Cuadrado mieli sporo zadań def. Tutaj w sumie 3 obrońców, Juan sam na flance i tylko Rincon w środku? Szaleństwo ale :hellyes: chciałbym to zobaczyć !
- pablo1503
- Juventino
Neto; Barzagli, Rugani, Bonucci, Alex Sandro; Sturaro, Pjanic, Rincon; Cuadrado, Mandzukic, DybalaVincitore pisze:Było pięknie tylko pare godzin, bo na TuttoJuve już fruwa skład ze Sturaro w pierwszym składzie i Pipitą na ławce.
Nie wygląda to źle, ale wolałbym to. Zapewne nie zobaczymy tego od pierwszych minut, ale myślę, że po drugiej połowie Max może zastosować taki wariant. Chyba, że jakaś kontuzja pokrzyżowałaby plany...

Suso ma podobno nie zagrać, bo odczuwa jakieś bóle, a Montella nie chce ryzykować. Dobra wiadomość, bo chłopak jest ostatnio w bardzo dobrej formie.

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Juz mozesz zluzowac - nie jest powolany. A tak swoja droga nasz bajeczny technicznie Brazylijczyk widnieje w powolaniach, wiec chyba jednak nici z transferu do Genoy :lol:Marchisio87 pisze:Kean
Czyli 3-5-2... Dobrze, ze chociaz znalazlo sie miejsce dla Ruganiego.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"