Wszystko o SSC Napoli

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Baczu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 09 października 2016, 11:30

Tak. 4 miesiące przerwy.

Obrazek
slawek1990

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 października 2016, 11:38

Narazie z tą długością absencji to chyba tylko spekulacje bo dopiero dzisiaj ma być poddany badaniom po powrocie do Włoch

Oczywiście bardzo szkoda naszego rodaka, nie mnie jednak jak to mówią "karma wraca" miała być margarita za 1 Euro po kontuzji Igły, a tymczasem wypada napastnik Napoli

FORZA JUVE !!!
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 09 października 2016, 13:12

Napoli ma za swoje, w ogóle mi ich nie żal. Szkoda tylko, że padło na naszego reprezentanta, na szczęście jeśli chodzi o mecze kwalifikacyjne do MŚ to opuści spotkania, które powinniśmy wygrać grając w iście eksperymentalnych składach.

Bardzo dobry artykuł na temat kontuzji Milika autorstwa mojego kolegi - POLECAM - ogólnie, kolega pisze też co tydzień serię "Mrużąc oczy..." dla seriea.pl i chyba jest to jedyny powód, dla którego jeszcze odwiedzam tamtą stronę. ;)

vero1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 października 2016, 13:25

Vimes pisze:To już potwierdzone, że Milik zerwał więzadła? Dobrze zaczął sezon, szkoda chłopa.
Na szczęście nie tyle zerwał co uszkodził. Gdyby to było zerwanie ACL to wczoraj nie dałby już rady wrócić na murawę. Prognozowana przerwa w grze ma wynosić około czterech miesięcy - przy zerwaniu pewnie miałby minimum pół roku z głowy. Tak czy inaczej szkoda chłopaka bo mocno zaczął ten sezon a tak właściwie będzie musiał wszystko zaczynać w Neapolu od nowa a w zimie napewno przybędzie mu silny konkurent w ataku.

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 09 października 2016, 13:48

Vanquish pisze:Napoli ma za swoje, w ogóle mi ich nie żal. Szkoda tylko, że padło na naszego reprezentanta, na szczęście jeśli chodzi o mecze kwalifikacyjne do MŚ to opuści spotkania, które powinniśmy wygrać grając w iście eksperymentalnych składach.

Bardzo dobry artykuł na temat kontuzji Milika autorstwa mojego kolegi - POLECAM - ogólnie, kolega pisze też co tydzień serię "Mrużąc oczy..." dla seriea.pl i chyba jest to jedyny powód, dla którego jeszcze odwiedzam tamtą stronę. ;)
Mrużąc oczy mi jakoś nie podchodzi, choć staram się czytać przynajmniej kawałek o Juve i przegranym danej kolejki (ostatnio Napoli). Tekst o Miliku jest w porządku :ok:

Obrazek
M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2016, 16:17

Vanquish pisze: Szkoda tylko, że padło na naszego reprezentanta, na szczęście jeśli chodzi o mecze kwalifikacyjne do MŚ to opuści spotkania, które powinniśmy wygrać grając w iście eksperymentalnych składach.
Bez Milika zagramy z Rumunią w Bukareszcie, to nie będzie łatwe spotkanie, które możemy wygrać w "eksperymentalnym składzie" ::/: @Vanquish,przy okazji pozdrów Pana Tomasza i przekaż,że robi świetną robotę - na "Mrużąc oczy" czekam kolejkę za kolejką :bravo:

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 09 października 2016, 18:15

Polska bez Milina gra kał i jest tak już od kilku lat, jeszcze od czasów gdy Milika w kadrze nie było ;] żaden trener nie wpadł nigdy na to by obok Lewego postawić jakiegokolwiek innego napastnika więc Robercik stoi sobie na ataku sam a jak to się kończy było już dziesiątki okazji się przekonać, choćby wczoraj w drugiej połowie... także pisanie o łatwych meczach budzi mój uśmiech bo z osamotnionym Lewandowskim każdy rywal może sprawić kłopoty

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 09 października 2016, 19:06

Mam nadzieję,ze Nawałka zobaczył w drugiej połowie,że gra na 1 napastnika to kompletna porażka, tym bardziej,że Teoderczyk jest w bardzo dobrej formie a i Wilczek radzi sobie w Danii całkiem nieźle. Bez Milika kadra da radę, ostatnio jego skuteczność to była katastrofa.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2016, 20:32

http://sport.tvp.pl/27270958/diagnoza-g ... ga-przerwa

Jednak zerwane, co najmniej pół roku przerwy. Szkoda Arka.

