LM 16/17 (gr. H) [5]: Sevilla 1-3 JUVENTUS
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Wtf ? Dawno nie widziałem żeby jakiś sędzia w LM nam aż tak sprzyjał.
Karny ewidentny, obydwie żółte raczej też, ale mimo wszystko dawno nie było takich sytuacji w LM na naszą korzyść.
P.s. jeśli nic się w naszej grze nie zmieni to 1/8 nie przeskoczymy.
Karny ewidentny, obydwie żółte raczej też, ale mimo wszystko dawno nie było takich sytuacji w LM na naszą korzyść.
P.s. jeśli nic się w naszej grze nie zmieni to 1/8 nie przeskoczymy.
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2016, 21:35 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- pablo1503
- Juventino
Sędzia mi się nie podoba. Czerwona bardzo pochopna, karny... ciężko ocenić, tylko jedna powtórka. Wiem, że gdybym był kibicem Sevilli, to nie byłym zadowolony z takiego obrotu spraw. Żółta dla Mandzukicia też była żartem. Chłop stał z rozstawionymi rękami i jakiś typ się na niego nadział. WTF...
Drużyna Sampaoliego gra na tyle mocno i intensywnie, że nie będzie zbytnio odczuwalna strata jednego piłkarza.
Od 30min. graliśmy naprawdę w porządku. Oby tylko podkręcić tempo.
E: Widziałęm powtórkę. Ewidentny karny. X ciągnął Bonucciego chyba przez dobre 5 sekund. Sam sobie winien.
Drużyna Sampaoliego gra na tyle mocno i intensywnie, że nie będzie zbytnio odczuwalna strata jednego piłkarza.
E: Widziałęm powtórkę. Ewidentny karny. X ciągnął Bonucciego chyba przez dobre 5 sekund. Sam sobie winien.

- LordRahl
- Juventino
Owszem graby mega słabo, aż płakać się chce, ale akuratnie decyzje sędziego jak najbardziej słuszne. Karny ewidentny, obie kartki dla VAzqueza takze spokojnie były do pokazaniajackop pisze:Jechali z nami jak z gównem. Bramka kuriozum. Mogli jeszcze bardziej zasłaniać piłkę Buffonowi, jednocześnie przepuszczając tego farfocla. Nie istnieliśmy na boisku. Taktycznie, technicznie i fizycznie Sevilla stała ze 2-3 poziomy wyżej. Dziękuję sędziemu, że być może uratował nam dupska tą czerwoną kartką i karnym (czułem, że Klapenburg coś podyktuje).
Para Marchisio-Pjanić!!!!!!!!! to jest po prostu śmiech przez łzy. Kreatorzy gry typu: DNO i metr mułu.
Gdzie jest lewe skrzydło? Kto podmienił Sandro?
Drewnukić :rotfl:
W skali 1/10 drużynowo zasługujemy na 0.
Wstyd. Hańba. Kompromitacja. Nawet jeśli zremisujemy/wygramy. Szczerze żal mi Sevilli, która grając w komplecie ograłaby nas na lajcie (może jeszcze im się uda).

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Gramy strasznie słabo, ale dzisiaj mamy więcej szczęścia niż rozumu.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Shadow Marshall
- Juventino
True. Sędzia gwiżdze jakbyśmy byli Barceloną. Tak w ogóle to karny i te kartki dla Vazqueza to raczej słuszne więc tym się obroni. Sevilla to stęka tylko o to, że za drobniejsze faule nasi nie dostają kartek choć ta dla Mandzukica to nie wiem za co była bo akurat w kiblu byłem. Ktoś powie?Sila Spokoju pisze:Wtf ? Dawno nie widziałem żeby jakiś sędzia w LM nam aż tak sprzyjał.
- jarmel
- Redaktor
Idź już po chusteczki i tak nie płacz. Prawda jest taka, że Sevilla dała radę utrzymać szaleńcze tempo przez jakieś 30minut, później to już nasi ładnie ich przycisneli czego efektem była słuszna kartka i karny.jackop pisze: Wstyd. Hańba. Kompromitacja. Nawet jeśli zremisujemy/wygramy. Szczerze żal mi Sevilli, która grając w komplecie ograłaby nas na lajcie (może jeszcze im się uda).
Niby decyzje sędziego ok, ale nie pamiętam kiedy ostatnio sędzia miał jaja podjąć dwie tak odważne decyzje w pierwszej połowie

Pjanic i Mandzukic jak zwykle mega słabi, oby tylko ten drugi nie podzielił losu Vazqueza. Tak samo Cuadrado powinien trochę ochłonąć w przerwie.
Wydaje się, że ich mamy, forza Juve.
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2016, 21:37 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- kubraczek
- Juventino
Czerwona kartka pochopna? Raz ewidentnie faulował rozpędzonego Cuadrado a później chamsko ściął Khedirę nie mają najmniejszej szansy na dotknięcie piłki o.O. Karny ewidentny. Sevilla gra ostro i ponoszą tego konsekwencje, chociaż jeśli oni są przy piłce to nasi biegają jak dzieci we mglepablo1503 pisze:Sędzia mi się nie podoba. Czerwona bardzo pochopna, karny... ciężko ocenić, tylko jedna powtórka. Wiem, że gdybym był kibicem Sevilli, to nie byłym zadowolony z takiego obrotu spraw. Żółta dla Mandzukicia też była żartem. Chłop stał z rozstawionymi rękami i jakiś typ się na niego nadział. WTF...
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- dawidm
- Juventino
szczerze? wolałbym żebyśmy przegrali
:
do momentu czerwonej kartki - dno. A tak to (jeśli nie przegramy) znowu będziemy czytali, że zawodnicy dali z siebie wszystko, że trudny teren itd.
Ja rozumiem, że Sevilla nie jest jakimś łatwym przeciwnikiem, no ale litości, nie potrafiliśmy skonstruować nic sensownego, a w środku pola to po prostu przepaść jakościowa na naszą niekorzyść.
To tak na gorąco, a serio, to do roboty, jak nie teraz, z osłabioną Sevillą to kiedy?

