Robaku pisze:Jacky,
raczej nie możesz. Po kontuzji wrócił od razu pierwszy skład, 90 minut, podpaska kapitana i trzyma obronę w ryzach. Pewny punkt w drużynie Emeryego, a jak widać po tym sezonie, tam są tylko dwa pewne punkty - Cavani, Motta i teraz Silva.
OK, a jak by bylo najlepiej: Silva in, Giorgio out/Barza out czy moze Wlosi zostaja u nas, a Brazylijczyk we Francji? Moze jeszcze jakas inna wariacja?
ForzaItanimulli3vujcm pisze:i Belotti. Młody Włoch grający w Torino to naprawdę ogromny talent i według mnie znacznie lepszy piłkarz niż Berardi. Andrea wydaje się być bardziej poukładany, według mnie w tej chwili najlepszy włoski napastnik. Zresztą skoro osłabiamy głównych rywali, robiąc przy okazji zamieszanie wśród ich kibiców, to teraz czas na rywala zza miedzy.

Swoją drogą, Belotti był zmiennikiem Dybali w Palermo, teraz byłby zmiennikiem jego w Juventusie...
Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, ze Belotti jest lepszy niz Beradi. Obaj to gracze ofensywni, ale jednak Andrea gra praktycznie tylko i wylacznie na "9". Poza tym mlodszy Berardi rozegral sporo wiecej meczow w najwyzszej klasie rogrywkowej w Italii (co o czyms swiadczy) zdobywajac duzo wiecej bramek i asyst, niz Belotti. Nie bede sciemnial, ze ogladam jednego i drugiego co mecz, ale akurat w przypadku napastnikow STATYSTYKI GRAJĄ, a na nich sie opieram. Moim zdaniem: Berardi lepszy i bardziej uniwersalny dla druzyny.
Jesli latem pozegnamy sie z Mandzukiciem, to ja nie bede narzekal nawet, gdy jako rezerwista wroci do nas darmowy Zaza - pod warunkiem ze kasa zaoszczedzona na dublerze napastnika bedzie solidnie zinwestowana w pomoc, albo w Perina
ForzaItanimulli3vujcm pisze:Alessio nie jest przecież urodzonym Milanistą.
Masz racje, nie jest. To urodzony Romanista
Danielpiero pisze:Lukaku gra w tym sezonie na prawdę dobrze, haruje na całym boisku, sporo strzela i asystuje ( w klasyfikacji kanadyjskiej jest na 1 miejscu razem z Aguero) jest dużo lepszy technicznie od naszego ,,super Mario'' i przede wszystkim z 2 razy szybszy.
To przykre, ale oglądając jak gra gdzieś cały czas w głowie pojawia mi się pytanie, czy nie lepiej było go kupić za Igłę???
Ja tez bym go raczej porownal do Zlatana/Suareza, niz do naszego Chorwata. Moze i byloby lepiej kupic Romelu, ale zdaje sie, ze on w ogole nie chcial isc do Wloch. For the record: ja tez nie narzekam na Igłę.