LM 16/17 (gr. H) [4]: JUVENTUS 1-1 Olympique Lyon
- Sorek21
- Juventino
Dobrze,że nasi przynajmniej prowadzą.
Na bet365 był darmowy zakład na żywo na mecz Legia-Real za 100zł.Zamierzałem postawić na Real gol przed 20:00 ale nie zdążyłem bo Bale już w 1 minucie załadował.Potem dałem więc drugi przed 30 i nie wbili oczywiście... I nie wykorzystałem setki jak Igła dzisiaj.
Na bet365 był darmowy zakład na żywo na mecz Legia-Real za 100zł.Zamierzałem postawić na Real gol przed 20:00 ale nie zdążyłem bo Bale już w 1 minucie załadował.Potem dałem więc drugi przed 30 i nie wbili oczywiście... I nie wykorzystałem setki jak Igła dzisiaj.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Niby mecz mamy pod kontrolą (nie licząc sytuacji Rybusa), ale generalnie wieje nudą. Higuain mógł ten mecz zabić, a tak musimy się jeszcze nieco pomęczyć. Szkoda strzałów Marchisio i Mandżukicia.
Gonzalo co prawda zmarnował setkę i samą końcówkę miał słabą, ale ogólnie mógł się podobać - jego sposób operowania piłką, rozegranie.
Póki co Bonucci gra dalej, Mandżukić wrócił na boisko - ciekawe, czy zobaczymy ich po przerwie. Mario wyraźnie miał problem, może chciał się wstrzymać z decyzją do przerwy.
Pjanić leży na murawie - piłkarze Lyonu grają dalej. Jeden z zawodników Lyonu leży na murawie - piłkarze z Francji mają pretensje o to, że kontynuujemy grę.
Dobić ich.
Gonzalo co prawda zmarnował setkę i samą końcówkę miał słabą, ale ogólnie mógł się podobać - jego sposób operowania piłką, rozegranie.
Póki co Bonucci gra dalej, Mandżukić wrócił na boisko - ciekawe, czy zobaczymy ich po przerwie. Mario wyraźnie miał problem, może chciał się wstrzymać z decyzją do przerwy.
Pjanić leży na murawie - piłkarze Lyonu grają dalej. Jeden z zawodników Lyonu leży na murawie - piłkarze z Francji mają pretensje o to, że kontynuujemy grę.

Dobić ich.
- jarmel
- Redaktor
Bez przesady, bramkarz już prawie leżał, obrońcy nie wiedzieli jak się nazywają więc to że podanie było za plecy nie ma nic do gadania. Tu wystarczyło po prostu trafić w bramkę, tego się nie da usprawiedliwić.cerb pisze:Zamiast tak jechać Igłę obejrzyjcie sobie powtórkę, i zwróć cię uwagę na podanie za plecy Mandzukicia, Gonzalo musial sie nieco cofnąc po pilke i jak sie odchylil to przestrzelil. Gdyby dostał w tempo nie bylo by problemu.
100x bardziej wolę Sturaro niż Leminę.
#AllegriOut
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Gul mi też skoczył. Zabijmy mecz w 55' i tyle. FJCavAllano pisze: Pjanić leży na murawie - piłkarze Lyonu grają dalej. Jeden z zawodników Lyonu leży na murawie - piłkarze z Francji mają pretensje o to, że kontynuujemy grę.![]()
Dobić ich.
- Shadow Marshall
- Juventino
Pjanic podłapał jedną rzecz od Pirlo...szwęda się po boisku, a jest w czubie wśród tych którzy najwięcej przebiegli. Generalnie zdobyty gol, gra siada. Nie pojmę jednej rzeczy - po co nasi pitolą te bzdury o doświadczeniu skoro nie ma to przełożenia na nic? Evra niby ma expa jak cholera, ale jak ktoś go lekko dociśnie to łeb mu się gotuje i wali babola. Kpina.
- juvemaroko
- Juventino
Szkoda 100 Gonzalo oby to sie nie zemscilo bo pod koniec Lyon mialo kilka okazji zeby zaskoczyc Buffona.
- Cabrini_idol
- Juventino
Ogarnijcie się. Juventus nigdy nie grał piłki do przodu, nigdy nie grał (od momentu kiedy im kibicuję) piłki widowiskowej (pojedyncze gole , akcje tak).
Juve zawsze punktował rywali, co w Serie A się sprawdza, gorzej w LM to fakt.
Ale poważnie jak chcecie marudzić nad stylem to musicie zmienić swoje upodobania, bo muszę wasz rozczarować ale nie doczekacie się nigdy aby Juve grało pięknie i do przodu. W pojedynczym meczu może, ale nie na długim dystansie. Proponuje Real albo Bayern.
Juve zawsze punktował rywali, co w Serie A się sprawdza, gorzej w LM to fakt.
Ale poważnie jak chcecie marudzić nad stylem to musicie zmienić swoje upodobania, bo muszę wasz rozczarować ale nie doczekacie się nigdy aby Juve grało pięknie i do przodu. W pojedynczym meczu może, ale nie na długim dystansie. Proponuje Real albo Bayern.

