Sezon 2016/2017
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Trochę kopanina momentami, ale może się to podobać bo jest zaangażowanie i dynamika. Milan gubi się pod wysokim pressingiem Interu i to gorsza strona Mediolanu jest lepszym zespołem. Liczę jednak, że jako pierwsi pękną fizycznie i to zadecyduje. Niech Milan to dowiezie, albo coś dorzuci i będę zadowolony.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Karma to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
W Mediolanie zdobyliśmy prawidłowego gola (Pjanić), który nie został uznany. Dzisiaj tuż przed bramką interu mieliśmy ewidentny faul na zawodniku Milanu.
Będzie ciekawie.
Suso ma mecz życia. Zobaczymy, co się jeszcze wydarzy. Bardzo dobry mecz.

Będzie ciekawie.
To pewnie dlatego, że rzadko oglądam mecze na Eleven.jarmel pisze:Ja ich jakoś nie mogę słuchać. Rozwalają mnie te jakieś wstawki o filmach całkowicie z dupy, co mecz to samo.CavAllano pisze: Dobry komentarz na Eleven.Wreszcie nie raczą nas tym pajacem Czachowskim.

Suso ma mecz życia. Zobaczymy, co się jeszcze wydarzy. Bardzo dobry mecz.

Ostatnio zmieniony 20 listopada 2016, 22:04 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- CzeczenCZN
- Juventino
Ależ Candreva pięknie - typowałem 2-2 z prowadzeniem Milanu do przerwy i może mi wejdzie... Oby Milan nie wygrał - to najważniejsze. Wtedy kolejka niedzielna będzie niemalże idealna dla Juve 
Szlag! 2-1 dla Milanu - nienawidzę Milanu tak samo jak Interu i obydwu klubom życzę jak najgorzej... Kibicuje temu kogo zwycięstwo jest korzystniejsze dla Juve.

Co?! Nie chcesz byśmy mieli 7 pkt przewagi na 2 zespołem WTF??Marat87 pisze:Niech Milan to dowiezie, albo coś dorzuci i będę zadowolony.
Szlag! 2-1 dla Milanu - nienawidzę Milanu tak samo jak Interu i obydwu klubom życzę jak najgorzej... Kibicuje temu kogo zwycięstwo jest korzystniejsze dla Juve.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2016, 22:06 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 2 razy.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Ho, ho, ho... co to się podziało w tej drugiej połowie. Wreszcie są emocje :snackgy: Dziury między formacjami jakby grali po 8.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Tak, zwisa mi to, bo Juventus powinien się patrzeć na siebie, a nie na ten wyścig inwalidów za plecami, gdzie co chwila "poważni" kandydaci ( niektórzy od kilku sezonów ) do detronizacji hegemona tracą punkty. Dodatkowo Milan jako zespół niezbyt mnie przekonuje, bo to nawet nie jest poziom Juve z pierwszego sezonu Conte.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Co?! Nie chcesz byśmy mieli 7 pkt przewagi na 2 zespołem WTF??
Z drugiej strony życzę im odbudowy - choć może niekoniecznie do poziomu z lat 2003-2007 - bo to przyniesie same pozytywy lidze, jak i Juventusowi w dłuższej perspektywie.
- CzeczenCZN
- Juventino
Wątpię - równie dobrze możesz życzyć odbudowy Interowi. Dwie uznane marki - Inter to też uznana marka, czy nam się to podoba czy nie. Jak dla mnie to 2 może być Atalanta czy Sampdoria. Jeżeli 2 i 3 zespół będzie w CL grał na poziomie - prestiż ligi będzie rósł niezależnie. Obydwu klubom życzę Serie B i zapomnienia.Marat87 pisze:Bo to przyniesie same pozytywy lidze, jak i Juventusowi w dłuższej perspektywie.
Jak Icardi mógł tego ne trafić?
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Marat87 pisze:
Tak, zwisa mi to, bo Juventus powinien się patrzeć na siebie, a nie na ten wyścig inwalidów za plecami

Myślę podobnie bo do tej pory wygrywaliśmy scudetto zbyt łatwo. W dalszym ciągu traktujemy mecze na zasadzie jakoś to będzie. To nie służy nam bo w Europie mamy problemy przede wszystkim dlatego, że nie mamy konkurencji w Serie A. Będzie ciekawiej a jak znowu oddalimy się zbyt wcześniej na 10 pkt to nasze asy będą nas katować w każdym kolejnym meczu antyfutbolem. Jak poczują oddech na karku to może się ogarną.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
To tylko jeden mecz, który nawet jeszcze się nie skończył, ALE gracze GorszejCzęści robią z MdS wiatrak. Tak wspominam, bo przez wielu jest typowany jako wzmocnienie Juventusu, a Milanu zbyt często nie śledzę.
-inter
-co?
-suso
Te nasze porażki z Mediolanami to jakieś nieporozumienie :roll:
-inter
-co?
-suso
Te nasze porażki z Mediolanami to jakieś nieporozumienie :roll:
Podziękowania dla obu ekipjackop pisze:Wolałbym remis - najlepiej bramkowy.

Ostatnio zmieniony 20 listopada 2016, 22:41 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- CzeczenCZN
- Juventino
No i pięknie Perisic 2-2!!! Cudownie po prostu podział punktów, który nikomu nic nie daje. 

- Milano1910
- Milanista
ForzaItanimulli3vujcm pisze:No i pięknie Perisic 2-2!!! Cudownie po prostu podział punktów, który nikomu nic nie daje.
Już popisałeś się? Daje Milanowi utrzymanie 3 miejsca. Przed meczem w ciemno. Teraz wielki niesmak. Inter nic nie grał w drugiej połowie.
Widzew RTS & AC Milan - Wierny zawsze. W dobrych i złych chwilach.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wciąż się zastanawiam, jakim cudem przegraliśmy z obiema ekipami z Mediolanu.
Wynik zasłużony, choć tak prawdę powiedziawszy Milan miał ogromne szczęście, biorąc pod uwagę dwie setki Icardiego i generalnie dużą przewagę w grze po stronie interu.
+7. Brrrrr....
Wynik zasłużony, choć tak prawdę powiedziawszy Milan miał ogromne szczęście, biorąc pod uwagę dwie setki Icardiego i generalnie dużą przewagę w grze po stronie interu.
+7. Brrrrr....