Coppa Italia 16/17 (1/8): JUVENTUS 3-2 Atalanta
- LukaszJuve
- Juventino
Pytam bo pisze z telefonu, a nie mam zbyt wiele transferu
w domu dopiero będę jutro.

Fino alla fine.
- PlanetJuve
- Juventino
Panowie nieoceniony jest acestream ewentualnie sopcast
Za friko i w jakości HD. Zagraniczny komentarz tylko na + słuchając tych polskich "specy".

- Wojtek
- Juventino
A ja wymyśliłem sobie ostatnio jak mieć mecz w HD z polskim komentarzem i w dodatku za friko
Trzeba mieć dobrego neta. Odpalasz mecz na acestream, poźniej na meczyki.pl odpalamy też meczyk Juve np. z Eleven w najgorszej jakości i stąd mamy polski komentarz w tle, a na acestream wyciszamy i oglądamy w HD. Oczywiście trzeba ustawić sobie żeby komentarz PL i obraz z ace nałożyły się na siebie w czasie. :hellyes:

Trzeba mieć dobrego neta. Odpalasz mecz na acestream, poźniej na meczyki.pl odpalamy też meczyk Juve np. z Eleven w najgorszej jakości i stąd mamy polski komentarz w tle, a na acestream wyciszamy i oglądamy w HD. Oczywiście trzeba ustawić sobie żeby komentarz PL i obraz z ace nałożyły się na siebie w czasie. :hellyes:
- PlanetJuve
- Juventino
No to kombinejszyn ala cebula :lol: oczywiście bez urazyWojtek pisze:A ja wymyśliłem sobie ostatnio jak mieć mecz w HD z polskim komentarzem i w dodatku za friko![]()

Gorzej jak koment się nie zgra z wydarzeniami na boisku.
Cieszy fakt, że na pewno nie zobaczymy Sturaro.
Możliwe:
Neto- Lichy- Barza- Rugani- Asa- Rincon- Hernanes- Marchisio- Dybala- Mario- Cuadrado
- panlider
- Juventino
Nie wiem, po co się tak męczyć, żeby posłuchać tych baranów z Eleven :co?:Wojtek pisze:A ja wymyśliłem sobie ostatnio jak mieć mecz w HD z polskim komentarzem i w dodatku za friko![]()
Już wolę oglądać z włoskim komentarzem, chociaż nie rozumiem ani słowa

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Kicek7
- Juventino
Kto co lubi. Wiem, że są osoby, które wolą zapłacić i mieć pewny stream w HD po polsku stąd informuję o ipli. No i Romek Kołtoń komentuje :lol:
Po konferencji Allegriego, prawdopodobnie:
- Bonucci powinien być na ławce
- Chiellini jest zawieszony za kartki
- na lewej obronie ponownie Asamoah
- Rincon w podstawie zamiast Sturaro
- Dybala w podstawie, Pjaca z ławki
Niestety w podstawie nie zagra Kean
Po konferencji Allegriego, prawdopodobnie:
- Bonucci powinien być na ławce
- Chiellini jest zawieszony za kartki
- na lewej obronie ponownie Asamoah
- Rincon w podstawie zamiast Sturaro
- Dybala w podstawie, Pjaca z ławki
Niestety w podstawie nie zagra Kean

- Wojtek
- Juventino
Nic trudnego ustawić sobie żeby się zgrywał. Na acestream można zatrzymać mecz i dopasować do głosu z ElevenPlanetJuve pisze:Gorzej jak koment się nie zgra z wydarzeniami na boisku.

Z włoskim komentem bym chętnie posłuchał, ale na ace jest tylko rosyjski i nie da się tego słuchaćpanlider pisze:Nie wiem, po co się tak męczyć, żeby posłuchać tych baranów z Eleven :co?:
Już wolę oglądać z włoskim komentarzem, chociaż nie rozumiem ani słowa

Wiemy, że Dybala zagra od początku więc na bank Igła odpocznie, w jego miejsce chciałbym Pjacę od 1 min, ale wyjdzie Mandzukić.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dokładnie. Od początku mają zagrać Dybala w parze z Mandżukiciem. W podstawie możemy się też spodziewać Rincona. Generalnie Max zapowiedział, że nie będzie dużej rotacji i dobrze - Atalanta to nie jest pierwszy lepszy ogórek i musimy być ostrożni. Najwyżej przy korzystnym wyniku wrzuci się na murawę Pjacę, w końcówce może nawet Keana.
Za Allegrim - Evra nadal myśli o swojej przyszłości.
Za Allegrim - Evra nadal myśli o swojej przyszłości.
- CzeczenCZN
- Juventino
Tez prawda, taki mecz jest świetny do sprawdzenia nowego ustawienia. Tyle że ja przy całej sympatii do Mandzukica wolałbym by ze skrzydłami Pjaca - Cuadrado pośrodku zagrał Higuain. Wtedy to naprawdę można by sprawdzić wariant 433 w którym tak dobrze czuł się Pipita w Napoli.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Spokojnie Allegri powiedział, że Pjaca zagra polówkę meczu. Nie wiadomo czy pierwszą czy drugą ale zagra.zagroo pisze:Skoro Pjaca jest w pełni zdrowy to kiedy ma zagrać jak nie jutro?Liczę bardzo na to, że zagra od pierwszych minut razem z Cuadrado i zrobią trochę wiatru na bokach.
- CzeczenCZN
- Juventino
No i Kean znowu nie powołany... Szlag!
Chyba stracimy chłopaka, bo wszystko ku temu robimy.
Zresztą niech idzie on do Arsenalu, Favilli do Realu M. Niech się rozwijają a my będziemy płakać, żałować i mieć potem na nich takie szanse jak na Verrattiego, bo cena, bo będą chcieli tamci ich zatrzymać. W sumie tego im, a zarazem i nam życzę. Sorry, taki mamy klimat. Skoro taki model mamy.
Swoją drogą fajnie ta lista powołań wygląda od nr 5 wzwyż.

Chyba stracimy chłopaka, bo wszystko ku temu robimy.
Zresztą niech idzie on do Arsenalu, Favilli do Realu M. Niech się rozwijają a my będziemy płakać, żałować i mieć potem na nich takie szanse jak na Verrattiego, bo cena, bo będą chcieli tamci ich zatrzymać. W sumie tego im, a zarazem i nam życzę. Sorry, taki mamy klimat. Skoro taki model mamy.

Swoją drogą fajnie ta lista powołań wygląda od nr 5 wzwyż.