Gol Lewandowskiego w lidze ukraińskiej

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 12:49

Pomocnik Szachtara Donieck i piłkarskiej reprezentacji Polski Mariusz Lewandowski zdobył gola dla swojego klubu w meczu 16. kolejki ukraińskiej ekstraklasy z Metalurgiem Donieck.

Polak, który rozegrał cały mecz, trafił do siatki rywali w 60. minucie gry, ustalając wynik na 2:0. Była to jego trzecia bramka w obecnych rozgrywkach.

Szachtar z dorobkiem 42 pkt prowadzi w tabeli ukraińskiej ekstraklasy i o pięć punktów wyprzedza Dynamo Kijów.

Żródło www.lechsport.pl

Nie nadarmo Janas powołuje go za każdym razem będzie miał problem z obfitością dobrych graczy :lol: 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Tomusmc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 13:30

Noo i kolejny Polak ktory sie wyroznia! szkoda tylko ze w tak slabym klubie....! moze jak bedzie dalej strzelal do wezma go do Reprezentacji i pojdzie do jakiegos wiekszego klubu! Miejmy nadzieje choc w koncu "Nadzieja jest Matką Głupich" :D ale i tak mam nadzieje :)

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah :D
Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 13:32

Cieszy dobra postawa Polaków za granica (mowie jak Janas :wink: ) Warto dodac ze trafil tez Smolarek i to dzieki jego bramce Feyenord wywiozl 3 punkty z goracego Eindhoven.

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 13:51

Smolarek, Lewandowski... sie rozstrzelali... :wink:
Mam nadzieje, ze taka sama forme pokaza podczas eliminacji MS i podczas samego turnieju :wink:

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 13:52

Tomusmc pisze:Noo i kolejny Polak ktory sie wyroznia! szkoda tylko ze w tak slabym klubie....!
No nie wiem czy Szachtar to jest słaby klub.O ile mogłeś przeczytać wyprzedza samo Dynamo Kijów i jest mocnym kandydatem do końcowego triumfu.Szachtar stawia na młodych zawodników i to czyni go bardzo mocnym klubem.Myśle, ze nawet Wisła mogłaby mieć problemy z pokonaniem Szachtara.Ale jeżeli wejdą do LM na następny sezon, to licze na wielkie niespodzianki, ponieważ uważam Szachtara za bardzo dobry zespół.A co do bramli Lewandowskiego, to sie bardzo ciesze, że wreszcie o sobie przypomniał, bo szczerze mówiąc nie wiem po co Janas go powołuje, może dlatego, ze jest młody, ale konkretnie to nie wiem. :!:

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 17:11

El_chico_a_Coruna pisze:Smolarek, Lewandowski... sie rozstrzelali... :wink:
co prawda nie widziałem bramki Lewandowskiego, ale widziałem Smolarka. Poprostu nic szczególnego, miał tylko szczeście ze stał akurat tam gdzie poleciała piłka. Jeden zawodnik przebiegł chyba pół boiska i był sam na sam. Oczywiscie nie strzelił :wink: piłka odbiła sie od bramkarza i trafiła pod nogi nadbiegajacego Smolarka, miał praktycznie pustą bramke, wiec każdy by to strzelił. Wiec ja bym sie tak nie cieszył ze strzelenia tej bramki :wink:
P.S tą bramke widziałem dopiero po moim poście w tym temacie o Smolarku :wink:

A cóż lewandowski niczym szczególnym sie nie wyróznia :wink: ja sie dziwie czemu On gra w reprezentacji, Jest wielu innych, lepszych zawodników. Przynajmniej ja odnosze takie wrażenie :wink:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 18:20

I bardzo dobrze :!: :!: Ja go bardzo lubie i myśle, że powinien grać w reprezentacji (zawsze). To jest jego kolejny dobry występ w klubie i mam nadzieje, że Janas zacznie go częściej powoływać do kadry.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 18:26

bardzo dobrze ze dają o sobie znać Polacy w innych ligach nie tylko w polskiej !! a słyszeliście ze Żurawski najskuteczniejszy w Europie napastnik !! że strzelił 14 bramek na 14 meczów .........hmm a ja myslełem ze najlepszy jest narazie Ailton....chyba miał 19 na 19 jakoś tak ..... ale dobrze ze o Polsce teraz głośno !! 8) :wink: 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 18:48

Tylko pogratulować, jest to kolejny Pomocnik naszej kadry który glem potwierdza doskonałą dyspozycję, mam ndzieję że Janas będzie się teraz głowił na ogo postawić.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
ODPOWIEDZ