Mercato (Zima 2017)
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Uważaj, żeby nie trafić do stopki jednego użytkownika tak jak ktoś tam, kto napisał, że Pogba nie przebije się nigdy do 1. składuRobaku pisze:Zaryzykuje i powiem.
Argentyńczyk Betancur nie będzie grał w pierwszym składzie, nawet z ławki nie będzie wychodził często w tym sezonie.
Zobaczymy, czy ktoś sobie za rok to wrzuci do stopki.

A będzie mu się przebić łatwiej przez Khedirę, Pjanica i Marchisio niż Pogbie było przez Pirlo, Vidala i Marchisio.
Ostatnio zmieniony 20 października 2016, 21:47 przez Crunny, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino
:rotfl: :afraid:
No to jestem w szoku, byłem przekonany.... a tu Urus. no cóz.
Poczekaj. jednak jak zacznie grac i strzelac
Crunny zrobiłem to specjalnie. Niektórzy się tutaj mocno solidaryzowali z Cabrini po sprzedaży Pogby, ja się najwyżej bede solidaryzował z Pumexem.
Witsel dzisiaj asystuje w meczu przeciwko Dundalk w LE.
No to jestem w szoku, byłem przekonany.... a tu Urus. no cóz.
Poczekaj. jednak jak zacznie grac i strzelac

Crunny zrobiłem to specjalnie. Niektórzy się tutaj mocno solidaryzowali z Cabrini po sprzedaży Pogby, ja się najwyżej bede solidaryzował z Pumexem.
Witsel dzisiaj asystuje w meczu przeciwko Dundalk w LE.
- 19redhof10
- Juventino
Moze ktos dodac do mojej listy zawodników ktorzy sa naszymi własnoscami a wypozyczeni sa do klubów w najwyzszych ligach w swoim kraju: czyli nie interesuje mnie serie b czy np segunda division.:
1. Leali - Olimpiakos
2. Lirola- Sasuolo
3. Bouy- Palermo
4. Marrone - Zulte
5. Zaza- West ham
6. Coman - Bayern
7. Matheus Pereira - Empoli
8. Sensi - Sasuolo
Czy to juz wszyscy ?
1. Leali - Olimpiakos
2. Lirola- Sasuolo
3. Bouy- Palermo
4. Marrone - Zulte
5. Zaza- West ham
6. Coman - Bayern
8. Sensi - Sasuolo
Czy to juz wszyscy ?
- Zawidowianin
- Juventino
Sensi nie jest naszym zawodnikiem, z tego co kojarzę.19redhof10 pisze:Moze ktos dodac do mojej listy zawodników ktorzy sa naszymi własnoscami a wypozyczeni sa do klubów w najwyzszych ligach w swoim kraju: czyli nie interesuje mnie serie b czy np segunda division.:
1. Leali - Olimpiakos
2. Lirola- Sasuolo
3. Bouy- Palermo
4. Marrone - Zulte
5. Zaza- West ham
6. Coman - Bayern
8. Sensi - Sasuolo
Czy to juz wszyscy ?
Nie ma sensu, bym kopiował. Łap - http://www.juventuz.com/threads/42788-L ... ch-2016-17
onliforpipul
- Robaku
- Juventino
Na tej liscie brakuje tego naszego mlodzika co gra w Novarze. Kapitan repry do 19 lat. Nazwisko wypadlo mi z glowy.
Podobno interesujemy sie jakims Diabym z PSG. 17 latek.
Sobie przypomniałem:
Romagna, i zaiste jest tam podane, ale nie na tej liście, a niżej w jakimś poście.
Podobno interesujemy sie jakims Diabym z PSG. 17 latek.
Sobie przypomniałem:
Romagna, i zaiste jest tam podane, ale nie na tej liście, a niżej w jakimś poście.
Ostatnio zmieniony 20 października 2016, 23:43 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- 19redhof10
- Juventino
dziekuje :Zawidowianin pisze: Sensi nie jest naszym zawodnikiem, z tego co kojarzę.
Nie ma sensu, bym kopiował. Łap - http://www.juventuz.com/threads/42788-L ... ch-2016-17
czyli z ciekwszych:
1. Leali - Olimpiakos
2. Lirola- Sasuolo
3. Bouy- Palermo
4. Marrone - Zulte
5. Zaza- West ham
6. Coman - Bayern
8. Sensi - Sasuolo
9. Tello- Empoli
Zakładam ze Matheus nasz, bo jest tam jakies porozumienie.
- M.R.
- Juventino
@Abruzini, zauważ, że nie ma w Bundeslidze transferów na linii Bayern Borussia Mönchengladbach. Co więcej, te dwa kluby nie darzą się wzajemną sympatią od lat. Z jednej strony wiadomo - Bayern może sobie kupić każdego w Niemczech. Z drugiej - Bayer też nie chciał sprzedawać Vidala do Monachium. Nie mniej jednak, nie jest przesądzone, że Borussia będzie chciała w ogóle rozmawiać z Bawarczykami. Na Dahouda podobno ślini się natomiast Klopp (podkreślam "podobno", info od kolegi który mocno interesuje się Bundesligą). Tutaj natomiast może pomóc sympatia pomiędzy klubami z Niemiec i Anglii: http://www.lfc.pl/37189Arbuzini pisze:Podobno Bayern mocno się na niego czai, bo potrzebują kogoś kto zastąpi Alonso. Aż takich dobrych długich piłek Syryjczyk nie śle, ale asysty świadczą same za siebie - chłopak potrafi robić grę. Alternatywą ma być Emre Can, któremu stylem gry bliżej do Hiszpana i oby monachijski gigant skupił się jednak na swoim wychowanku. Jemu również kontrakt kończy się w 2018 więc szansa żeby wyciągnąć go z Liverpoolu jest całkiem realna.
EDIT: filmik z analizą stylu gry
Koniec końców, najlepiej by było gdyby w temacie wypowiedział się kolega @Kejker, który jest najbardziej zorientowany i rozeznany w sytuacji Niemca.
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- ZaperJuve
- Juventino
- pavel88
- Juventino
ja myślę że obronę trzeba odmładzać, mamy już dwóch starszych panów (1 co prawda rówieśnik Silvy ale łamię się przy każdej okazji), także szukałbym mniej wiekowej alternatywyZaperJuve pisze:tylko podrzuce: http://www.thesportbible.com/football/n ... n-20161021 co o tym my myślicie?
- wagner
- Juventino
Od siebie uzupełnię Liverpool, Borussią Dortmund. Potem dojdą kolejni nie łudźmy się (City, Arsenal)M.R. pisze:Na Dahouda podobno ślini się(...)
Thiago Silva, jak sam zauważyłeś, w tej sytuacji to żadne rozwiązanie. Obecni zmiennicy naszej trójki bardzo przypadają mi do gustu - Benatia, Rugani. Wątpię czy będziemy chcieli kogoś pozyskiwać. Barzagli odejdzie na emeryturę wskoczy Rugani, więc dalej będziemy potrzebowali obrońcy rezerwowego. W najbliższych dwóch oknach zadbamy o środkowych pomocników i lewego wahadłowego. Reszta operacji wpisana dopiero po odejściach (Mandzukic).pavel88 pisze:ja myślę że obronę trzeba odmładzać, mamy już dwóch starszych panów (1 co prawda rówieśnik Silvy ale łamię się przy każdej okazji), także szukałbym mniej wiekowej alternatywy
- Robaku
- Juventino
Przecież wiadomo, ze pozyskanie Silvy to tylko w ramach takiego rozwiązania jak Evra czy Dani. Według mnie spoko opcja, bo chłopak i tak grałby jakby była potrzeba odpoczynku dla Barzy i Bonusa.
Obecnie wygląda to tak ze Medhi jest pierwszy, potem Daniele. Ale Kielon praktycznie wypada co chwilę. Bonus pewnie dostałby dużo wiecej wolnego gdyby mógł. Jednak Benatia to szklanka i nie jestem pewny czy będziemy walczyć o niego w lato, taki Silva za jakieś fajne pieniądze by się przydał. Mieć taką obrone to sobie można pozwolić na niesamowite rotacje w obronie bez obawy, że ktoś będzie niezgrany, kontuzjowany czy w inny sposób wyeliminowany.
A czy Dahoud na pewno kończy w BM przygodę w lato?
Obecnie wygląda to tak ze Medhi jest pierwszy, potem Daniele. Ale Kielon praktycznie wypada co chwilę. Bonus pewnie dostałby dużo wiecej wolnego gdyby mógł. Jednak Benatia to szklanka i nie jestem pewny czy będziemy walczyć o niego w lato, taki Silva za jakieś fajne pieniądze by się przydał. Mieć taką obrone to sobie można pozwolić na niesamowite rotacje w obronie bez obawy, że ktoś będzie niezgrany, kontuzjowany czy w inny sposób wyeliminowany.
A czy Dahoud na pewno kończy w BM przygodę w lato?
- Arbuzini
- Juventino
Dzięki za zwrócenie uwagi na ten fakt, nie wiedziałem o tym. Tylko wiesz... zawsze musi być ten pierwszy raz. Juventus jeśli robił interesy z Napoli albo Romą to przeważnie sprzedając, a nie kupując. Przyszedł Marotta, porozstawiał chłopaków po kątach i tyle było z nie sprzedawania zawodników do TurynuM.R. pisze:@Abruzini, zauważ, że nie ma w Bundeslidze transferów na linii Bayern Borussia Mönchengladbach.

