LM 16/17 (gr. H) [4]: JUVENTUS 1-1 Olympique Lyon
- kuba2424
- Juventino
Czyli jednak piątka za siedemnastką i dziewiątką! Zobaczymy. 4-3-1-2 to dla mnie sygnał, że dziś rzeczywiście myślimy poważniej o 3 pkt. To może być nawet całkiem przyjemny wieczór!
To nie jedyny mit na tym forum! Sam masz ich z dwa tuziny. No offence!pumex pisze:Kolejny mit pielęgnowany na naszym forum.CavAllano pisze:Póki co Evra ma więcej do zaoferowani w fazie defensywnej i pewnie dlatego gra.
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2016, 20:05 przez kuba2424, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
W takim razie kolejny mit pielęgnowany przez całe Włochy i Allegriego.pumex pisze:Kolejny mit pielęgnowany na naszym forum.CavAllano pisze:Póki co Evra ma więcej do zaoferowani w fazie defensywnej i pewnie dlatego gra.
- CzeczenCZN
- Juventino
Że co proszę? Chyba od graczy niektórych graczy przedniej formacji - bo na pewno nie od Sandro... Może jest jak mówią koledzy, Allegri chce mieć element zaskoczenie na ławce.CavAllano pisze:Póki co Evra ma więcej do zaoferowani w fazie defensywnej i pewnie dlatego gra.
- pumex
- Juventino
Evra jest lepszy w defensywie od Sandro do pierwszego błędu Francuza. Potem całe to towarzystwo głoszące tego typu teorie (nie przeczę, również poza Polską) na chwilę chowa się w cień.
Tę 'przewagę' Evry widzimy szczególnie, gdy n-ty raz w swoje tryby wpędza go zwinny i wybiegany rywal operujący na skrzydle.
Tę 'przewagę' Evry widzimy szczególnie, gdy n-ty raz w swoje tryby wpędza go zwinny i wybiegany rywal operujący na skrzydle.

- Arbuzini
- Juventino
Ostatnio Evra właśnie fajnie gra w defensywie. Co prawda nie na boku, a jako pół-lewy stoper, ale jednak. Całego meczu na wahadle to już dawno nie zagrał, Allegri konsekwentnie wystawia tam Sandro jak tylko może więc mi tu na Maxa nie narzekać! 

- Gandalf8
- Juventino
Jeśli to rzeczywiście będzie 4-3-1-2 to wygląda to ciekawie. Pjanić może wreszcie zacznie dobrze grać, bo jako trequartista będzie miał znacznie zredukowane zadania defensywne (od tego jest Sturaro).Kamex22 pisze:No i jest skład:
Buffon; Dani Alves, Barzagli, Bonucci, Evra; Khedira, Marchisio, Sturaro, Pjanic; Higuain, Mandzukic
Rez: Neto, Benatia, Rugani, Alex Sandro, Hernanes, Cuadrado, Kean.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Czy mi się wydaje, czy pierwszy raz w tym sezonie gramy 4-3-1-2? Ciekaw jestem jak to będzie wyglądało. Liczę dzisiaj szczególnie na Pjanica i jestem ciekaw jak zagra jako ofensywny pomocnik. FJ!!!
- Cabrini_idol
- Juventino
Może i Evra lepszy w defensywie jeśli chodzi o ustawianie się i doświadczenie. Tylko, ze my gramy z Lyonem u siebie
I mamy wygrać, strzelać a nie bronić się, ale nie wiem, może jestem januszem i za dużo ostatnio oglądałem meczy Bayernu.

- SKAr7
- Juventino
Panowie, ogar, bo co mecz widzę żebranie o linki.
Strona http://goatd.net/ zazwyczaj ma 2 linki do transmisji po angielsku (ligówki najczęściej z brytyjskiego BT Sport) czasami dorzucą coś po włosku, zazwyczaj w co najmniej niezłej jakości. Nawet jeśli 1-2 transmisje nie działają/tną, to jest ta trzecia i w ciągu 2 lat na palcach dwóch rąk mogę liczyć okazję, kiedy musiałem udać się do innego źródła.
Strona http://goatd.net/ zazwyczaj ma 2 linki do transmisji po angielsku (ligówki najczęściej z brytyjskiego BT Sport) czasami dorzucą coś po włosku, zazwyczaj w co najmniej niezłej jakości. Nawet jeśli 1-2 transmisje nie działają/tną, to jest ta trzecia i w ciągu 2 lat na palcach dwóch rąk mogę liczyć okazję, kiedy musiałem udać się do innego źródła.