Mercato (Zima 2017)
- Shadow Marshall
- Juventino
Nasi mogliby się stawiać gdyby chodziło o młodego grajka z jakimś potencjałem czy cuś, a nie z gościem który jest na ostatniej prostej do końca kariery. To tak jakby robić aferę komuś kto ma rok/2 do emerytury (właściwie Evra tak ma) ale chodziło mi tutaj o traktowanie jako nie piłkarza tylko zwykłego człowieka. Niech idzie. Co było dobrego to zrobił, coś zepsuł...trudno. Pepe też był duszą towarzystwa i nikt mu problemów w Turynie nie robił.CavAllano pisze:Prawda. Jeśli, odpukać, nie będzie mógł grać Sandro to leżymy i kwiczymy, nawet w lidze wyglądałoby to biednie.
Co do słów Marotty - ja zdążyłem się już przyzwyczaić do tego, że on jedno gada, często robi co innego. Póki co szedł piłkarzom na rękę, jak leci. Nie zdziwi mnie, jeśli oddamy Pata "tak o", bo przecież przyczynił się do sukcesów Juve. Ten typ (Beppe) tak ma.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Równie dobrze MU mógł wyjść z tego założenia i oddać nam swojego dziadka za zasługi. Nie ma mowy - musieliśmy bulić za dziadka, który u nich był rezerwowym i grał ogony. Naturalnie Evra sam chciał odejść z MU ale każdy ma to w doopie oprócz Marotty, który jak zauważył pumex bawi się w Caritas Italia.

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Oczywiście. Moje zdanie na ten temat jest takie, że skoro Evra chce odejść i jakiś klub go też chce u siebie to ok, ale jakieś pieniądze za to powinniśmy dostać.pumex pisze:Co nie znaczy, że znowu mamy bawić się w caritas.
- bow
- Juventino
Evra w ostatnim sezonie przed opuszczeniem Old Trafford rozegrał 45 spotkań we wszystkich rozgrywkach ze średnią ponad 86 minut na mecz.alessandro1977 pisze:Równie dobrze MU mógł wyjść z tego założenia i oddać nam swojego dziadka za zasługi. Nie ma mowy - musieliśmy bulić za dziadka, który u nich był rezerwowym i grał ogony. Naturalnie Evra sam chciał odejść z MU ale każdy ma to w doopie oprócz Marotty, który jak zauważył pumex bawi się w Caritas Italia.
- kubraczek
- Juventino
Tuttosport donosi, że Juventus pracuje obecnie nad przyspieszeniem sprowadzenia Rodrigo Bentancur'a, który mógłby być do dyspozycji Allegri'ego najwcześniej w drugiej połowie lutego.
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- Vincitore
- Juventino
Wczoraj czytałem wpis, że jeżeli kogoś ściągniemy jeszcze do środka pomocy w tym okienku, to będzie to jakiś młodzian.kubraczek pisze:Tuttosport donosi, że Juventus pracuje obecnie nad przyspieszeniem sprowadzenia Rodrigo Bentancur'a, który mógłby być do dyspozycji Allegri'ego najwcześniej w drugiej połowie lutego.
Nie ma to żadnego związku z nami, ale Rakitic nie został powołany na kolejny mecz Barcelony, a nie jest kontuzjowany. To podobno osobista decyzja Luisa Enrique, więc jeżeli tam jest jakiś konflikt i Chorwat zamierza odejść z Katalonii, to powinniśmy się ustawić w kolejce.
- kubraczek
- Juventino
Agent Masiny potwierdził, że kilka tygodni temu Juventus pytał się o jego klienta. Obecnie nie ma tego tematu, ale przyznał, że wszystko szybko się zmienia.
Jeśli chodzi o Chorwata to z tego co czytałem to nie jest zadowolony z ilości czasu spędzanego na boisku i narzekał na to co nie spodobało się Enrique, który dosadnie dał do zrozumienia, że on tam rządzi .
EDIT:
Według Daily Mirror Juventus i Man Utd powalczą o młodego bramkarza Chievo Alessandro Confente.
Jeśli chodzi o Chorwata to z tego co czytałem to nie jest zadowolony z ilości czasu spędzanego na boisku i narzekał na to co nie spodobało się Enrique, który dosadnie dał do zrozumienia, że on tam rządzi .
EDIT:
Według Daily Mirror Juventus i Man Utd powalczą o młodego bramkarza Chievo Alessandro Confente.
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2017, 15:02 przez kubraczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
A ja jednak byłbym za odmładzaniem składu, nawet jeśli Verratti to jeszcze nie poziom Chorwata.alessandro1977 pisze:Jeżeli Rakitic byłby do wyrwania to wolałbym jego zamiast Verattiego.
Ciekaw jestem jak Marotta rozwiąże sytuację z lewą stroną. Mam nadzieję, że wujek Pat swoją decyzją nie zaskoczył zarządu tak, jak Pogba i nie będzie teraz szukania "na szybko" zmiennika dla Sandro. Bo jeśli naszym zabezpieczeniem lewej obrony ma być kolejny piłkarz "hernaneso-podobny" (z całym szacunkiem dla Brazylijczyka), z którym będziemy się bujać przez kolejne lata lub - o zgrozo! - De Ceglie to ja dziękuję.

- Cabrini_idol
- Juventino
Verratti to jeszcze nie poziom Rakiticia ? Ło Jezus co wy bierzecie 

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ja tego nie napisałem ale Rakitić jest chyba nieco lepszym zawodnikiem. Veratti to kocur ale Rakitić może być łatwiejszy do wyrwania i ogarnie nam pomoc z miejsca. PSG zrobi wszystko aby go oddać gdziekolwiek tylko nie do nas dlatego obawiam się, że trafi do interu. Co do Orsoliniego to cieszę się, że będzie nasz co zakończy wreszcie głupie pomysły mówiące o tym, że Berardi może dołączyc do Juve. Nie dla tego płaczka, jego czas w którym mógł do nas dołączyć minął bezpowrotnie i mam nadzieję, że zarząd uważa podobnie.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Verratti chce wygrywac (dlatego przestaje mu wystarczac PSG), wiec inter raczej odpada, mimo prawdopodobnie fury siana do rozdania.alessandro1977 pisze:PSG zrobi wszystko aby go oddać gdziekolwiek tylko nie do nas dlatego obawiam się, że trafi do interu.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Napisałem, że "nawet jeśli".Cabrini_idol pisze:Verratti to jeszcze nie poziom Rakiticia ? Ło Jezus co wy bierzecie

- Robaku
- Juventino
DS Bologny przez meczem: Nikt się z nami nie kontaktował w ostatnim czasie ws. Masiny. Ale wiele klubów go obserwuje, pewnie w tym także Juve.
Ds Juve: Evra nie powołany bo myśłi o swojej przyszłości. Jeśli nas opuści nikogo nie podpiszemy jako zastępstwo. Masina? Nie chce o nim rozmawiać, wielu włochów jest utalentowanych. Rincon jest dla nas ważnym nabytkiem, ponieważ jest to zawodnik, który posiada umiejetnosci, których poszukiwaliśmy. Jesteśmy szcześliwi, że jest z nami.
Ds Juve: Evra nie powołany bo myśłi o swojej przyszłości. Jeśli nas opuści nikogo nie podpiszemy jako zastępstwo. Masina? Nie chce o nim rozmawiać, wielu włochów jest utalentowanych. Rincon jest dla nas ważnym nabytkiem, ponieważ jest to zawodnik, który posiada umiejetnosci, których poszukiwaliśmy. Jesteśmy szcześliwi, że jest z nami.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24