Nie jest to przesądzone, ale w 2018 kończy mu się kontrakt, a ofert nie brakowało nawet w to lato. Został, bo to dobre miejsce na rozwój (Liga Mistrzów) i odszedł już Xhaka. Raczej nie ma przesłanek ku temu żeby uważać Dahouda za zawodnika ciężkiego do kupienia. Chętnych na pewno nie będzie brakowało, ale z tych naprawdę topowych klubów (żadne tam BVB, czy Arsenal), Juventus ma chyba największe ssanie na środkowych pomocników.Robaku pisze:A czy Dahoud na pewno kończy w BM przygodę w lato?
- Zawidowianin
- Juventino
United. Jako marka oni dalej są topowym klubem.Arbuzini pisze:Nie jest to przesądzone, ale w 2018 kończy mu się kontrakt, a ofert nie brakowało nawet w to lato. Został, bo to dobre miejsce na rozwój (Liga Mistrzów) i odszedł już Xhaka. Raczej nie ma przesłanek ku temu żeby uważać Dahouda za zawodnika ciężkiego do kupienia. Chętnych na pewno nie będzie brakowało, ale z tych naprawdę topowych klubów (żadne tam BVB, czy Arsenal), Juventus ma chyba największe ssanie na środkowych pomocników.Robaku pisze:A czy Dahoud na pewno kończy w BM przygodę w lato?
onliforpipul