Di Livo strzela
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
W rozegranym w piatek meczu Serie B Fiorentina pokonalo Palermo 2-1.
Jedna z bramek (na 1-1) strzelil grajacy niegdys w Juventusie Angelo Di Livio! To jego trzecie trafienie w tym sezonie.
Tak dalej Zolnierzyku! Chce Cie jeszcze kiedys zobaczyc w Serie A!
Jedna z bramek (na 1-1) strzelil grajacy niegdys w Juventusie Angelo Di Livio! To jego trzecie trafienie w tym sezonie.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ahhh, Di Livio, tylko się słyszy to nazwisko i odrazu setki miłych wspomnień.
Cieszę sie , że strzela gole, ale nei cieszę sie , że dla takiego klubu :evil: :evil:
Tak jak El_chico, chciałbym jeszcze kiedyś w Serie A zobaczyć ,,żołnierzyka''
Tak na margienesie, w ostanim weekendzie, bramkę zdobyła też, nasza inna gwiazda. V.Jugović strzelił gola na 3-1 dla Admiry w wygranym 3-2 meczu z Salzburg.
Cieszę sie , że strzela gole, ale nei cieszę sie , że dla takiego klubu :evil: :evil:
Tak jak El_chico, chciałbym jeszcze kiedyś w Serie A zobaczyć ,,żołnierzyka''
Tak na margienesie, w ostanim weekendzie, bramkę zdobyła też, nasza inna gwiazda. V.Jugović strzelił gola na 3-1 dla Admiry w wygranym 3-2 meczu z Salzburg.

- Fighterinho
- Juventino
Brawo Angelo tylko w wakacje zmień barwy najelpeij na Piacenze albo Palermo(lubie Palermo bo w tym mieście jest wilu kiboli Juve) Chciałbym aby Angelo miał jeszcze coś wspólnego z Juve może pewnego czasu będzie trenerem Juve 

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Z tego cowiem to Di Livio jest jedną z najwiękrzych gwiazd Fiorentiny i oni napewno go nie oddadzą. Bardzo lubię tego piłkarza jak więkrzość forumawiczów. A do Fiorentiny nie rzywię żadnej zawiści, a właściwie bardzo bym chicał żeby awansowali, bo to wstyd żeby tak zasłużony klub był w niuższej lidze niż Serie A.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Alexxxxx
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Tak na margienesie, w ostanim weekendzie, bramkę zdobyła też, nasza inna gwiazda. V.Jugović strzelił gola na 3-1 dla Admiry w wygranym 3-2 meczu z Salzburg.
Ja to chciałem napisać :evil: Ale tak wogóle szkoda Mi Di Livio mogł zostać i grać nadal dla Juventusiku

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Bosssssss
- Juventino
O matko jak ja bym chcial,by w Turynie grał jeszcze Vladimir Jugovic i Boksic
,oni to grali
.Ciesz się,że Di Livio strzela gole.Boksic i Jugovic oni ot razem grali :shock:.
Ps:Może mi ktoś przypomnieć kogo nazywano z Juventusu "Srebrnym Lisem"
.Czy to nie był Ravanelli
.Odpiszcie jak wiecie
.

Ps:Może mi ktoś przypomnieć kogo nazywano z Juventusu "Srebrnym Lisem"

- kouba
- Qualità Juventino
jak pięknie wspominać czasy w których On grał w Juve...To byłby czasy...Chyba niegdy Di Livio nie zapomne, był dla mnie bardzo charakterystycznym zawodnikiem. Ciesze sie, ze strzela znowu bramki (bramke) zycze powodzenia i nie obraziłbym sie gdyby ta bramke strzelił...Juventusowi
oczywiscie honorową na jakieś min. 2-1

- juveluck
- Juventino
Ja tez ale nie w barwach Fiorentiny. Lepiej juz zeby Di Livio nie zagral wiecej w Serie A, niz zeby zagral w niej wraz z ViolaEl_chico_a_Coruna pisze:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
juveluck pisze:Ja tez ale nie w barwach Fiorentiny. Lepiej juz zeby Di Livio nie zagral wiecej w Serie A, niz zeby zagral w niej wraz z ViolaEl_chico_a_Coruna pisze:Tak dalej Zolnierzyku! Chce Cie jeszcze kiedys zobaczyc w Serie A!
Calkowicie sie zgadzam! Ja tez nienawidze Fiorentiny i z wzajemnoscia... :twisted:
- booyak
- Juventino
Bosssssss pisze:O matko jak ja bym chcial,by w Turynie grał jeszcze Vladimir Jugovic i Boksic,oni to grali
.Ciesz się,że Di Livio strzela gole.Boksic i Jugovic oni ot razem grali :shock:.
Ps:Może mi ktoś przypomnieć kogo nazywano z Juventusu "Srebrnym Lisem".Czy to nie był Ravanelli
.Odpiszcie jak wiecie
.
Srebrnym lisem nazywano Fabrizzio Ravanelli`ego

A co do Di Livio to bardzo mnie cieszy ta bramka... Chciałbym go jeszcze kiedyś zobaczyć w koszulce Juve... No ale raczej to juz nie możliwe...
★ ★ ★
- Tomusmc
- Juventino
O cholera! a on jeszcze gra? bez kitu nawet o tym nie wiedzialem
on juz jest dosyc stary i myslalem ze odszedl na emeryture
ale jak strzela i gra to wielkie gratulacje dla niego
to jest jeden z pilkarzy Juve ktorego mam koszulke 

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- JuveQL
- Juventino
Lepiej zeby Di Livio nigdy nie zagrał w Serie A, niz zeby Fiorentina walała sie po jakis niskich ligach. Fiorentina to symbol (jeden z kilku) włoskiej piłki i jej miejsce jest w Serie A obok Milanu, Juve czy Romy.juveluck pisze:Ja tez ale nie w barwach Fiorentiny. Lepiej juz zeby Di Livio nie zagral wiecej w Serie A, niz zeby zagral w niej wraz z ViolaEl_chico_a_Coruna pisze:
- Kamil de Lellias
- Juventino
Di Livio to byl naprawde swietny zawodnik, nigdy nie zapomne jak potrafil przez 90 minut grac na pelnych obrotach i walczyc o kazda pilke. Razem z nim odszedl do Fiorentiny chyba Moreno Torricelli, on tez jeszcze tam gra?