Sezon 2016/2017
- CzeczenCZN
- Juventino
No dobra ale to ich miejsce w tabeli to raz ze nie srodek, a dwa no troche to zbyt drastyczny zjazd formy...
Moze i masz racje z tymi spadkami, ostatnie dwa sezony to dwa awanse druzyn z nikad, po jednym awansie "starych znajomych". No i sie zanosi na to ze drugi sezon z rzedu znow spadna 2 takie sezonowe druzyny plus jeden outsider.
Moze i masz racje z tymi spadkami, ostatnie dwa sezony to dwa awanse druzyn z nikad, po jednym awansie "starych znajomych". No i sie zanosi na to ze drugi sezon z rzedu znow spadna 2 takie sezonowe druzyny plus jeden outsider.
- pablo1503
- Juventino
Co za mecz we Florencji. Szkoda tej ostatniej minuty i karnego. Życie.
Viola i tak dała z siebie max, zważywszy, że grali bez Rodrigueza, Valero i Ilicicia. No i w końcu miałem okazję zobaczyć ten talent Bernardeschiego. Co oglądałem mecze z udziałem jego drużyny, to chłopak albo grał piach, albo był niewidoczny. Umiejętności są, problem ze stabilizacją.
Mecz świetny. Idealny na wieczór w środku tygodnia.
Viola i tak dała z siebie max, zważywszy, że grali bez Rodrigueza, Valero i Ilicicia. No i w końcu miałem okazję zobaczyć ten talent Bernardeschiego. Co oglądałem mecze z udziałem jego drużyny, to chłopak albo grał piach, albo był niewidoczny. Umiejętności są, problem ze stabilizacją.
Mecz świetny. Idealny na wieczór w środku tygodnia.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Laurka dla Serie A. Zarówno Fiorentina jak i ekipa z Miasta Śmieci na pełnym zaangażowaniu przez 94 minuty. W obu ekipach podobała mi się kultura gry, szybkość wymiany podań, operowanie piłką na niewielkiej przestrzeni czy względnie szybkie przejście z obrony do fazy ataku.
Porównując do naszego spotkania z Romą - inny świat, a ludzie dziwią się, że często w stosunku do gry Juventusu w ofensywie używam określenia 'kupa'. Trochę szkoda, że przy całym potencjale Bianconerich to podobno
Porównując do naszego spotkania z Romą - inny świat, a ludzie dziwią się, że często w stosunku do gry Juventusu w ofensywie używam określenia 'kupa'. Trochę szkoda, że przy całym potencjale Bianconerich to podobno
Cabrini_idol pisze:Nie ten zespół, nie ta liga.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Juvefanatp
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Wpadłem do domu i jak odpaliłem streama Sassuolo prowadziło 3-1, ale przy zegarze mają czerwo. Jako, że oglądam Neroverdich praktycznie zawsze, to byłem na 100% pewny, że jeszcze zdążą przegrać. Nie wiem jakim cudem przypomniałem sobie o czymś takim jak zakłady bukmacherskie dopiero przy bramce wyrównujące. Wystarczyło się schylić po pieniądze leżące na ulicy, a ja przeszedłem obok...
- CzeczenCZN
- Juventino
No, tylko ze jak ja mowilem rowno rok temu jakos, ze majac wiecej kasy fajnie by bylo kupic Bernardeschiego, to zescie kpili ze mnie... Okazalo sie ze chlopak wymiata - wahania formy? U nas prawie kazdy je ma. Pytanie czy on by chcial do nas, no i za kogo. Mam przeczucie ze Mandzukic zakonczy u nas kariere. No a Sassuolo doluje, tak samo pewnie bedzie z Atalanta, ktorej sielanka skonczy sie po transferach out.
- Cabrini_idol
- Juventino
jackop pisze: Porównując do naszego spotkania z Romą - inny świat, a ludzie dziwią się, że często w stosunku do gry Juventusu w ofensywie używam określenia 'kupa'. Trochę szkoda, że przy całym potencjale Bianconerich to podobnoCabrini_idol pisze:Nie ten zespół, nie ta liga.
Nie wyczaiłem aluzji

Że w sensie TA LIGA nie jest taka zła i zdarzają się ekscytujące mecze, gdzie obydwie drużyny nastawione są na ofensywę i spektakularność ? Owszem, ZDARZAJA SIĘ. Tyle, że nie w meczu z udziałem Juve

- Il Fenomeno
- Juventino

- Il Fenomeno
- Juventino
Wszystkie 28 bramek, które strzelił Andrea Belotti w 2016 roku -

- Robaku
- Juventino
Uwielbiam te włoskie podejście, zawodnika sprzedaliśmy lub wypożyczyliśmy bez obowiązku wykupu to ogrywać nie beziemy - Caldara dzisiaj na ławce. Galiardiniego jeszcze rozumiem, bo podobno transfer do Interu ma być natychmiast... ale co zrobić zeby Caldara przez rok albo dłużej nie siedział na lawie w Bergamo ? Nie wiem.
Berardi w końcu wrócił.
Perin chyba znowu się połamał.
Berardi w końcu wrócił.
Perin chyba znowu się połamał.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Dokładnie o tym samym pomyślałem jak zobaczyłem go na ławce. Oby to był tylko jednorazowy przypadekRobaku pisze:Uwielbiam te włoskie podejście, zawodnika sprzedaliśmy lub wypożyczyliśmy bez obowiązku wykupu to ogrywać nie beziemy - Caldara dzisiaj na ławce. Galiardiniego jeszcze rozumiem, bo podobno transfer do Interu ma być natychmiast... ale co zrobić zeby Caldara przez rok albo dłużej nie siedział na lawie w Bergamo ? Nie wiem.
Wrócił i od razu zółtą przytulił:DRobaku pisze:
Berardi w końcu wrócił.
Płakał jakby znowu więzadła.Robaku pisze: Perin chyba znowu się połamał.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mocno irytująca kolejka. Czołówka wygrywa po golach w ostatnich sekundach, w dodatku roma świętuje w Genui. Z nas tu zrobiono pasztet. Liczyłem na remis.
Czas na nas. Niby wszystko tak pięknie wyglądało po meczu z Roma, ale ten zaległy mecz i rozgrywanie swoich po wszystkich innych rywalami ( będzie tego więcej), mocno zniekształca tabelę. Wręcz wywiera na nas presję. Roma ma -1.
Czas na nas. Niby wszystko tak pięknie wyglądało po meczu z Roma, ale ten zaległy mecz i rozgrywanie swoich po wszystkich innych rywalami ( będzie tego więcej), mocno zniekształca tabelę. Wręcz wywiera na nas presję. Roma ma -1.