Liga Mistrzów 2016/17
- Robaku
- Juventino
chyba chodzilo mu o final:)Ivory pisze:Właśnie że będzie:Yaro417 pisze:Super....tylko A. Sandro będzie niepocieszony
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/ ... a-fc-porto
- pan Zambrotta
- Juventino
MalyMaly pisze:ps. jeśli będą w tej rundzie jakieś szlagiery to w jednym z nich na pewno zagramy my

bardzo dobre losowanie, najciekawszy pojedynek to Arsenal-Bayern i City-Monaco.
- gucio_juve
- Juventino
PSG - Barca.
Arsenal - Bayern.
Dobre losowanie. Szczęście przy nas. Nie powinniśmy mieć problemów.
Arsenal - Bayern.
Dobre losowanie. Szczęście przy nas. Nie powinniśmy mieć problemów.
- Vincitore
- Juventino
Jak milanista Gullit wylosował Bayern, to miałem już trolling roku przed oczyma (rok temu Zanetti nam wyciągnął Bawarczyków) i wciągnąłem głęboko powietrze do płuc. Całe szczęście jest niezawodny Arsenal.
Trafiliśmy bardzo dobrze, gdybyśmy wyszli z 2 miejsca tak jak Sevilla to zostałaby nam Barcelona/Leicester, więc rosyjska ruletka.
Trafiliśmy bardzo dobrze, gdybyśmy wyszli z 2 miejsca tak jak Sevilla to zostałaby nam Barcelona/Leicester, więc rosyjska ruletka.
- nookie
- Juventino
Choć nie skreślam całkiem Napoli, to wychodzi na to, że mamy spore szanse, żeby po nadchodzącej rundzie zgarnąć resztę hajsu z praw telewizyjnych za kluby z Serie A.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
By wygrac LM trzeba miec w niej takze troche szczescie. Nasza para jest najmniej wyrownana sposrod wszystkich, do tego rewanz w Turynie.
Kibice Napoli juz sie oburzaja, ze jeszcze Platini macza swoje palce.
Warto bylo grac do konca.
Kibice Napoli juz sie oburzaja, ze jeszcze Platini macza swoje palce.
Warto bylo grac do konca.
- koki90
- Juventino
Trochę w bólach to pierwsze miejsce zdobyliśmy w grupie. Wciąż przed oczami mam mecz z Lyonem, gdzie graliśmy w 10 i ten gol Cuadrado. Ani mecze z Lyonem ani z Sevillą nie należały do łatwych, dlatego mam nadzieję, że nie zlekceważymy też Porto. Podejdźmy do tego meczu jak trzeba, a nie będzie co zbierać. Los był łaskawy 
Jak kontuzje nas będą omijać, a forma naszej drużyny systematycznie będzie wzrastać to możemy z optymizmem patrzeć na tą LM.

Jak kontuzje nas będą omijać, a forma naszej drużyny systematycznie będzie wzrastać to możemy z optymizmem patrzeć na tą LM.