Świetny mecz Smolarka
- Olszan
- Juventino
Smolarek zagrał całe 90 minut w wygranym meczu Feyenordu Rotterdam z PSV Eindoven 1-0 strzelając jedyna bramek w tym meczu
Smolarek umiałsie znależc w sytuacji umiał bardzo umiejetnie przytrzymać piłe szczególnei w końcówce ...... oby tak dalej z taką formą w reprezentacji ma pewne miejsce 8)
Smolarek umiałsie znależc w sytuacji umiał bardzo umiejetnie przytrzymać piłe szczególnei w końcówce ...... oby tak dalej z taką formą w reprezentacji ma pewne miejsce 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- juveni
- Juventino
No to świetnie to zdolny chłopak jak się dobrze poprowadzi to nie ma siły musi zajść daleko. :-D
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Janas ma już prawego pomocnika, ale nie wiadomo czy nie będą robić z nim tak jak na zgrupowaniu w Hiszpani.Przyjdzie telegram mówiący o jego kontuzji, a w meczach ligowych gra całe 90 min.Ja za takiego pomocnika dziekuje.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Smolarek jest abrdzo młody i jest w dobrej formie, ale nie chcę żeby jej utrzymał tylko żeby dalej się rozwijał, może w przyszłości wpadnie w oko Moggiemu(tylko żadnych skojarzeń).
Ale to marzenia.
Ale to marzenia.
Ostatnio zmieniony 14 marca 2004, 15:27 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Danielpiero
- Juventino
Brawo Ebi
. Graj tak dalej a miejsce w Reprezentacji Polski masz pewne 
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- Tomusmc
- Juventino
Fajno! na poczatku szło mu kiepsko bo nie strzelał a teraz
teraz strzela bramki i ma podstawowe miejsce w skladzie
oby tak dalej! moze niedlugo Wichniarek sie rozkreci...

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- dawidpln
- Juventino
Jeśli nadal będzie mu szło tak dobrze to kariera przed nim jak przed Dudkiem, ale oby była jeszcze lepsza. Kiedys widziałem krótki film na jego temat i już przed kontuzją miał kilka niezłych ofert, był wart około 6 mln USD. On może grać na pozycji napastnika i pomocnika, lewego, prawego lub środkowego a więc piłkarz z takim talentem i z takimi predyspozycjami może stac sie wielką gwiazdą. Mam nadzieje że będzie o niebo lepszy od ojca.
Forza Juventus
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
No to Ebi wraca do druzyny po kontuzji :-D
O ile sie nie myle to jego druga bramka w tym sezonie...
Tak trzymac Ebi!
O ile sie nie myle to jego druga bramka w tym sezonie...
Tak trzymac Ebi!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Nigdy do końca nie byłem przekonany co do Smolarka, ale swoimi ostatnimi występami udowadnia, że jest wartościowym piłkarzem. Mam nadzieje, że utrzyma obecną forme, i że przyda się również w reprezentacji 8)