Superpuchar Włoch 2016: JUVENTUS 1-1 (kar: 3-4) Milan
- Olek1987
- Juventino
Nie żartujmy, to mecz o trofeum, a nie przedsezonowy sparningMontezuma11 pisze:Ja po cichu liczę na jakieś minuty dla Coccolo i Anderssona. Bardzo ciekawi zawodnicy, pytanie tylko czy sztab Juve jest w stanie wykorzystać ich potencjał.Bukol87 pisze:A ja chciabym aby oprócz Pjacy był to wieczór Keana. Byłoby pięknie!

W nagrode za fajną grę ta dwójka dostała wycieczkę do Kataru, starczy

Zero szacunku dla Pogby
- Shadow Marshall
- Juventino
Nie ma szans by jakiś młodzik sobie zagrał. Może jakiś wejdzie na max 5 min gdy np wynik będzie już znany, ale to max co może z tego być.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
:rotfl:
Przecież Bukol jajca sobie Z Was robi :lol:
Ktokolwiek nie wyjdzie na boisko to rozstrzygnięcie może być tylko jedno. Milan wygrał z nami w lidze w kontrowersyjnych okolicznościach i teraz trzeba sprowadzić ich na Ziemię.
Przecież Bukol jajca sobie Z Was robi :lol:
Ktokolwiek nie wyjdzie na boisko to rozstrzygnięcie może być tylko jedno. Milan wygrał z nami w lidze w kontrowersyjnych okolicznościach i teraz trzeba sprowadzić ich na Ziemię.

- PlanetJuve
- Juventino
Oj tam nie szalejcie. Witsel i Bentancur zrobią robotę w środku pola.Bukol87 pisze:Pełna zgoda. Ciekawe czy Allegri znów wyjdzie betonowym ustawieniem i swoimi ulubieńcami, czy da szansę młodym taki jak Kean i Coccolo.Montezuma11 pisze:Ja po cichu liczę na jakieś minuty dla Coccolo i Anderssona. Bardzo ciekawi zawodnicy, pytanie tylko czy sztab Juve jest w stanie wykorzystać ich potencjał.Bukol87 pisze:A ja chciabym aby oprócz Pjacy był to wieczór Keana. Byłoby pięknie!
Już, pośmiałeś się nieśmieszny śmieszku?

Fajnie, bo jutro ostatni dzień i mam wolne. Kolejny meczyk Juve! :juve:
- CzeczenCZN
- Juventino
Od pierwszych minut musi zagrac Rugani. Higuain niech udanie swoj rok skonczy. Jestem zdania ze 4312 z opcja na 433 i atakiem Pjanic - Dybala, Higuain powinno byc docelowe i zgrywac sie jak najwiecej, z Milanem tez tak trzeba zagrac. Troche ten Sturaro razi w oczy w przewidywalnych skladach.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Po meczu z Romą wcale nie razi - zaprezentował się w nim bardzo dobrze. W piątek możemy się spodziewać właśnie tego zawodnika.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Troche ten Sturaro razi w oczy w przewidywalnych skladach.
Coraz więcej wskazuje na 4-3-1-2 z Pjaniciem za plecami Dybali oraz Higuaina.

- CzeczenCZN
- Juventino
No dobra, ale nie jest to gracz gwarantujacy jakis poziom, rowna forme. Raptem dopiero jeden niezly mecz na tyle szans...
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Pisałem już o tym przed spotkaniem z Romą. Na prawdę tak trudno przyjąć niektórym do wiadomości, że pod nieobecność Leminy i Asy to właśnie u Sturaro trzeba budować formę i rytm meczowy? Jeśli wybiegnie w podstawie, to właśnie dlatego. Proste jak budowa cepa, a temat nadal traktowany jest jak jakaś tajemnica wszechświata.
Zdobycie tego tytułu, po wygranej w ładnym stylu, potraktowałbym jak świąteczny prezent. Trzeba się odegrać za tą porażkę w lidze.
Lubię to.CavAllano pisze:Coraz więcej wskazuje na 4-3-1-2 z Pjaniciem za plecami Dybali oraz Higuaina.
Zdobycie tego tytułu, po wygranej w ładnym stylu, potraktowałbym jak świąteczny prezent. Trzeba się odegrać za tą porażkę w lidze.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ten Milan juz w ogole dolecial na miejsce?
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Cube - fan Juve
- Juventino
Nie sądzę, że którykolwiek z klubów potraktuje to spotkanie ulgowo - finał, to finał, no i jesteśmy jednak w trakcie sezonu a nie na przedsezonowym pikniku.
Może, dla zachowania konsekwencji występów w krajowym pucharze, spodziewałbym się występu Neto, ale reszta składu chyba nie będzie się różnić od tego na Romę... 
Mam pytanie, raczej mało meczowe, ale proszę o nieco wyrozumiałości
Od piątku będę miał okazję przez tydzień wizytować w Turynie, i zastanawiam się, czy gdziekolwiek pojawiły się jakieś informacje o planowanym czasie powrotu chłopaków do domu (najlepiej z kolejnym trofeum do kolejki
)? Liczę, że może udałoby się mi chociaż ich przywitać na lotnisku 

Mam pytanie, raczej mało meczowe, ale proszę o nieco wyrozumiałości

- pablo1503
- Juventino
Oprócz wygrania trofeum oczekuje też ładnej dla oka gry i dominacji.
Z Romą, mimo, że tańczyła, jak im zagraliśmy, to niespecjalnie podobał mi się styl. Gdy atakowaliśmy, to nie wiedzieli co się dzieje. Gdy broniliśmy to... w sumie też nie wiedzieli co się dzieje. Dzieci we mgle.
Problem w tym, że zbyt wiele było tego bronienia i oddawania pola rywalowi.
Muszą poczuć siłę rewanżu.
Z Romą, mimo, że tańczyła, jak im zagraliśmy, to niespecjalnie podobał mi się styl. Gdy atakowaliśmy, to nie wiedzieli co się dzieje. Gdy broniliśmy to... w sumie też nie wiedzieli co się dzieje. Dzieci we mgle.

Muszą poczuć siłę rewanżu.

- pumex
- Juventino
Wg najświeższych doniesień mamy zagrać trójzębem Dybala-Higuain-Mandzukić. Dokładnie ma to wyglądać w następujący sposób:
(4-3-1-2) Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Marchisio, Sturaro - Dybala - Higuain, Mandzukić
(4-3-1-2) Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Marchisio, Sturaro - Dybala - Higuain, Mandzukić

- Milano1910
- Milanista
Życzę przede wszystkim dobrego meczu z dużą ilością goli. I oby zwycięstem Milanu :hellyes:
Będzie piekielnie ciężko. Juve bez wątpienia jest wielkim faworytem, ale liczę że zagramy z taką konsekwencją jak drugą połowę na San Siro i uda nam się przywieźć to trofeum do Mediolanu.
Forza Milan! A Juve życzę powodzenia.
Pozdrawiam
Będzie piekielnie ciężko. Juve bez wątpienia jest wielkim faworytem, ale liczę że zagramy z taką konsekwencją jak drugą połowę na San Siro i uda nam się przywieźć to trofeum do Mediolanu.
Forza Milan! A Juve życzę powodzenia.
Pozdrawiam

Widzew RTS & AC Milan - Wierny zawsze. W dobrych i złych chwilach.