Najlepszy polski napastnik.
- Sylwia
- Juventino

Popieram w 100%. Niedzielan to sobie dobrze wykombinowal, tak najprościej dobry zawodnik idzie do - powiedzmy sobie szczerze- fatalnego klubu ze słabymi zawodnikami tyle ze w lepszej lidzie i wiadomo, że on w takim klubie zwsze bedzie gwiazdą nawet jakby sie nie staral, dlatego zaglosowalam ma Maćka Żurawskiego, ktory bardzo dobrze gra w Wiśle i nie zostawia drużyny tak z dnia na dzień przed ważnymi meczami jak to zrobił Niezielan.Masz racje, ze az miło patrzeć jak Żuraw gra razem z Kosą .Villya pisze:Żurawski jest naszym najlepszym napastnikiem i najlepszym zawodnikiem w naszej lidze nie ma co go równać z Niedzielanem....jeśli jeszcze gra Kosowski to razem z Żurawiem wymiatają tak ,że aż miło patrzeć
Ostatnio zmieniony 07 marca 2004, 20:58 przez Sylwia, łącznie zmieniany 1 raz.
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- Molek big fun juve
- Juventino

Ja najbardziej lubie Olisadebe wiele dla nas zrobil gdyby nie on to do mistrzostw bysmy sie nie dostali
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Danielpiero
- Juventino

Niedzielan jest moim zadniem najlepszy. Ma świetną technike i jest bardzo skuteczny. Na 2 miejscu jest Maciek Żurawski który także jest SUPER 
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- Molek big fun juve
- Juventino

A wy juz zapomnieliscie o Olisadebe przeciez wiele dla Polakow zrobil te jego piekne bramki ktore strzelil dla nas w eliminacjach nie zapominajcie o nim
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Batigol
- Juventino

Dla mnie praktycznie wszyscy sa juz wypaleni (nio moze oprocz niedzielana i zurawia :-D ). Mysle ze na to miano w przyszlosci moze zasluzyc jakis z mlodych pilkarzy grajacych w niemczech- lukasz podolski i delura(sorki nie wiem jak sie pisze
ale chodz mi o tego z schalke). Jednak na dzien dzisiejszy najlepszy jest niedzielan :!:
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2004, 15:39 przez Batigol, łącznie zmieniany 1 raz.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino

Dla mnie dwaj najlepsi napastnicy to niewątpliwe Żurawski i NIedzielan, ja zagłosowałem na tego drugiego, tuż za nimi są Rasiak i Sganowski.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- white_wolv
- Juventino

Hmm pytanie brzmoalo kto wg.was jest najlepszym napastnikiem...a o Olim to ja juz chyba z 2 lata nic pozytywnego nie slyszalem :?Molek big fun juve pisze:A wy juz zapomnieliscie o Olisadebe przeciez wiele dla Polakow zrobil te jego piekne bramki ktore strzelil dla nas w eliminacjach nie zapominajcie o nim
- juve_faaan
- Juventino

moim zdaniem najlepszym napastnikiem jest Maciek Żurawski, ale nie tylko dlatego że jestem z Krakowa... :twisted:
poza tym Rasiak i Niedzielan to też swietni piłkarze
poza tym Rasiak i Niedzielan to też swietni piłkarze
- Manifestos
- Juventino

zamiast wichniarka powinien być saganowski. bedzie chlopak niezle wymiatal, w przeciwienstwie do wichniarka.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- juveni
- Juventino

Zuraw jest poprostu teraz najlepszy. Nie kojaze w lidze polskiej takiego zawodnika, ktory by tak potrafil szarpnac, pociagnac zespol, szkoda ze mu tak dobrze w reprezentacji nie idzie, ale z drugiej strony to on w ostatnim meczu zaliczyl 4 asysty przy bramkach Kryszala, wiec moze trzeba mu dac wiecej czasu i bedzie coraz lepiej. 8) 
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- PiotrekJuveMan
- Juventino

Maciej Żurawski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I Love Queen and Sting!!!