- Shadow Marshall
- Juventino
Zwróćcie uwagę jak Higuain ucieka obrońcy, a nasz środkowy i tak podaje piłkę gdzie indziej...popatrzcie wtedy na wkurzonego Igłe. O kant żoopy z taką taktyką, która zabija kreatywność.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mieliśmy okres w tym meczu, że jechaliśmy po nich jak po burej. Szkoda tylko, że nasz minimalizm nakazuje nam zwolnienie tempa i wymianę setki bezsensownych podań w obronie. Mamy jeszcze problem z grą na małej przestrzeni w środku, ale to przyjdzie z czasem. Przy przewadze liczebnej rywala po prostu wycofujemy piłkę i to irytuje.
Lyon ma bardzo niewiele z gry i to może cieszyć. Trzymamy ich w ryzach póki co.
W naszym zespole nie ma jeszcze chemii, oj nie, ale jeśli ktoś na to liczył na tym etapie sezonu, to chyba ogląda Juventus od wczoraj.
Lyon ma bardzo niewiele z gry i to może cieszyć. Trzymamy ich w ryzach póki co.
W naszym zespole nie ma jeszcze chemii, oj nie, ale jeśli ktoś na to liczył na tym etapie sezonu, to chyba ogląda Juventus od wczoraj.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
My to lubimy sobie komplikować życie w tej LM. Remis na konto Higuaina. Gdyby strzelił bramę na 2:0 byłoby po meczu, a tak mamy kolejny frajerski remis w Lidze Mistrzów. Mam nadzieję, że się zreflektuje w rewanżu z Sevilla.
Gorszymi frajerami od nas są tylko piłkarze Realu Madryt, którzy ledwo wyrwali remis z Ległą.
Gorszymi frajerami od nas są tylko piłkarze Realu Madryt, którzy ledwo wyrwali remis z Ległą.
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2016, 22:37 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
WYRACHOWANY Juventus, co nie Cabrini_Ekspercie? :roll:
Piękna strata 2 pkt. (prawie 3) i pierwszego miejsca w grupie. Oglądając drugą połowę naszło mnie na wspominki, jako że duet Igła & Mandzu do złudzenia przypominał Niepokonanych Tytanów Amauriego de Oliveire Carvalho i Vincenzo Iaquinę - zabrakło im niewiele do LORDA Bendtnera.
W drugiej połowie nie mieliśmy jedynie:
- ataku
- pomocy
- obrony (ponownie strata po SFG)
- Buffona broniącego wszystko

Znowu będą jaja przeciwko Sevilli
Piękna strata 2 pkt. (prawie 3) i pierwszego miejsca w grupie. Oglądając drugą połowę naszło mnie na wspominki, jako że duet Igła & Mandzu do złudzenia przypominał Niepokonanych Tytanów Amauriego de Oliveire Carvalho i Vincenzo Iaquinę - zabrakło im niewiele do LORDA Bendtnera.
W drugiej połowie nie mieliśmy jedynie:
- ataku
- pomocy
- obrony (ponownie strata po SFG)
- Buffona broniącego wszystko

Znowu będą jaja przeciwko Sevilli

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- PlanetJuve
- Juventino
"Świetny występ oraz ofiarowanie kibicom i zarządowi awansu z grupy na dwie kolejki przed końcem fazy grupowej to cel na dzisiejszy mecz"
brawo max.
brawo max.