Akcje JuvePoland - Krawaty Juve
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Dla mnie bomba, tylko wciąż uważam, że gwiazdki powinny być obrócone ostrym końcem w górę każda. Trzeba dbać o detale.
CO do kolorystyki nie mogę się zdecydować, ale kolor samego krawatu tylko czarny. A czy herb złoty czy kolorowy nie wiem, ważne żeby jednak gwiazdki były. Ułożenie herbu oczywiście na środku, po boku pasowało poprzednio, gdy przez środek krawata przechodziły srebrne pasy.
CO do kolorystyki nie mogę się zdecydować, ale kolor samego krawatu tylko czarny. A czy herb złoty czy kolorowy nie wiem, ważne żeby jednak gwiazdki były. Ułożenie herbu oczywiście na środku, po boku pasowało poprzednio, gdy przez środek krawata przechodziły srebrne pasy.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2016, 12:47 przez Vanquish, łącznie zmieniany 2 razy.
- tomekp9-16
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Moim zdaniem najlepszy granatowy z białym herbem, z gwiazdkami, po boku. Jeśli czarny to imo ze złotym herbem, też z gwiazdkami i z boku. Rzeczywiście dobrze byłoby obrócić gwiazdki 

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
herb na środku i bez gwiazdek, co do kolorów krawata i herbu nie mogę się zdecydować... ale może granat z białym herbem?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Jarutis
- Juventino
Jak dla mnie pasuje zostawić herb na środku i kolory krawatów do wyboru, jak dla mnie czarny i złote logo lub kolorowe do wyboru by moglo zostac zrobic wstepna liste i zobaczyc na jakie ile osób chętnych i wtedy kombinowac
- 19
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Ja bym optował za granatowym śledzikiem, z herbem w prawdziwych barwach Juventusu. W lipcu biorę ślub i taki krawat jest mi potrzebny. Szukałem na kilku stronach i nie mogę go znaleźć. Więc proszę o pomoc
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
no to co panowie? prosimy o nowe wzory
z nowym logo chętnych powinno chyba przybyć...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?