Coppa Italia 16/17 (1/8): JUVENTUS 3-2 Atalanta
- CzeczenCZN
- Juventino
Zaś Hernanes i Rincon to mogą być zmiennicy na lata...
Liczę na Pjanic show dzisiaj! Błagam o parę bramek w tym Pjacy debiutanckiej po przerwie!
Liczę na Pjanic show dzisiaj! Błagam o parę bramek w tym Pjacy debiutanckiej po przerwie!
- Cabrini_idol
- Juventino
Wyluzuj, podniecasz się jak nasolatka idąca na pierwszą dyskotekę w życiu 
Wkurza mnie tylko ta relacja z Kołtoniem na czele. Wybiorę chyba jednak IT.

Wkurza mnie tylko ta relacja z Kołtoniem na czele. Wybiorę chyba jednak IT.

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Marna to prowokacja. Pierwszy raz w ostatnich X tygodniach rozpisałem tutaj w ten sposób składJacky pisze:PS. Prosba: ogranicz te swoje rozpiski skladow.

Nawet gdybym robił to częściej, nie widzę w tym nic dziwnego. To forum kibiców Juventusu, więc skończ ujadać.
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2017, 20:34 przez Crunny, łącznie zmieniany 1 raz.
- juvemaroko
- Juventino
Nie kojarze za bardzo najsilniejsza jedenastka Atalanty czy ktos sie orietuje jak wyglada ich sklad I czy tylko Kessie zabraknie ?
- LukaszJuve
- Juventino
Jakiś sopcast?
Fino alla fine.
- Gandalf8
- Juventino
Rugani i Rincon na plus, Hernanes niech się pokaże potencjalnym kupcom, Higuain niech odpocznie, jest Mandzukić a Dybala niech wróci do dobrego grania.
Szkoda, ze nie ma Pjacy, ale mam nadzieję, żę zagra chociaż pół godziny.
Szkoda, ze nie ma Pjacy, ale mam nadzieję, żę zagra chociaż pół godziny.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie podejrzewalem, ze jestes az tak niekumaty. Na przyszlosc bede pamietalCrunny pisze:Marna to prowokacja. Pierwszy raz w ostatnich X tygodniach rozpisałem tutaj w ten sposób składJacky pisze:PS. Prosba: ogranicz te swoje rozpiski skladow.
Nawet gdybym robił to częściej, nie widzę w tym nic dziwnego. To forum kibiców Juventusu, więc skończ ujadać.

Fajnie, ze Juve juz dzisiaj, a nastepny mecz w niedziele.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- juvemaroko
- Juventino
Czyli Juve 4 zmiany w porownanie do niedzelnego spotkanie zas Atalanta tylko 2!Juve15 pisze:W Atalancie prócz Kessiego brakuje tylko Gomeza.juvemaroko pisze:Nie kojarze za bardzo najsilniejsza jedenastka Atalanty czy ktos sie orietuje jak wyglada ich sklad I czy tylko Kessie zabraknie ?
Wiec Nikt nie odpuszcza tych rogrywkach!
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Polsat to jednak jest szambo, dobrze ze jest ac stream. Dybala bramka i asysta i to samo Mandzur, no fajnie to wygląda, wszystko spoko tylko pożegnajmy już Herniego. W drugiej połowie chce Pjace.
- Kamex22
- Juventino
Asysta Mr No Good. Gol Mr No Good. Transmisja w Polsacie No Good
Całkiem przyjemnie się to ogląda. Trochę nudy, ale generalnie bez spiny. W sam raz przed spaniem, zeby adrenalina nie podskoczyła
Rincon trochę jak piąte koło u wozu. Asa całkiem spoko. Może to pozycja dla niego? Nie musi być tak mobilny jak w środku pola lub na wahadle. Z Pjanicem na trequ nie musimy już wszystkich akcji ciągnąć skrzydłami.

Całkiem przyjemnie się to ogląda. Trochę nudy, ale generalnie bez spiny. W sam raz przed spaniem, zeby adrenalina nie podskoczyła

Rincon trochę jak piąte koło u wozu. Asa całkiem spoko. Może to pozycja dla niego? Nie musi być tak mobilny jak w środku pola lub na wahadle. Z Pjanicem na trequ nie musimy już wszystkich akcji ciągnąć skrzydłami.
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2017, 21:38 przez Kamex22, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kurde, ostatnio sobie kupiłem pakiet Sport, żeby wreszcie oglądać mecze na TV, a nie lapku, a tutaj taki zonk. Bramka Dybaly palce lizać.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.