Houlier: Dudek nie ma przyszłości w liverpoolu!!!!!
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Trener Liverpoolu powiedział że Dudek nie ma przyszłości w Liverpoolu!!!!
,,Straciłem zaufanie do Dudka"-Houlier.To hańba!!!!!!!!Tylko dlatego że Dudek nie jest z Angli musi siedzieć na ławce!!!!!
,,Straciłem zaufanie do Dudka"-Houlier.To hańba!!!!!!!!Tylko dlatego że Dudek nie jest z Angli musi siedzieć na ławce!!!!!
- Wojtom
- Juventino
źródło !
a fajnie
tylko nie wiem kto bedzie stał na bramce Liverpoolu !! mam nadzieje ze Jurek wlasnie teraz odejdzie i pokaże mu ze nie wie co robi !! zresztą Dudek mógłby wrócic do Polski lub przenieść sie do innej ligi !! niech pokaże trenerowi co to znaczy mieć zaufanie do kogos !
8)
a fajnie

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Tomusmc
- Juventino
I znowu nie ma zrodla :? :roll:
To bedzie tak
Kirkland bedzie grał, Dudek odejdzie, Liverpool kupi jakiegos cieniasa, Kirkland dostanie kontuzji wejdzie cienias wpusci 5 bramek w jednym meczu i beda na kolanach prosic Dudka o powrot! a Juras bedzie twardy i sie nie da!
To bedzie tak

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- Nedved_fan
- Juventino
Dudek jest według mnie lepszy o Kirklanda, nie wiem co znów Houllier wymysla...niech lepiej Jurek stamtad odejdzie, stać go na więcej!!
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
- kouba
- Qualità Juventino
uzupełnie kolege 8)
http://sport.onet.pl/886341,wiadomosci.html
jeśli to faktycznie prawda, to uważam, ze Houllier zachwała sie beszczelnie :!: tak offen powiedzieć takie coś :? troche dziwne. Ale to tylko potwierdza, że Jurek musi sie gdzieć przeniesć, bo tam juz są zakochani w tym Kirklandzie :? Niech jak najprędzej odejdzie
http://sport.onet.pl/886341,wiadomosci.html
jeśli to faktycznie prawda, to uważam, ze Houllier zachwała sie beszczelnie :!: tak offen powiedzieć takie coś :? troche dziwne. Ale to tylko potwierdza, że Jurek musi sie gdzieć przeniesć, bo tam juz są zakochani w tym Kirklandzie :? Niech jak najprędzej odejdzie
- Juverulez!
- Juventino
- Johnny777
- Juventino
Do ManCity?? Słyszałem już o Barcelonie... No ale z Liverpoolu to na jego miejscu już bym się zbierał.. bo to co ten trener wygaduje... :evil: ech szkoda słów... A Kirkland taki jakiś "miętki" jest... co chwilę kontuzja.. a trener ciągle jego wystawia do bramki....
- 10 Szymon
- Juventino
Houllier to zakłamany oszust! Co innego obiecuje co innego robi. To samo może powiedzieć Sander Westerveld, któremu Francuz wmawiał: jesteś u nas nr 1 i dlugo nim będziesz, nie mamy po co kupować nowych zawodników! I za 10 dni kupił Dudka, a za kolejne 2 dni Kirklanda!
- Olszan
- Juventino
Niech Dudek wali ten klub nei lubiłęm go od początku bardzo dla mnei dziwny klub i wogle....... Niech Dude odejdzie najlepiej bym chciał aby to był np Newcastle albo nawet Sparta Praqa czy Celtic albo PSV do jakiegoś klubu który jest mocny w swojej lidze i jest bardzo możliwe że bezie grał w LM 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
No to Dudek w tym momencie powinien odejść i zostawić Houlliera bez bramkarza... co za smietnik jest w tym Liverpoolu. Nie sądze, żeby Kirkland był lepszy od Jurka :? Najlepiej, żeby Dudek wrócił do Feyenordu, tam go chcą 8)
- Danielpiero
- Juventino
Wszyscy dobrze wiemy że Reprezentacja Angli ma słabych bramkarzy. A EURO 2004 wielkimi krokami sie zbliża. Wszystkie oczy w Angli są zwrócone na Kirklanda i z tego powodu Houlier musi go wystawiać. A Dudek chociać moim zdaniem jest lepszy bedzie musiał sobie poszukać innego klubu.... w Górniku Jurek miejsce masz pewne 
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Szczyt bezczelnosci...
Stracil zaufanie do Dudka? A niby za co?
Z tego co ja wiem to kibice Liverpoolu stracili zaufanie do Houliera juz jakies 2 lata temu za przegrywanie wszystkiego co tylko mozna przegrac... :?
Stracil zaufanie do Dudka? A niby za co?
Z tego co ja wiem to kibice Liverpoolu stracili zaufanie do Houliera juz jakies 2 lata temu za przegrywanie wszystkiego co tylko mozna przegrac... :?