???PARMA???
- J1897
- Juventino
właśnie tak sobie spojrzałem na tabelę Serie A i jestem pod wielkim wrażeniem AC Parmy :!: :!: :!: :shock:
klub z wielkimi długami, praktycznie zbankrutował, grozi mu spadek z 1 Ligi, a tu co
...
5 miejsce w tabeli... ze stratą 2 pkt. do Lazio i przewagą 4 pkt. nad Inter :!: :!: :!:
dla mnie jest to coś...
klub z wielkimi długami, praktycznie zbankrutował, grozi mu spadek z 1 Ligi, a tu co

5 miejsce w tabeli... ze stratą 2 pkt. do Lazio i przewagą 4 pkt. nad Inter :!: :!: :!:
dla mnie jest to coś...
- Wojtom
- Juventino
no trzeba powiedzieć ze Parma trzyma sie znakomicie !! nie zespuło im humorów to ze zbankrutowali i nadal grają i chcą grać !! i mysle ze jak Inter bedzie tak grał to wlasnie skończy w tabeli za Parmą !! a Parma pewnie awansuje do Pucharu Uefa jak tak dalej pojdzie !! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Edgar Davids
- Juventino
i ja jej życzę szczęścia...to wielki klub...i co z tego, że ma długi ?? kto ich nie ma 

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- kouba
- Qualità Juventino
a co powiesz na Stuttgart
w tamtym sezonie to dopiero byli reawlacją, a Parma zawsze 'trzymie' sie w czołówce. Tylko w tym roku maja nadzwyczajne problemu finansowe, wiec ja sie nie dziwie ze graja tak dobrze (jak zawsze). Przecież piłkarze nie zapomnieli jak sie gra w piłke, może jak taka sytuacja bedzie sie ciągnąc przez kilka lat to to przyniesie skutki (czego bym nie chciał) A skutkiem może być odejście piłkarzy, spadek... :? Parme bardzo lubie i życze Im powodzenia w meczach nie z Juventusem

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie jestem wrogo nastawiony do tego klubu i to chyba bardzo dobrze.Podoba mi sie cała liga Włoska więc lubie wsztstkie kluby, ale kocham tylko Juventus. 8) Parma w tym sezonie gra bardzo dobrze.Piłkarze nie panikują lecz grają piłke na swoim poziomie.Napewno wiedzą, ze mogą opuścić klub w lecie, ale dla nich najważniejsze jest dokończyć sezon z jak najlepszym wynikiem i dostaniem sie chociaż do europejskich pucharów, na czym troche sie wzbogacą, bo im dalej tym większe z tego korzyści.Będę ich jeszcze bardziej lubił jeżeli zdecydują sie nam sprzedać Ferrariego, ale to już moje osobiste sprawy
Mam nadzieje, że w następnym sezonie będzie o wiele lepiej i wyjdą z dołka, nawiążą walke o Scudetto.To byłby dopiero powrót....

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Parma w tym momencie udowadnia na co ją stać. A pokazują swoją postawe, że są wielką drużyną. BRAVO Prama :!: Oby tak dalej. Jeszcze niech Lazio wykoszą i do Ligi Mistrzów niech awansują to na pewno podreperuje troche ich budżet
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Bardzo lubię Parme, zawsze zywiłem do nich sympatię i nie chcę rzeby spadali do serie B.
Jeżeli Ruscy mają kupować Włoski klub, to niech to będzie najlepiej Parma a nie Roma.
Jeżeli Ruscy mają kupować Włoski klub, to niech to będzie najlepiej Parma a nie Roma.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- J1897
- Juventino
Edgar Davids pisze: i ja jej życzę szczęścia...to wielki klub...i co z tego, że ma długi ?? kto ich nie ma
zgadzam się z tym :!: :!: :!:
weżmy na przykład Romę i Inter, mają niesamowite długi, ale mimo to stać ich na zakup kilku piłkarzy i nikt ich nie straszy spadkiem :!: :!: :!:
... i to mnie właśnie wkurza :!: :!: :!: :x
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
To ja czegos nie rozumiem... Grozi Parmie spadek z Serie A a jednoczesnie jest na 5 miejscu? :roll:Bebik pisze:klub z wielkimi długami, praktycznie zbankrutował, grozi mu spadek z 1 Ligi, a tu co...
A odnosnie notowan bankrutow... Wystarczy spojrzec na Rome...
- Umpa
- Juventino
Jak dla mnie to zawsze była drużyna którą darzyłem dużą sympatią, chyb nawet w Serie A drugą po Juve, a to dlatego że zawsze promowała śietnych młoych zawodników. To by była wegług mnie dla ligi wielka strata jakby w niej parmy zabrakło.
Ale kupienie przez jakiś rusków - co to, to nie, cały charakter by stracili.
Tak jak z chealse - przed abramowiczem nawet im troche kibicowałem - szczegulnie jak tam Vialli rządził, a teraz - pożal się boże.
Ale kupienie przez jakiś rusków - co to, to nie, cały charakter by stracili.
Tak jak z chealse - przed abramowiczem nawet im troche kibicowałem - szczegulnie jak tam Vialli rządził, a teraz - pożal się boże.
- J1897
- Juventino
chodziło mi o spadek w takim sensie jak Fiorentina... za długi :!: :!: :!:El_chico_a_Coruna pisze:To ja czegos nie rozumiem... Grozi Parmie spadek z Serie A a jednoczesnie jest na 5 miejscu? :roll:Bebik pisze:klub z wielkimi długami, praktycznie zbankrutował, grozi mu spadek z 1 Ligi, a tu co...
A odnosnie notowan bankrutow... Wystarczy spojrzec na Rome...
- juvek
- Juventino
Parma jakby ni epatrzeć zasługuje na to miejsce, i nie ma sie co dziwić pozycji Interu jak on w wszystkich ważnych meczach przegrywa. Parma ma długi ale to nie znaczy ze są cieńcy
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .