Reggina Roma 0:0 :!:
- Alexxxxx
- Juventino

As Roma zremisowała z Regginą 0:0 :!: Yeah :!: Jeśli dziś wygramy z Milanem Scudetto będzie w naszym zasięgu :!:
Składy:
Reggina: Belardi, Torrisi, Sottil, Franceschini, Mesto, Baiocco, Tedesco, Falsini, Cozza, Di Michele, Bonazzoli
Roma:Pelizzoli, Panucci, Zebina, Samuel, Candela, Mancini, Dacourt, Emerson, Lima, Totti, Cassano
Zródło: własne
Składy:
Reggina: Belardi, Torrisi, Sottil, Franceschini, Mesto, Baiocco, Tedesco, Falsini, Cozza, Di Michele, Bonazzoli
Roma:Pelizzoli, Panucci, Zebina, Samuel, Candela, Mancini, Dacourt, Emerson, Lima, Totti, Cassano
Zródło: własne
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Juverulez!
- Juventino

- Wicior
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
I wydaje mi sie, ze przewidziałem ta sytuacje.Tak jak wspomniałem, za jakiś czas Roma sie złamie.Na początku przegrana w pucharze UEFA z Viareall(czy jaks ie to pisze), a teraz remis z dosyć słabą Regginą.Także Roma powoli zaczyna nie nadążać.Ważne ejst, aby wygrać dzisiaj z Milanem.Nie możemy zmarnować tej okazji. :!: :!: :!:
- Przemyś(L)ak
- Juventino

To dobra wiadomośc dla Juve!!!Jak Juve wygra będzie miał 3 punkty straty do Milanu i jeden punkt przeagi nad Romą!!!!!
- kouba
- Qualità Juventino

boże, tak sie nastawiłem dziś na ta 20.30 że zapomniałem, ze reszte meczy jest o 15.00 :oops: w ogóle gralismy sparing też o 15.00 (2-1
)
Ale super wiadomośc, bo nawet jeśli nie wygramy z Milanem to nie stracimy duzo do Romy i wszystko będzie jeszcze możliwe. To musi być jakiś znak
Musimy go wykorzystać. FORZA JUVE :!: Mam nadzieje, że piłkarze Bianconerich postaraja sie nie zmarnuja takiego prezenru
Ale super wiadomośc, bo nawet jeśli nie wygramy z Milanem to nie stracimy duzo do Romy i wszystko będzie jeszcze możliwe. To musi być jakiś znak
- JuveQL
- Juventino

hehe, niedzielne mecze ułozyły sie dla nas bardzo dobrze. Niespodziewałem sie remisu Romy, ale cóż...rozpaczał nie bede 8) Oprocz tego tradycyjnie meczu juz nie wygrał Inter co równiez jest dla mnie bardzo smutna wiadomością :twisted:
A poza tym...
A poza tym...
Oby szczescie nie opusciło nas tego wieczoru :twisted:Sport.Onet.pl pisze:Do sporej niespodzianki doszło w derbach Manchesteru, gdzie City pokonali United aż 4:1 (2:1). Mistrzowie Anglii mają już 12 punktów straty do prowadzącego w tabeli Arsenalu!
- Danielpiero
- Juventino

Wspaniała wiadomośc
. Dziś musimy wygrać i mistrzowstwo bedzie blisko 
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- Tomusmc
- Juventino

Czesto zdarzalo sie tak w tym sezonie ze wszyscy mowili o pewnym zwyciestwie Juventusu! Maja teraz szanse na drugie miejsce i dobrą droge do walki o Scudetto! POWINNI wygrac ale wcale nie musza bo Milan potrafi strzelac...! chociaz z remisu Romy jestem bardzo szczesliwy
:D:D i wierze z całego serca w zwycięstwo Juvenstusu!!
FORZA JUVE!
FORZA JUVE!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 
- Lypsky
- Juventino

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady