Najlepszy wokalista świata
- RuTeK
- Juventino
Jak dla mnie najlepszy byl Fredi Mercury oraz Elvis Prasley!!!!!Fajny glos mieli tez Roy Orbison i Johny Lennon!!!!!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Fighterinho
- Juventino
Zgadzam się ale dodał bym do niego jeszcze 2Paca ten koleś mi dodaje sił jak go słucam pochwały jeszcze dla Bono i Dextera HollandaAndrewtbg pisze:dla mnie najlepszy jest 50 cent pokazał na swoim albumie co potrafii i na albumie G unit
ale nie wiem ale on chyba nie jest wokalistąsorry ale on jest najlepszy
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Johnny777
- Juventino
Michael Stipe...dawidpln pisze:Dla mnie najlepszym wokalistą jest Bono z U2. Ma świetny głos i świetne piosenki, lubie tez gościa z REM ale nie wiem jak sie nazywa.
Ja tam oczywiście lubię posłuchać Freddiego Mercury oczywista... :-D Poza tym to lubię Stinga i Bono (a własciwie U2
- Nedved_fan
- Juventino
Curt Cobain, Fredi Mercury, Bryian Adams.
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
- RadeKas
- Juventino
Taaak. Freddie Mercury. Obok Elvisa (chociaz "Krola" nie lubie) najwiekszy geniusz w historii muzyki. Nikt nie potrafil tak spiewac jak on i mysle ze jeszcze dluuuuuuuuuuuuugo nie bedzie potrafil. Po prostu geniusz w kazdym calu. Ehhh... nie moge odzalowac ze go juz nie ma, ze juz nie uslysze jego nowych, fantastycznych piosenek. Rzem z Brianem Mayem, Rogerem Taylorem i Johnem Deaconem stworzyl najlepszy zespol w historii (no i Beatelsi). Bez niego zespol przestal praktycznie istniec, tylko na sile probowano go reaktywowac. Ale prawda jest taka, ze bez Freddiego nie ma Queenu. Bardzo sie ciesze ze wielu z uwielbia go tak jak i ja... A tym, ktorzy uwazaja inaczej radze naprawde posluchac jego utworow z ktorych 70% byly przebojami. Zwlaszcza niesamowity The Show Must Go On. Kiedy tworzono ten utwor Freddie byl juz wyniszczony przez wiadoma chorobe. A mimo to do konca swoich dni pracowal nad najwspanialsza plyta Innuendo z tym genialnym utworem. Po prostu do konca swoich dni tworzyl muzyke... Jak bardzo chcialbym zeby robil to dalejJohnny777 pisze: Michael Stipe...
Ja tam oczywiście lubię posłuchać Freddiego Mercury oczywista... :-D Poza tym to lubię Stinga i Bono (a własciwie U2)

Freddie... spoczywaj w spokoju, pamiec o tobie nie zagnie

srali muszki będzie wiosna
- Mee_too
- Qualità Juventino
Jak przeczytalem twoja wypowiedz Radekas , to az sie wzruszylem.
Uwazam identycznie jak Ty . Takiego wokalisty, juz nie bedzie, to co on potrafil wyprawaiac z wlasnym glosem to jest nie do opisania.
A zawsze gdy slysze The Show Must Go On przechodza mnie ciarki i mam takie dziwne uczucie, nawet nie wiem jak je opisac. Hold Freddiemu !
Uwazam identycznie jak Ty . Takiego wokalisty, juz nie bedzie, to co on potrafil wyprawaiac z wlasnym glosem to jest nie do opisania.
A zawsze gdy slysze The Show Must Go On przechodza mnie ciarki i mam takie dziwne uczucie, nawet nie wiem jak je opisac. Hold Freddiemu !
I think love is something we create to make ourselves feel better
'Dandelion'
'Dandelion'
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A więc jeśli chodzi o mnie to bezkonkurencyjnym numerem 1 jest:
1.Axl Rose (Wokalista Guns N'Roses), człowiek ma 3 głosy! :shock:
2.Klaus Meine (Wokalista zespołu-Scorpions)
3. ['] Ś.P Freddi Mercury [']
4.Steven Tyler (Wokalista zespołu Aerosmith)
5.Bryan Adams
1.Axl Rose (Wokalista Guns N'Roses), człowiek ma 3 głosy! :shock:
2.Klaus Meine (Wokalista zespołu-Scorpions)
3. ['] Ś.P Freddi Mercury [']
4.Steven Tyler (Wokalista zespołu Aerosmith)
5.Bryan Adams

- Jasiek-x
- Juventino
ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja najbardziej lubię dwóch Mike Shinode i Chestera Bennigtona z Linkin Park
Oczywiście w nieskonczenie wiele procentach się z tym zgadzam. LINKIN PARK GÓRĄ NA SCENIE MUZYCZNEJ !!!