Ancelotti zostaje w Milanie !
- Wojtom
- Juventino
Trener Milanu - Carlo Ancelotti powiedział ze nie odejdzie z Milanu po tym jak gazety zacząły pisać, że przez to, że Berlusconi wtrąca sie w sprawy Ancelottiego ( prowadzenie drużyny ) i nie dołączy do Chelsea lub Realu Madryt !
" Wszyscy wiedzą co czuję do tego klubu" powiedział o Milanie Ancelotti !
" Mam kontrakt do 2005 roku i napewno wiecie co znaczy dla mnie prowadzenie Milanu " dodał .
:?
http://skysports.planetfootball.com/art ... 71&cpid=21
hmm.... moze i mu sie nudzi to ze on "nie prowadzi" druzyny tylko Berlusconi ale mysle ze i tak zostanie w Milanie przynajmniej do tej pory az skonczy mu sie kontrakt !
" Wszyscy wiedzą co czuję do tego klubu" powiedział o Milanie Ancelotti !
" Mam kontrakt do 2005 roku i napewno wiecie co znaczy dla mnie prowadzenie Milanu " dodał .
:?
http://skysports.planetfootball.com/art ... 71&cpid=21
hmm.... moze i mu sie nudzi to ze on "nie prowadzi" druzyny tylko Berlusconi ale mysle ze i tak zostanie w Milanie przynajmniej do tej pory az skonczy mu sie kontrakt !
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja uwarzam że Ancelotti pasuje do trenowania Milanu i gdyby dali mu odejść to byłby to wileki błąd.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Fighterinho
- Juventino
Carlo Ancelotti był nawet dobrym trenerem ale sprzedał się do milanu i wziął ze spobą Pipę
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- kouba
- Qualità Juventino
tak jak Lippi pasuje do Juve, tak Ancelotti do Milanu. Nie potrafie sobie wyobrazić jakby teraz wyglądała gra oby zespołów gdyby sie Ci trenerzy 'zamienili posadą' :? Ale dobrze, ze tak sie nie dzieje
Nie uwazam Ancelottiego za jakiegos wybitnego szkoleniowca, jest zwykłym trenerem, który chyba ma troche szczęscia

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
A ja zycze Ancelottiemu zwolnienia i zeby na jego miejsce przyszedl taki Houlier
Wtedy Milan bedzie sobie z Fiorentina w Serie B gral

Wtedy Milan bedzie sobie z Fiorentina w Serie B gral
- dawidpln
- Juventino
Chyba nie mogło być innaczej. Ancelotti zdobył spory sukces dla Milanu i głupota byłoby wywalic go. On jest takim trenerem dla Milanu jak dal nas Lippi. A swoja drogą szkoda że nie osiągnął takiego sukcesu z Juve.
Forza Juventus
- Tomusmc
- Juventino
Chociaz Milan jest wielkim wrogiem to uwazam ze Ancelotti jest naprawde wspanialym trenerem! to co teraz robi Milan przechodzi ludzkie pojecie! Milan to nie jest druzyna na jeden sezon i Ancelotti dobrze o tym wie!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah