Wszystko o SSC Napoli

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Tobor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2017, 21:10

Milan wygląda jak zespół o jedną jak nie 2 klasy słabszy. Ciekawe, szybkie, skuteczne Napoli vs nijaki Milan. Z tak grającymi piłkarzami spod Wezuwiusza Real może mieć spory problem, bo obecnie w wysokiej formie to madrytczycy nie są.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2017, 21:25

Jest nadzieja.

Napoli powoli siada. Porażka Napoli odpowiada Juve. Silny Milan w Serie A również.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2017, 21:51

Gdyby Napoli bylo skuteczniejsze to mogło być nawet 4:0, ale dobrze sie stalo i pozniej jeszcze ten blad i Milan wraca do gry. Dla nas najlepszy bedzie tutaj remis. Mlody Gigi pierwszego gola powinien wyjąć.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2017, 23:04

Tak jak nie znoszę Napoli, tak MEGA cieszy mnie porażka Milanu, bo oni za bardzo w piórka obrośli. Cieszy mnie również to że Neapolitańczycy łapią formę z uwagi na dwumecz z RM. Marzy mi się w 1/4 Juventus i Napoli. Kto wie? :)

Mertens jest w życiowej formie.... :whistle:

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2017, 23:12

Jak z Torino. Tyle, ze tutaj Milan miał sporo więcej okazji do wyrównania. Druga połowa znacznie nudniejsza.
Forzacostam, w piórka obrośli bo?

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2017, 23:35

Alex96 pisze:Jak z Torino. Tyle, ze tutaj Milan miał sporo więcej okazji do wyrównania. Druga połowa znacznie nudniejsza.
Forzacostam, w piórka obrośli bo?
Sam jesteś costam. Zaczęli się za bardzo rozpędzać. Cieszy mnie że stracili punkty. Po prostu nienawidzę Milanu, dla mnie to wróg numer 1 obok Interu i Torino. Ja im życzę jak najgorzej, by się nigdy nie podnieśli z kolan i wraz z w/w przeze mnie klubami kończyli sezon z środku tabeli - spadków im może nie życzę, bo zawsze fajnie im dokopać. :cooler:

Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2017, 23:42

Ok, rozumiem, zero logiki w wypowiedzi.
Taki Makiavel tematu politycznego.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2017, 00:04

Alex96 pisze:Ok, rozumiem, zero logiki w wypowiedzi.
Taki Makiavel tematu politycznego.
Czerstwa odpowiedz bez argumentów to w Twoim stylu. Za to zgodnie z logika ja kibic Juventusu mam kochać Milan i trzymać za nich kciuki, dziwne ze ja kibic Juventusu ich nienawidzę. Pojedź do Turynu stań przed najbardziej zagorzałymi fanami Juventusu i mów im że bezsensu jest źle życzyć Milanowi...
Do Makiavela to Ty nie masz startu, ani do Vimesa - bo oni chociaż mają różne poglądy to są ludźmi na poziomie. Za to ty jesteś typowym krzykaczem, co rzuca bezsensownie epitetami jak nie ma nic do powiedzenia.

Coś pachniesz Milanistą....

Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2017, 10:30

Dalej nie doczekałem się wyjaśnienia w jaki sposób obrośli w piórka... Ale widzę, że już się nie doczekam. Ja tam ich nie kocham ani nie nienawidzę. Byłoby to co najmniej dziwne dla kibica zza monitora co raz w sezonie czy na dwa sezony jest na meczu. Co innego e-chuligani...
A co do wczorajszego spotkania to niesamowity był pressing Napoli... Suso prawie w każdej akcji podwajany.
Wystarczy popatrzeć na statystyki przebiegniętych KM
1- Insigne: 12.656
2- Kucka 12.201
3- Callejon 11.754
4- Allan 11.26
5- Tonelli 11.12

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2017, 10:50

Wygrali z nami w lidze, wygrali w Superpucharze, notują znacznie lepszy sezon - a ja im zawsze życzę jak najgorzej. Jestem Juventino Milan to wróg od zawsze. To dziwne? Może jeszcze Inter i Torino mam kochać?

To że ktoś jest zagorzałym kibicem który żyje drużyna na co dzień, przeżywa wszystkie mecze, to jest e-chuliganem? - cokolwiek to znaczy. :facepalm:

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2017, 12:27

Napoli potwierdza ze jest w dobrej dyspozycji jestem dobrej mysli co do ich rywalizacje w Realem Madrid zwlaszcza ze El Meringue graja ostatnio ponizej ociekawan.
Milan nie bedzie jednak sie liczyc w walka o podium, zas Napoli notujac taka dobra seria moze spokojnie skonczyc na podium.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2017, 15:03

Marcelo i Modrić wypadają na miesiąc z powodów mięśniowych. Z tego samego powodu Carvajal nie gra od tygodnia. Bale cały czas się leczy i prędko nie wróci. Prawdopodobnie cała czwórka nie zagra w pierwszym meczu przeciwko Napoli. Warto też odnotować katastrofalną formę zdobywcy złotej piłki. Benzema wcale nie lepszy.

Jak Napoli nie posra się w tunelu, to mogą powalczyć o awans.

Obrazek
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2017, 18:03

pablo1503 pisze: Jak Napoli nie posra się w tunelu, to mogą powalczyć o awans.
Ta, tak ja Roma powalczyła w zeszłym roku :rotfl:
Zejdźcie na ziemię, Napoli nie ma żadnych szans z Realem. Może ich trochę postraszą, ale stawiam każde pieniądze, że ostatecznie z tej pary wyjdą Królewscy.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2017, 18:24

panlider pisze:
Roma przewaliła pierwszy mecz i było po frytkach i dopiero w drugim meczu kiedy grali bez presji to byli lepsi od Realu na Bernabeu, więc jakby nie zawalili pierwszego meczu to kto wie. Co do Napoli to też myślę, że mogą powalczyć o awans, tym bardziej, że Real jest w lipnej formie i mają szpital w klubie.

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2017, 18:47

Wojtek pisze:
panlider pisze:
Roma przewaliła pierwszy mecz i było po frytkach i dopiero w drugim meczu kiedy grali bez presji to byli lepsi od Realu na Bernabeu, więc jakby nie zawalili pierwszego meczu to kto wie. Co do Napoli to też myślę, że mogą powalczyć o awans, tym bardziej, że Real jest w lipnej formie i mają szpital w klubie.
Co z tego, że byli lepsi, jak i tak przegrali 2:0?
Zresztą liczą się fakty, a nie co by było gdyby...

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
ODPOWIEDZ