Paulo Dybala
- albertcamus
- Juventino
footballitalia to sobie można wsadzić...DonPatch pisze:Robaku pisze:Właśnie footballitalia podała, że Dybala wypada na 10-15 dni i ma opuścić mecz z Lyonem i Neapolem.
(...)
chodzilo mi o jakieś konkretne źródło, komunikat itp. itd.
- rydwadydwa
- Juventino
Pisząc to pomyślałem długoterminowo, jakoś bez nawiązania do kontuzji Dybali. Oczywiście zgadzam się z tym co piszesz, choć w tej chwili ustawienie Mandzura z kimkolwiek w parze nic dobrego nie przynosiŁukasz pisze:Być może, ale na pewno ustawienie dwóch dziewiątek razem nic dobrego nie przyniesie.Shadow Marshall pisze:Uważasz, że Mandzukic jest tu głównym winowajcą? Ja bym powiedział, że głównym winowajcą jest tu Max i jego durna taktyka.Łukasz pisze: Osobiście wolałbym nie oglądać Mandżukicia w duecie z Higuainem.

- Robaku
- Juventino
http://www.juventus.com/en/news/news/20 ... update.phpalbertcamus pisze:footballitalia to sobie można wsadzić...DonPatch pisze:Robaku pisze:Właśnie footballitalia podała, że Dybala wypada na 10-15 dni i ma opuścić mecz z Lyonem i Neapolem.
(...)
chodzilo mi o jakieś konkretne źródło, komunikat itp. itd.
dobrze,że zadzwoniłes to juz wszystko wiemy.
- CzeczenCZN
- Juventino
A ja bym prócz Keana sprawdził tego Clemenze, no i Kastanosa. Mamy problem w pomocy, nic się nie stanie jak zagrają. Jeden i drugi gorszy od szatańskiej czwórcy Hernanes-Lemina-Sturaro-Asamoah - na pewno nie będzie! Kaen + Clemenza może jeszcze ktoś - dawajmy szanse swoim.
Dybala wróci silniejszy! W ogóle Dybala to zawodnik podobny do Messiego, w FCB grają 3 z przodu - zróbmy coś takiego w Juve!
Dybala wróci silniejszy! W ogóle Dybala to zawodnik podobny do Messiego, w FCB grają 3 z przodu - zróbmy coś takiego w Juve!
- lipa
- Qualità Juventino
- deszczowy
- Juventino
To jest jakaś parodia. Wyobraziłbym sobie coś takiego w jakiejś łódzkiej B-klasie czy czymś innym, równie wspaniałym, ale Serie A? Niewiarygodne :shock:lipa pisze:ciekawa historia.. ciekawe na ile prawdziwa:
http://www.football-italia.net/93895/al ... ver-dybala
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Przypuszczam, że to kolejny popis hipokryzji Allegriego.
Urządza przy linii scenki złości i wielkiego zaangażowania kiedy drużyna po raz enty odpuszcza mecz. Teraz facet przymykający oczy na nasze problemy ze sztabem medycznym urządza ruchawkę bo Dybala parę razy rzucił piłkę do kosza.
Urządza przy linii scenki złości i wielkiego zaangażowania kiedy drużyna po raz enty odpuszcza mecz. Teraz facet przymykający oczy na nasze problemy ze sztabem medycznym urządza ruchawkę bo Dybala parę razy rzucił piłkę do kosza.

- Olek1987
- Juventino
Tutaj nie chodzi o Dybalę tylko o sztab medyczny, przeczytaj newsaPluto pisze:Przypuszczam, że to kolejny popis hipokryzji Allegriego.

Zero szacunku dla Pogby
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Przeczytałem.
I widzę gościa pod presją krytyki za remis, który wyładowuje się na sztabie. Po prostu wydaje mi się to o wiele bardziej prawdopodobne niż faktyczne zawalenie sprawy przez naszych fizykoterapeutów.
I widzę gościa pod presją krytyki za remis, który wyładowuje się na sztabie. Po prostu wydaje mi się to o wiele bardziej prawdopodobne niż faktyczne zawalenie sprawy przez naszych fizykoterapeutów.

- Olek1987
- Juventino
Jak Twoim zdaniem ma zareagować ? głupi nie jest, wie że z Dybala w składzie gra Juve wygląda zupełnie innaczej, w meczu z Lyonem to co zazwyczaj robi Dybala robil Gonzalo i było widać subtelną różnicę...Pluto pisze:Przeczytałem.
Skoro Dybala miał mieć rehabilitację, a nie było nikogo kto by się tym zajął to wcale nie dziwi mnie reakcja Allegriego, jest odpowiedzialny za wynik, za drużynę. Gdyby przeszedł obojętnie obok tej sprawy to zachowałby się nieprofesionalnie*
Marginal gains...
* oczywiscie jesli ta cala sytuacja to prawda
Zero szacunku dla Pogby
- Robaku
- Juventino
Dybała miał wrócić po przerwie reprezentacyjnej, ale dzisiaj Juve podało, że przerwa jeszcze przez trzy tygodnie, więc mniemam, że do końca grudnia, być może wróci na Bergamo, ale pewnie w pełni sprawny to będzie na mecz z Toro, Zagrzebiem czy Romą.