Mercato (Zima 2017)
- deszczowy
- Juventino
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Di Marzio informuje, że w poniedziałek mielibyśmy podpisać z Orsolinim kontrakt, a w środę gracz mógłby przejść testy medyczne. Il Mattino poinformowało, że choć Napoli oferowało dużo więcej pieniędzy (i dogadało się z Ascoli), to chłopak uparł się na nas. 

Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2017, 15:22 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arbuzini
- Juventino
De Sciglio podobał mi się jako uzupełnienie składu, pod koniec ubiegłego sezonu był w dobrej formie. Milan już teraz zapowiada, że tanio go nie sprzeda i pomimo rocznego kontraktu wołają za niego 20 mln E. Jakieś wielkiej promocji na niego bym się nie spodziewał, a dla nas powinien być wart maksymalnie połowę tego. To materiał na uniwersalnego rezerwowego w obronie, może grać na obu flankach i podejrzewam, że jako boczny stoper w 352 też by sobie poradził, ale na pierwszy skład jest zwyczajnie za słaby. Młody i zdolny to on był jakiś czas temu, to gostek raptem rok młodszy od Alexa Sandro.
Orsolini
W przyszłym sezonie spodziewam się wypożyczenia do Serie A.
Miałem nadzieję, że przerzucimy Romagnę do jakiegoś innego klubu. Novara to nie miejsce dla niego, nie uzbierał nawet 200 minut w Serie B i Pucharze Włoch. Takie wypożyczenia nie mają większego sensu. W takiej Pescarze uzbierałby pewnie podobną ilość minut przez ten czas, a zawsze by to było wypożyczenie do zespołu z wyższej półki i grającego w Serie A.
Orsolini

Miałem nadzieję, że przerzucimy Romagnę do jakiegoś innego klubu. Novara to nie miejsce dla niego, nie uzbierał nawet 200 minut w Serie B i Pucharze Włoch. Takie wypożyczenia nie mają większego sensu. W takiej Pescarze uzbierałby pewnie podobną ilość minut przez ten czas, a zawsze by to było wypożyczenie do zespołu z wyższej półki i grającego w Serie A.
- kubraczek
- Juventino
Ja nie widziałem żadnej informacji o kwocie odstępnego. Ani przy doniesieniach o Valencii, ani o Man Utd, ani o CrystalCavAllano pisze:A o ewentualnej kwocie odstępnego piszą? Nie. W Anglii mają kasę, ale my oddajemy graczy w prezencie, za zasługi.kubraczek pisze: Valencia dalej ma nadzieję na przekonanie Evry, jednak z informacji wynika, że rozmowy Evry z Crystal Palace są zaawansowne i strony są zainteresowane żeby osiągnąć porozumienie
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- Aspanu
- Juventino
Romagnę chciała ponoć Brescia. Juventus wyraził zgodę na zmianę klubu, ale Novara - nie.Arbuzini pisze:De Sciglio podobał mi się jako uzupełnienie składu, pod koniec ubiegłego sezonu był w dobrej formie. Milan już teraz zapowiada, że tanio go nie sprzeda i pomimo rocznego kontraktu wołają za niego 20 mln E. Jakieś wielkiej promocji na niego bym się nie spodziewał, a dla nas powinien być wart maksymalnie połowę tego. To materiał na uniwersalnego rezerwowego w obronie, może grać na obu flankach i podejrzewam, że jako boczny stoper w 352 też by sobie poradził, ale na pierwszy skład jest zwyczajnie za słaby. Młody i zdolny to on był jakiś czas temu, to gostek raptem rok młodszy od Alexa Sandro.
OrsoliniW przyszłym sezonie spodziewam się wypożyczenia do Serie A.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
‘Zaza is a Valencia player’
The father and agent of Simone Zaza has confirmed that the striker is a Valencia player and will have his move formalised on Saturday.
