co z Zalayetą??
- Edgar Davids
- Juventino
właśnie, wiadomo, że nasz człowiek złamał w Parmie nogę...ja go lubię i cenię...może ktoś wie co z nim, jak przebiega leczenie i kiedy wróci?? :? :? :?
Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- Marcin_FCJ
- Juventino
Zalayeta doznał tej przykrej kontuzji w Perugii a nie w Parmie. Do gry powróci nie wcześniej niż w przyszłym sezonie. Po zrośnięciu się kości będzie czekać go rehabilitacja.
- Hiob
- Juventino
Sprzedać go. Nigdy go nie lubiłem
Ile ma lat?

Jest tylko jeden klub dla którego warto żyć - JUVE i nie zmienia się nic!!!!!!
www.worldfootball.w.pl
www.worldfootball.w.pl
- Marcin_FCJ
- Juventino
Urodził się on 5 grudnia 1978 roku. A więc ma niecałe 26 lat. Jest obecnie na wypożyczeniu w Perugi. Co do jego sprzedarzy to sam nie wiem co myśleć. Może niech jeszcze jeden sezon zagra w Perugi a potem się zobaczy na co go stać.
- Shadow_Alex
- Juventino
JAK NAJDALEJ OD JUVE!!!!!!
- Danielpiero
- Juventino
Może i nie jest on super geniuszem piłki ale ja go cenie za to że strzelił brame z Barcą :lol: i dał nam awans do 1/2 LM. Zycze mu jak najlepiej
i mam nadzieje że z kontuzji której doznam szybko sie wykuruje i nadal bedzie grał w piłe.
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- RuTeK
- Juventino
Niee wiem o co Wam chodzi?? Zalayeta jest dobry!!! Ale nie az tak dobry zeby grac " teraz " w Juve!! Mam nadzieje ze sie rozwinie i jeszcze bendziemy miec z niego pocieche!! 8) 8)
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Fighterinho
- Juventino
Ludzie co wy tutaj mówicie Cienki jak barszcz chyba ty jesteś w bierki pod wodą Zalayeta no nasz 5 jak nie 4 najlepszy napastnik kot nam zapewnił awans do 1/2 CL w tamtym sezonie kto w pod koniec tamtego sezonu walną 2 bramy Chievo to jest jeden z Największych nadziej JuveUlTrAs pisze:zgadzam się :!: jest cienki jak barszcz, a działacze Juve ciągle uważają go za utalentowanego junioraShadow_Alex pisze:JAK NAJDALEJ OD JUVE!!!!!!To jest śmieszne...
razem z Adebayorem,Benjaminem mogą być nadzieją ofenswy Juve dlatego nie pisz że Zala jest cienki jak barszcz sorki MODERATORZY ale trochę mnie poniosło!
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- kouba
- Qualità Juventino
noge złamał w meczu reprezentacyjnym z Jamajką. To był wielki cios dla Perugii, poniewaz liczyli na Niego w walce o utrzymanie. Troche szkoda mi Marcelo po tym co dla Juve zrobił. Czeka Go teraz cięzka rehabilitacja po konuzji. Kiedy mieliśmy w lepszej dyspozycji napastników nie miał sznas na gre w I skladzie, teraz byłby bardzo przydatny. To jest dobrzy, aczkolwiek juz nie taki młody (26 lat) zawodnik. Tak wyszło ,ze akurat poszedł na wypozyczenie i doznał kontuzji, a jak ja wyleczy to wróci do Juve :? Troche żal mi teraz również i Perugii. Trzymaj sie Marcelo...
- Bosssssss
- Juventino
Eami jestesci ciency i to wy się trzymajcie o d JUVE z daleka jak sądzicie,ze Zalayeta jest cienki.Zalayeta jest zawaliście skuteczny.Stzelił dla JUVE w tamtym sezonie wiele bramek mimo że siedział na ławie.W lidze jak dostawał szanse to w maczu stzelał gola często niestety jak pamiętam to był gol honorowy lub na wage zwyciestwa.Dla mnie powinien on występować w pierwszej 11 JUVE,a dlaczego?,bo strzela gole dla JUVE i jestm załamany,ze złamał nogę i długo będzie pouzował,a tak bu się ograł w Perugii.JEST ZAWLIŚCIE UTALENTOWANYM JUNIOREM.POWROTU DO ZDROWI MARCELO :!: :!: :!:
- Andryk
- Juventino
według mnie to przykre to samo przytrafiło się zickreowi czy jak mu tam złamał chlopak drugi raz nogę, i to jest dopiero koszmar, a grał już w amatorach bayernu, zaleyeta jest dobry i pomógł nam w zeszłym sezonie strzelając kilka ważnych bramek w Cl i Serie a,