Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
joker___26

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2017, 23:00

Cabrini_idol pisze:
joker___26 pisze:Ja sądzę że ty masz 13 lat :)

kto tam pisal że Juventus ma kase zeby placic po 80-100 baniek? a Caldara kupiony za 15 baniek w 4 ratach, kisnę :lol:
Jesteś troglodyta albo udajesz go. To, że pozyskujemy go na takich warunkach właśnie pokazuje ile jestesmy mądrzejsi od was ;)
Co na celu ma bogaty klub placąc 15 milionow w 4 ratach? Barca, Real i inne wielkie kluby ktore taką kasę bez mrugniecia okiem rzycają, są glupie? tylko Juventus taki mądry? :D

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2017, 00:34

Forumowa naparzanka z Interistami beze mnie? Czemu nikt mnie nie wołał?
VVujek pisze:Bardzo nam umniejszacie ale prawda jest taka że oprócz pieniędzy przemawia za nami historia czy to wam się podoba czy nie.
Istotnie Inter jest już tylko historią czy to wam się podoba czy nie.

Był tu taki co orgazmy przeżywał, bo Juventus mecz za meczem przegrywał w poprzednim sezonie. Potem gasł, gasł aż się wypalił. Bardzo serdecznie pozdrawiam.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2017, 07:45

Byli i byli bardzo buńczuczni...nie mogłem się powstrzymać aby ponownie napisać w tym temacie ale dowiedziałem się ciekawej rzeczy.
Otóż Verratti to jak najbardziej realny cel dla interu bo mimo, że jest naszym wielkim kibicem już raz olał nasz klub na rzecz PSG :lol: :rotfl:
W tym swoją szansę upatruje środowisko interu, czy to tak trudno sprawdzić co nieco przed napisaniem takiej bredni ? A może to my mieliśmy przez lata fałszywe informacje ?
szczypek, o jakiej historii Ty piszesz w przypadku interu ? To według Ciebie jest historia ?

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2017, 08:20

CavAllano pisze:czyli taki Verratti musiałby w Juventusie/Barcelonie/Realu walczyć o skład? :smile: Dostałby go AUTOMATYCZNIE
nie będę pisał o Barcelonie czy Realu bo nie wypada takiej głupoty komentować ale ja nawet nie wiem czy u nas miałby automatycznie pierwszy skład ;] trzeba by Marchisio przesunąć do przodu jak we wczorajszym meczu bo ze środkowego na pewno by go nie wygryzł, na pewno nie "automatycznie"... zresztą to jest ten powód dla którego nie wydaliśmy na niego jeszcze 60mln czy ile tam

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
VVujek

Interista
Interista
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2017, 09:00

"Istotnie Inter jest już tylko historią czy to wam się podoba czy nie."

Inter jest wielką marką dzięki swojej historii,a ty jesteś kolejnym marnym prowokatorem.Nie wiem czy wiesz,ale nie musisz komentować tego wątku i na twoim miejscu bym tak zrobił bo zwyczajnie nic nie wnosisz do tematu.

"Był tu taki co orgazmy przeżywał, bo Juventus mecz za meczem przegrywał w poprzednim sezonie. Potem gasł, gasł aż się wypalił. Bardzo serdecznie pozdrawiam."

A co mnie to obchodzi ? piszesz nie na temat i tak jak wcześniej mówiłem nic nie wnosisz oprócz prowokacji.

Teraz wypowiem się na temat Verattiego - Moim zdaniem szanse są małe bo podobno jest kibicem zebr co wcale nie znaczy że transfer jest niemożliwy.

Forza Inter
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2017, 09:38

VVujek pisze:a ty jesteś kolejnym marnym prowokatorem.
Prawda to dziwka, ale to ja tu jestem jej alfonsem. Podtrzymuję więc, Inter jest już tylko historią. Im wcześniej to zrozumiecie, tym lepiej.
VVujek pisze:Teraz wypowiem się na temat Verattiego - Moim zdaniem szanse są małe bo podobno jest kibicem zebr co wcale nie znaczy że transfer jest niemożliwy.
Ten transfer jest niemożliwy z bardzo prostego powodu, nie ma w Interze kompletnie nic co mogłoby przyciągać młodego Włocha. Padł gdzieś wcześniej argument o pieniądzach, ale co Verattiego obchodzi czy Juventus go kupi za 50 czy Inter za 75 mln? Kluczem jest pensja, w Interze musieliby przewrócić do góry nogami zarobki (wiesz ile on obecnie zarabia vs ile zarabia najlepszy zawodnik w Interze?), w Juventusie to nie powinien być aż tak wielki problem.

VVujek

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2017, 09:48

"Padł gdzieś wcześniej argument o pieniądzach, ale co Verattiego obchodzi czy Juventus go kupi za 50 czy Inter za 75 mln?"

Czy ty potrafisz myśleć logicznie ? wyglada na to że nie i z każdym wpisem się kompromitujesz.To ile zapłacą za zawodnika interesuje PSG :)
A to co napisałeś wcześniej ukazuje tylko jakim dnem jesteś.

