Stroje Juve na przyszly sezon
- juveluck
- Juventino
Najprawdopodobniej tak beda w przyszlym sezonie wgladaly stroje Juventusu. Martwi mnie troche odchodzenie od bialo carnych barw, praktycznie tylko przod koszulki bedzie w pasy :? Jezeli dobrze sie przyjzycie emblematowi, zobaczycie jak on bedzie wyglaal po ewentualnym wygraniu w Coppa Italia. Jak mowilem wczesniej dostaniemy srebrna gwiazdke

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Marcin_FCJ
- Juventino
Dla mnie bomba!! Na pewno kupie sobie tą koszulke! A ta srebrna gwiazda wygląda spoko!
- kouba
- Qualità Juventino
rzeczywiscie widac 3 gwiazdki. Oby sie tak stało i żebyśmy zdobyli PW
Mnie tez smuci to że jest coraz mniej biało-czarnych pasów. Gdy widze obojetnie gdzie te kolory od razu przychodzi mi do głowy jedno słowo..'Juventus'. Ale generalnie to fajnie sie prezentuja te stroje. Gdybym nie był kibicem Juve , to dla mnie byłyby zarąbiste :wink
Mnie tez smuci to że jest coraz mniej biało-czarnych pasów. Gdy widze obojetnie gdzie te kolory od razu przychodzi mi do głowy jedno słowo..'Juventus'. Ale generalnie to fajnie sie prezentuja te stroje. Gdybym nie był kibicem Juve , to dla mnie byłyby zarąbiste :wink
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
SUPER! Mnie tez podobaja sie te koszulki! Sa takie modernistyczne - bardzo ladne! Szkoda tylko, ze nie ma na nich tarczy... 

- Yari
- Juventino
Kórcze gdyby to nie była koszulka Juve to bym powiedział że jest wspaniała. Ale patrząc bliżej zgodze się z kolegami. Za bardzo odchodzi od tradycyjnych strojów Juve.
BTW: Herb jest wspaniały z tymi trzema gwiazdkami

BTW: Herb jest wspaniały z tymi trzema gwiazdkami

- Alexa Del Piero
- Juventino
Według mnie te koszulki są obrzydliwe! Prawie wogóle nie ma na nich pasów i to mi się nie podoba. Nike nie potrafi zrobić porządnych koszulek
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Del Przemek
- Juventino
Przynajmniej jako jedyni będziemy mieli nietypowe koszulki tak jak w tym sezonie te różowe.
- ForzaJuve
- Juventino
Bardzo ladnie prezentuja sie te nowe stroje Juve.Ale czy to napewno wlasnie tak beda one wygladaly
3 gwiazdka wyglada bardzo ladnie, tylko najpierw musimy ja zdobyc.
P.S Do wszystkich grajacych w MZ.Chodzi wam strona MZ
.Mi juz od piatku nie chodzi

P.S Do wszystkich grajacych w MZ.Chodzi wam strona MZ

- wErOn
- Juventino
Wg. mnie koszulki są ŚWIETNE ! Jak tylko wejda w obieg lece na bazarek zakupić

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Kamil de Lellias
- Juventino
Miejmy nadzieje ze nie bedzie takiego modelu ale rozowego
ale naprawde calkiem, calkiem. Ciekawe jak wysoka bedzie cena koszulek bo marzy mi sie taka oryginalna...