Liga Mistrzów 2016/17
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie wierzę, że Benfica zadowoli się remisem, mając w perspektywie wizję gry z Juve czy Barceloną.Wojtek pisze:a Napoli i Benfica na pewno już dostali cynk więc najprawdopodobniej w tym meczu nie będzie przegranego![]()

Napoli coraz bliższe tego pierwszego miejsca w grupie - Benfica byłaby dla nas mile widzianym rywalem w 1/8.

- Vimes
- Juventino
Lewandowski:
Ctrl+C: https://www.youtube.com/watch?v=RPLsaj-EDzY&t=8m55s
Ctrl+V: https://www.youtube.com/watch?v=I0gmYRoCTz0
Chyba dużo ćwiczył z tej pozycji.
Ctrl+C: https://www.youtube.com/watch?v=RPLsaj-EDzY&t=8m55s
Ctrl+V: https://www.youtube.com/watch?v=I0gmYRoCTz0
Chyba dużo ćwiczył z tej pozycji.
- Lypsky
- Juventino
to oficjalne info? Tak samo jak to, ze Pogba zostaje w Juve?Cabrini_idol pisze:Tylko Bayern jest lepszym od nas zespolem:
Z każdym powinnismy sobie poradzić w 1/8.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- pablo1503
- Juventino
Jakim cudem przed meczem z Atalantami czy innymi Samprodiami forum jest obsrane, a teraz, gdy możemy trafić na Arsenal, PSG czy City, to każdy jest happy, bo przecież gdzie im do Juventusu.
Dajcie na wstrzymanie. Do 1/8 jeszcze kupę czasu. Zaczniemy się zastanawiać na 2tyg. przed meczem. Do tego czasu możemy być najlepiej grającą drużyną Europy. Równie dobrze może być zupełnie przeciwnie, a wśród kontuzjowanych będzie Bonucci, Sandro, Marchisio, Higuain, Cuadrado i Dybala.

- pablo1503
- Juventino
Uwierz, to nie moja miara. Jestem urodzonym optymistą(tylko w kontekście Juve) i takich płaczów w moim wykonaniu nie uświadczysz w tematach meczowych. A raczej w dyskusji odbywającą się przed pierwszym gwizdkiem.Lypsky pisze:nie mierz wszystkich swoją miarą.pablo1503 pisze:Jakim cudem przed meczem z Atalantami czy innymi Samprodiami forum jest obsrane

- Cabrini_idol
- Juventino
Poradzić powinniśmy sobie z każdym aż do finału, bo nazywamy się Juventus a nie Napoli, co nie zmienia faktu, że Bayern jest obecnie lepszym zespołem i tylko hipermega cwaniaczki tego nie zauważąLypsky pisze:to oficjalne info? Tak samo jak to, ze Pogba zostaje w Juve?Cabrini_idol pisze:Tylko Bayern jest lepszym od nas zespolem:
Z każdym powinnismy sobie poradzić w 1/8.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Obstawiałeś może u buka Ekspercie?Cabrini_idol pisze:Bo PSG wygra dzisiaj tak jak Real jutro.

Będę zadowolony z każdego przeciwnika spoza La Liga.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Potencjalni rywale jeśli wyjdziemy z pierwszego miejsca:
1. PSG
2. Benfica
3. Manchester City
4. Bayern
5. Leverkusen
6. Borussia/Real Madryt
7. Porto/FC Copenhaga
Nie wiem jak wy, ale ja chciałbym trafić na Leverkusen
1. PSG
2. Benfica
3. Manchester City
4. Bayern
5. Leverkusen
6. Borussia/Real Madryt
7. Porto/FC Copenhaga
Nie wiem jak wy, ale ja chciałbym trafić na Leverkusen

- Cabrini_idol
- Juventino
jackop pisze:Obstawiałeś może u buka Ekspercie?Cabrini_idol pisze:Bo PSG wygra dzisiaj tak jak Real jutro.
Będę zadowolony z każdego przeciwnika spoza La Liga.
Też się stęskniłem

Ale masz rację, każdy tylko nie Barca,Real,Atletico

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Bez względu na to na kogo nie trafimy będzie ciężko. Nie ma w zestawieniu słabych zespołów a te osoby, które marzą o Benficę niech przypomną sobie dwumecz z Monaco.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
to ty sobie przypomnij dwumecz z Bayernem, którykolwiek pamiętasz
i co wolisz Benficę czy nadal ci to bez różnicy?

i co wolisz Benficę czy nadal ci to bez różnicy?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Z Monaco wygraliśmyalessandro1977 pisze:Nie ma w zestawieniu słabych zespołów a te osoby, które marzą o Benficę niech przypomną sobie dwumecz z Monaco.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Wygraliśmy z Monaco przez błąd sędziego a sam dwumecz był potwornie ciężki, mam wrażenie, że cięższy niż dwumecz z Realem. Po losowaniu była jednak euforia i w opinii wielu spacerek. Jak było to pamiętamy a ja czasami mam wrażenie, że lepiej trafić na mocnego rywala bo głowa zawodników inaczej do takiego pojedynku podchodzi.
Popatrzmy na dzisiejszy mecz z DZ, podobno ma być pomoc złożona z Asy oraz Leminy. Mam wrażenie, że jest to przejaw lekceważenia rywala. Oby nie skończyło to się katastrofą co nie zmienia faktu, że drewna pokroju Asy, Leminy czy Hernanesa bez trudu powinny wygrać.
Popatrzmy na dzisiejszy mecz z DZ, podobno ma być pomoc złożona z Asy oraz Leminy. Mam wrażenie, że jest to przejaw lekceważenia rywala. Oby nie skończyło to się katastrofą co nie zmienia faktu, że drewna pokroju Asy, Leminy czy Hernanesa bez trudu powinny wygrać.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Równie dobrze można powiedzieć, że łatwiej się nam gra i wygrywa z Milanem, Napoli czy Romą niż Udinese, Chievo czy Pescarą. No nie sądzę.
Fakt jest taki, że to nie z Monaco odpadliśmy z LM, finał przegraliśmy nie z BATE tylko z Barceloną, a w kolejnym sezonie z kwitkiem odprawił nas nie Bayer a Bayern. Meczom z lepszymi rywalami towarzyszą inne emocje, stąd i inne pozostawiają one wrażenie, także przy mniej korzystnym rezultacie, ale to nie znaczy, że dla naszego zespołu są to łatwiejsze zawody. To tak nie działa.
Fakt jest taki, że to nie z Monaco odpadliśmy z LM, finał przegraliśmy nie z BATE tylko z Barceloną, a w kolejnym sezonie z kwitkiem odprawił nas nie Bayer a Bayern. Meczom z lepszymi rywalami towarzyszą inne emocje, stąd i inne pozostawiają one wrażenie, także przy mniej korzystnym rezultacie, ale to nie znaczy, że dla naszego zespołu są to łatwiejsze zawody. To tak nie działa.