do momentu czerwonej kartki - dno. A tak to (jeśli nie przegramy) znowu będziemy czytali, że zawodnicy dali z siebie wszystko, że trudny teren itd.
Ja rozumiem, że Sevilla nie jest jakimś łatwym przeciwnikiem, no ale litości, nie potrafiliśmy skonstruować nic sensownego, a w środku pola to po prostu przepaść jakościowa na naszą niekorzyść.
To tak na gorąco, a serio, to do roboty, jak nie teraz, z osłabioną Sevillą to kiedy?

Ostatnio zmieniony 22 listopada 2016, 21:39 przez dawidm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gandalf8
- Juventino
Gramy tak fatalnie, że aż sędzia się zlitował i najpierw wywalił Vasqueza a potem dał nam karnego (którego Marchisio i tak ledwo strzelił). Żenująco bez pomysłu gramy, Sevilla robiła z nami co chciała i to cud, że tylko jednego gola straciliśmy.
Biorąc pod uwagę, że gramy w przewadze będzie to wstyd i hańba jeśli nie wygramy.
Pochwalić można Cuadrado i tylko jego
Biorąc pod uwagę, że gramy w przewadze będzie to wstyd i hańba jeśli nie wygramy.
Pochwalić można Cuadrado i tylko jego

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Nie pan X, tylko Mercado (zdaje się) - więc gościu który powinien dostać za ten faul drugą żółtą i Sevilla by grała w 9pablo1503 pisze: E: Widziałęm powtórkę. Ewidentny karny. X ciągnął Bonucciego chyba przez dobre 5 sekund. Sam sobie winien.

Gramy kał. "Euro-Max" się skończył? :confused2:
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Kamex22
- Juventino
X ciągnął Bonuca za rękę. Nie za koszulkę, za rękę więc karny. Obie zółte zasłużone. Sędzie wg mnie nie jest najlepszy, ale się póki co jest w stanie wybronić.
btw nie wiem co gorsze... jackop, który co mecz jęczy i jęczy i aż mam ochotę go hmm uderzyć czy forzacośtam ze swoją głupotą.
Oczywiście mecz gramy źle, ale po pierwszych 15 minutach gdzie było widać nieogar taktyki trochę się opanowaliśmy. Gol z niczego, ale Sevilla też nie stworzyła jakiś 100% sytuacji. Myślę, że po przerwie jest szansa na jakiś dobry wynik.
btw nie wiem co gorsze... jackop, który co mecz jęczy i jęczy i aż mam ochotę go hmm uderzyć czy forzacośtam ze swoją głupotą.
Oczywiście mecz gramy źle, ale po pierwszych 15 minutach gdzie było widać nieogar taktyki trochę się opanowaliśmy. Gol z niczego, ale Sevilla też nie stworzyła jakiś 100% sytuacji. Myślę, że po przerwie jest szansa na jakiś dobry wynik.
- Lypsky
- Juventino
Czyli faul taktyczny nie powinien być karany żółta karta? Fajnie macie. Khedira wyprowadzał kontrę, która Vazquez zatrzymał z premedytacja. Sam sobie winien.
Zarówno czerwona jak i karny słuszne. Nasza gra przez pierwsze 20 minut dno, pózniej znacznie lepiej.
Zarówno czerwona jak i karny słuszne. Nasza gra przez pierwsze 20 minut dno, pózniej znacznie lepiej.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Jest karny - jest celny strzał.
Po przerwie jedziemy z tą dziczą, któa powinna grac już w dziewiątkę. Który cwaniak kopnął z całej siły w leżącego Cuadrado? Chwyciłbym takiego za gębę i wytłumaczył jak powinien się zachowywać. :mad2: Oczywiście sędzia i dwóch dzięciołów w dziupli przegapili ten moment ale czego spodziewać się po gościu, który nie widział drugiej żółtej Vazqueza i nie przegapi żadnej okazji żeby skrytykować Juventusu... :facepalm2:

Po przerwie jedziemy z tą dziczą, któa powinna grac już w dziewiątkę. Który cwaniak kopnął z całej siły w leżącego Cuadrado? Chwyciłbym takiego za gębę i wytłumaczył jak powinien się zachowywać. :mad2: Oczywiście sędzia i dwóch dzięciołów w dziupli przegapili ten moment ale czego spodziewać się po gościu, który nie widział drugiej żółtej Vazqueza i nie przegapi żadnej okazji żeby skrytykować Juventusu... :facepalm2:
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2016, 21:39 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.