Superpuchar Włoch 2016: JUVENTUS 1-1 (kar: 3-4) Milan
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dlaczego ten Allegri w ogole bierze pod uwage odpuszczenie jednego z pary Dybala-Pjanic? Mieli grac obaj.
Za Dybala - "zabierzmy do domu to co nasze". Nie wyobrazam sobie przegrania tego meczu. Jestesmy duzo lepszym zespolem i trzeba to pokazac na murawie. Milan zagra odwaznie, bo wlasciwie tylko zacieciem moze sie nam przeciwstawic i mam nadzieje, ze ich po profesorsku wypunktujemy.
Forza!
Za Dybala - "zabierzmy do domu to co nasze". Nie wyobrazam sobie przegrania tego meczu. Jestesmy duzo lepszym zespolem i trzeba to pokazac na murawie. Milan zagra odwaznie, bo wlasciwie tylko zacieciem moze sie nam przeciwstawic i mam nadzieje, ze ich po profesorsku wypunktujemy.
Forza!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
&Milano1910 pisze:I oby zwycięstem Milanu :hellyes:
(...)
liczę że (...) uda nam się przywieźć to trofeum do Mediolanu.
Bez takich nieszczerych andrutów mi tuMilano1910 pisze:A Juve życzę powodzenia.

Mje się też jeszcze wydaje, że ewentualna wymiana w tym składzie to będzie Mandzu - Pjanic, a nie Sturaro - Pjanic, ale mogę się mylić. Mam mieszane uczucia co do Ruganiego, bo tam jest forma. Wiem, że Barzagli to zawsze Barzagli, ale chłop wraca po kontuzji, mógłby się rozruszać z pionkami w 2017, a nie meczu o Superpuchar.pumex pisze:(4-3-1-2) Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Marchisio, Sturaro - Dybala - Higuain, Mandzukić
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nie narzekaj, ostatnie wybory personalne Maxa były trafne a uzasadnienie było w postaci wynikówCavAllano pisze:Dlaczego ten Allegri w ogole bierze pod uwage odpuszczenie jednego z pary Dybala-Pjanic? Mieli grac obaj.

- mrozzi
- Juventino
Ja wiem.alessandro1977 pisze:Nie narzekaj, ostatnie wybory personalne Maxa były trafne a uzasadnienie było w postaci wynikówCavAllano pisze:Dlaczego ten Allegri w ogole bierze pod uwage odpuszczenie jednego z pary Dybala-Pjanic? Mieli grac obaj.

- TheDreamer
- Juventino
Świeżo wracający po długiej i poważnej kontuzji Barzagli z miejsca zastępuję Ruganiego, który to gra najlepszą piłkę w karierze i to w tak ważnym meczu. Pozostaję się tylko lekko uśmiechnąć i współczuć młodemu, że nie ma wyrobionego nazwiska, bo tylko to się liczy
Na wiosnę podnieta Ruganim się skończy jak znów żelazne BBC zacznie grać i to niezależnie od formy.
Ciężko trenuj, bądź cierpliwy, dostań szanse tylko dlatego, że ktoś ma kontuzję, pokaż się z klasowej strony, zatrzymaj Torino i Rome w nagrodę dostaniesz ławe, bo Twój 45 letni kolega, ledwie co zdrowy musi grać, bo inaczej foch. Czekaj na kolejne kontuzje kolegów... Allegri i jego '' metody'' <beka>
A co do Mario, to wiedziałem, że tymi kilkoma meczami na speedzie zapewni sobie 1 skład do końca sezonu, Pjaca jest w tej samej syt co Rugani, jednie co ława, bo każda próba posadzenia Mario to będzie foch i awantura, z Dybali zrobi treqa a Pjanic najwyżej rotacja, bo Mario musiii grać
)
Oczywiście to tylko jest oparte na przypuszczalnych składach, mam nadzieję, że Barzagli ława, bo kto jak kto ale Rugani sobie zasłużył na ten finał i głęboko gdzieś mam, że Barzagli jest zdrowy, jak rywalizacja to rywalizacja a nie granie za nazwisko. Liczę też na ławkę Mario, jego bieganie jest ok ale nic poza tym, marnowanie Pjanicia na ławie jak i robienie z Dybali pomocnika to kpina.
Forza Juve !

Ciężko trenuj, bądź cierpliwy, dostań szanse tylko dlatego, że ktoś ma kontuzję, pokaż się z klasowej strony, zatrzymaj Torino i Rome w nagrodę dostaniesz ławe, bo Twój 45 letni kolega, ledwie co zdrowy musi grać, bo inaczej foch. Czekaj na kolejne kontuzje kolegów... Allegri i jego '' metody'' <beka>
A co do Mario, to wiedziałem, że tymi kilkoma meczami na speedzie zapewni sobie 1 skład do końca sezonu, Pjaca jest w tej samej syt co Rugani, jednie co ława, bo każda próba posadzenia Mario to będzie foch i awantura, z Dybali zrobi treqa a Pjanic najwyżej rotacja, bo Mario musiii grać

Oczywiście to tylko jest oparte na przypuszczalnych składach, mam nadzieję, że Barzagli ława, bo kto jak kto ale Rugani sobie zasłużył na ten finał i głęboko gdzieś mam, że Barzagli jest zdrowy, jak rywalizacja to rywalizacja a nie granie za nazwisko. Liczę też na ławkę Mario, jego bieganie jest ok ale nic poza tym, marnowanie Pjanicia na ławie jak i robienie z Dybali pomocnika to kpina.
Forza Juve !
- Cabrini_idol
- Juventino
TheDreamer pisze:
Forza Juve !
Zgadzam się co do kwestii rywalizacji i że to Rugani powinien wybiec dzisiaj na murawę właśnie ze względu na jego formę. Barzagli niech walczy o miejsce w składzie.
Ale później zaś sam sobie przeczysz, chcąc Mandzu na ławkę a Pjacę do składu. Mandzu właśnie przez rywalizację i swoją postawę powinien w nagrodę dzisiaj zagrać w finale.

- Ewrzen
- Juventino
Buffon - Lichsteiner - Rugani - Chiellini - Alex Sandro - Sturaro - Khedira - Marchisio - Pjanic - Mandzukic - Higuain
Post Claudio Zulianiego
Szkoda Dybali na ławce ale wierzę , że Mandzukic po raz kolejny da z siebie 200% i może coś ustrzeli
Post Claudio Zulianiego
Szkoda Dybali na ławce ale wierzę , że Mandzukic po raz kolejny da z siebie 200% i może coś ustrzeli

- mrozzi
- Juventino
Chlopina juz zapomnial, ze mial kontuzje, gra od kilku spotkan ogony i mimo imponujacych wystepow Allegri go nadal oszczedza? :rotfl: Mandzukic jest ostatnio w formie, ale nam potrzeba kogos, kto zabiega te sztywna defensywe Milanu. Poki co wyniki w wiekszosci spotkan bronia decyzji Maxa, ale co jak co, Dybali w finale bylem pewien.Dragon pisze:Dybala ławka. Mario ma grać w pierwszym. Czyli chłopak miał jednak przeszczep nogi.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ludzie nie pamietacie juz ile razy narzekalismy na Maxa, ze za szybko kogos wystawia po kontuzji ? O co Wam chodzi ? Dybala wejdzie na 30min i bedzie ok.
- albertcamus
- Juventino
Krótko i na temat: Max wie lepiej. Dziękuję, wygramy, dobranoc, Wesołych Świąt.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Przecież Dybala jest tak samo szybki jak Mandzukic. Cuadrado prędzej, ale (pomijając mecz z Lyonem) z jego biegania pożytek jest właśnie tylko taki, że męczy rywali.CavAllano pisze:Chlopina juz zapomnial, ze mial kontuzje, gra od kilku spotkan ogony i mimo imponujacych wystepow Allegri go nadal oszczedza? :rotfl: Mandzukic jest ostatnio w formie, ale nam potrzeba kogos, kto zabiega te sztywna defensywe Milanu. Poki co wyniki w wiekszosci spotkan bronia decyzji Maxa, ale co jak co, Dybali w finale bylem pewien.Dragon pisze:Dybala ławka. Mario ma grać w pierwszym. Czyli chłopak miał jednak przeszczep nogi.
Pjanic musi grać od pierwszej. Dybala może wejść z ławki na zmęczonych młokosów, będzie ich kiwał jak pachołki.
Ewrzen pisze:Buffon - Lichsteiner - Rugani - Chiellini - Alex Sandro - Sturaro - Khedira - Marchisio - Pjanic - Mandzukic - Higuain
Post Claudio Zulianiego

Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2016, 16:44 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE!!!
- Wojtek
- Juventino
Wiadomo, ze Max wie lepiej, ale każdy chce oglądać Dybalę, bo to kozak
W lecie mówiło się, że Mandzu może odejść, bo przychodzi Igła, wtedy jednak Mario zapowiedział, że nie boi się rywalizacji i będzie walczył o pierwszy skład. Jak widać mu się to udało, ale kosztem Dybali, ma charakter skubany!
Wygramy 2:0.

Wygramy 2:0.