Forza Inter
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2017, 09:49

VVujek pisze:To ile zapłacą za zawodnika interesuje PSG :)
I PSG wypchnie na siłę Verattiego do Interu, który zaoferuje mu połowę z zarobków, które obecnie otrzymuje? PSG może przyjąć ofertę lub nie, ale ostateczne słowo należy tylko i wyłącznie do Włocha.

VVujek

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2017, 10:04

Kolejna kompromitacja

Po pierwsze skąd wiesz jaki kontrakt Inter może zaoferować Verattiemu ? pierwsze co przychodzi mi do głowy to wróżenie z fusów

Po drugie PSG wcale nie musi sprzedawać Włocha a jeśli już mieliby to zrobić to oczywiste że przyjmują wyższą ofertę.

Po trzecie nie wiem ile masz lat ale mam wrażenie że 15. Jeśli masz więcej to tym gorzej dla ciebie.

Forza Inter
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2017, 10:12

inter nie może zaproponować pensji na poziomie 7-8 mln netto żadnemu piłkarzowi w obecnej sytuacji i nie trzeba tego zgadywać. Nie oszukuj się. Jeśli nie dostaniecie się do LM po raz kolejny to zapał Chińczyków spadnie, a nie daj boże za 2 lata znowu sytuacja się powtórzy to...

NIE DLA PSA KIEŁBASA.

Obrazek
VVujek

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2017, 10:20

Nie liczyłbym na to że zapał chińczyków spadnie bo oni mają w tym też swój interes a mianowicie reklama Sunning w europie i na świecie bo jak wiadomo Inter to marka znana na całym świecie.

Widzę że jesteś pewny tego że Inter nie jest w stanie pokryć zarobków takiego piłkarza jak Veratti jakieś argumenty ?

Jest też możliwość że Veratti zgodzi się na mniejsze zarobki z powodu chęci opuszczenia PSG.

Forza Inter
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2017, 10:30

VVujek pisze:Po pierwsze skąd wiesz jaki kontrakt Inter może zaoferować Verattiemu ? pierwsze co przychodzi mi do głowy to wróżenie z fusów
No to równie dobrze możemy rozważać transfer Messiego do Interu, przecież wszystko może się zdarzyć, YOLO. Z prawdopodobieństwem to Ci chyba niestety nie po drodze. O tym, żeby nie porywać się z motyką na słońce też pewnie nie słyszałeś.

Po co Veratti ma się zgadzać na obniżenie zarobków, skoro np. w Juventusie mogliby mu dać tyle samo? Z jakich racjonalnych powodów miałby wybrać Inter? Ani jednego nie usłyszałem.

Te próby wjazdu na moją osobę są tak żałosne, że nie chce mi się ich komentować.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2017, 10:32

VVujek pisze:inter to marka znana na całym świecie.
Pewnych rzeczy nie przeskoczysz i jak zapytasz 10 latka ze Szkocji z czym mu się kojarzą Włochy to powie, że z Juventusem i Milanem. O interze prawdopodobnie nie wspomni bo stoi na równi z Fiorentiną, która ma o wiele ciekawszą historię.

Obrazek
VVujek

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2017, 10:41

Szczypek serio Messi ?przecież to nawet nie jest śmieszne tylko się kompromitujesz,a teraz zapytam co jeśli Veratti albo zawodnik podobnego kalibru przyjdzie do Interu co wtedy napiszą ci którzy wylewają na forum te bzdury ?

"Te próby wjazdu na moją osobę są tak żałosne, że nie chce mi się ich komentować.'

Zobacz jakie głupoty wypisujesz,zrobię sobie czarną listę w opisie bo niektórym nie ma sensu odpowiadać.Niestety wiedza na temat piłki nożnej niektórych użytkowników na tym forum jest zerowa.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2017, 11:08 przez VVujek, łącznie zmieniany 1 raz.

Forza Inter
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2017, 11:06

Tak, a Ty wpadniesz tutaj w maju jak zajmiecie 5-7 miejsce ? Nie, jak zawsze. Przyjdziesz tu jak w mercato zamiast Verrattiego kupicie ,,Cazorle'' ? Nie tez Cię nie zobaczę. No to się przygotuj bo tak będzie jak co do miejsca 5-7 jak i Verrattiego czy innego gracza Z TOPU. Zresztą znikniesz pewnie za miesiąc, jak inter zanotuje znowu kilka przegranych. Jak zawsze...

ŻADEN GRACZ Z TOPU nie przyjdzie do interu. ŻADEN. Nie macie żadnego argumentu aby ich przekonać a pieniądze... pieniądze ma o wiele więcej klubów niz inter, nie tylko grających w LM ale walczących o zwycięstwo w tych rozgrywkach. Najpierw spróbujcie zbliżyć się do elity zespołów w Europie, między którymi odbywają się transfery wszystkich topów.

Zacznijcie budować zespół, począwszy od woźnego poprzez dyrektorów, kończąc na piłkarzach , bo macie z tym problem od x lat.

Obrazek
ODPOWIEDZ