Ojciec Zazy potwierdza, że Done Dealio. Wszystko ma zostać potwierdzone w sobotę. :hellyes:
The father and agent of Simone Zaza has confirmed that the striker is a Valencia player and will have his move formalised on Saturday.
Ojciec Zazy potwierdza, że Done Dealio. Wszystko ma zostać potwierdzone w sobotę. :hellyes:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Szkoda mi tego Zazy. Do Anglii nie chciał iść, podobnie jest teraz z Hiszpanią. Dajemy mu wyraźnie do zrozumienia, że rozbrat byłby najlepszym rozwiązaniem. Ewidentnie wskazują na to wcześniejsze słowa ojca piłkarza. Tak czy inaczej cieszę się, że ta telenowela dobiega końca, a przy okazji będą szanse na pozbycie się go na stałe.
- kubraczek
- Juventino
Dodałbym do tego, że Marotta powiedział wprost, że go nie chcemy i do końca sezonu jest wypożyczony do West Ham, więc to ich piłkarz.CavAllano pisze:Szkoda mi tego Zazy. Do Anglii nie chciał iść, podobnie jest teraz z Hiszpanią. Dajemy mu wyraźnie do zrozumienia, że rozbrat byłby najlepszym rozwiązaniem. Ewidentnie wskazują na to wcześniejsze słowa ojca piłkarza. Tak czy inaczej cieszę się, że ta telenowela dobiega końca, a przy okazji będą szanse na pozbycie się go na stałe.
DS Schalke Christian Heidel dał jasno do zrozumienia, że Kolasinac jest ich piłkarzem i do czerwca nigdzie nie odejdzie. Dodał, że nie rozmawiał do tej pory z Juventusem.
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- CzeczenCZN
- Juventino
Oficjalnie: Adrian Andres Cubas w Pescarze.
Operacja przeprowadzona w porozumieniu z Juventusem.
Zobaczymy czy coś z niego będzie.
Operacja przeprowadzona w porozumieniu z Juventusem.
Zobaczymy czy coś z niego będzie.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Wszystko fajnie, tylko z tego co się orientuję (poprawcie mnie od razu jeśli się mylę) wpisanie klauzuli nie oznacza od razu tego, że piłkarza nie można sprzedać za kwotę niższą niż jest zapisane w klauzuli. Jeśli Marotta będzie chciał sprzedać Dybale za 100 mln to zrobi to czy będzie jakakolwiek klauzula w jego kontrakcie czy nie. Zwłaszcza jeśli sam Argentyńczyk będzie chciał odejść.Cabrini_idol pisze:Ja rozumiem, że brak klauzuli powoduje, że możemy krzyknąć 300 mln za Dybale i nikomu do tego. Tylko patrząc na nasze działania na rynku w ostatnich 5 latach, zawodnik który chce odejść od nas nie jest trzymany na siłę i nie stawiamy zaporowych cen. Wolę 150 mln na koncie niż 100 a za tyle opchamy pewnie Dybale, może nie tego lata ale w 2018.
Jak ktoś się łudzi, że Juve nie mając klauzuli będzie chciał 150 mln czy 200 mln za Paulo to jest w błędzie. Opcha go przy ofercie rzędu 100 mln. Wtedy będzie płacz, że nie było klauzuli na te minimum 150 mln.
- wagner
- Juventino
Przypomina mi Zambrotte.Robaku pisze:Spinazolla
Problemem jest to, że ciagle gra w Milanie.pumex pisze:Problem z tym, że lata lecą, a Mattia ciągle jest nierówny i nadal wiele mu brakuje do bocznego obrońcy klasy Alaby czy Alexa Sandro.
Odchodzą Evra, Lichtsteiner. Może i Alves. Nawet gdyby nie to nie jest to zawodnik perspektywiczny. Cała filozofia.Robaku pisze:Wtf?
Co się tam dzieje z naszymi wahadłami?
Uzupełnienie składu? To jakaś prowokacja? :eh:Arbuzini pisze:De Sciglio podobał mi się jako uzupełnienie składu(...)
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2017, 18:47 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.