Obrazek
Urbi27

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 09 października 2016, 20:37

Po tak poważnej kontuzji nie zawsze udaje się wrócić do wcześniejszej dyspozycji, Arek jest młody, ale jego rozwój może zostać trwale zatrzymany przez ten uraz, szkoda, bo mógł on się zbliżyć do najlepszych na swojej pozycji.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2016, 21:44

Maly pisze:Robercik stoi sobie na ataku sam a jak to się kończy było już dziesiątki okazji się przekonać, choćby wczoraj w drugiej połowie... także pisanie o łatwych meczach budzi mój uśmiech bo z osamotnionym Lewandowskim każdy rywal może sprawić kłopoty
Zabrzmiało to tak, jakbyś miał do niego pretensję o wczorajszy mecz, który wygrał w pojedynkę (to on doprowadził do zdobycia dwóch bramek).
Urbi27 pisze:Po tak poważnej kontuzji nie zawsze udaje się wrócić do wcześniejszej dyspozycji, Arek jest młody, ale jego rozwój może zostać trwale zatrzymany przez ten uraz, szkoda, bo mógł on się zbliżyć do najlepszych na swojej pozycji.
Fani Juve coś o tym wiedzą...

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2016, 13:27

Napoli przegrało wczoraj z Besiktasem u siebie 2:3. Meczu nie oglądałem, ale wynik wydaje się sugerować, że było ciekawie. Jak by nie patrzeć w 2 spotkaniach Neapolitańczycy stracili 6 bramek czyli o jedną więcej niż my w całym sezonie do tej pory :shock:

Oto co po meczu miał do powiedzenia treneiro Sarri:

Przegrana nas oczywiście martwi, ale z drugiej strony w naszej grze widzę coraz więcej pozytywów. Wypadliśmy dużo lepiej niż w ostatnim meczu z Romą. W poczynaniach zawodników widziałem złość i zaangażowanie

Czy te wypowiedzi nie przypominają Wam słów naszych trenerów z czasów sprzed Conte? :smile: Ciekaw jestem czy Sarri zostanie na stanowisku do końca sezonu, czy może jednak się ogarnie. Bez Milika może być jednak ciężko

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 02 listopada 2016, 07:15

Co to są za badziewiaki to głowa mała... mieli już kolejkę temu "prawie zapewnione" wyjście na 1szym miejscu z grupy, a teraz to nie wiadomo czy w ogóle wyjdą z grupy, ale to jest chyba ta mentalność włoska i utrudnianie sobie życia jak jest za lekko ;)

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
notquitemytempo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2016, 13:01

Dziwne, że tak cicho o wczorajszych wyczynach Napoli. Mało brakowało, a przegraliby ten mecz i naprawdę poważnie skomplikowali sobie sytuację w grupie. Besiktas jest tak słaby, że głowa mała. Jedyna taktyka to długa piłka na Aboubakara. Ale Włosi wcale nie wyglądali na tle gospodarzy dużo lepiej- brak pomysłu na rozegranie, a im bliżej bramki, tym bardziej się gubili. Tragiczna zmiana Mertensa. Typuję, że wejdą do fazy pucharowej, ale raczej nie z pierwszego miejsca.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 02 listopada 2016, 17:26

Nie mają się co oszukiwać - ten wczorajszy wynik uratował im walkę o wyjście z grupy, bo mogło być naprawdę różnie.

Napoli jest w rozsypce. Z nami zagrali jedno z najlepszych, jeśli nie najlepsze spotkanie tego sezonu, a i tak przegrali, więc trudno tu szukać pozytywów. Zwłaszcza, gdy ma się taką stratę do lidera. Spodziewałem się od nich nieco więcej w rozgrywkach europejskich, ale te ewidentne problemy z przodu na pewno im nie pomagają.

ODPOWIEDZ