Wszystko o Squadra Azzurra
- wagner
- Juventino
Remis jak to zazwyczaj bywa w eliminacjach w starciu "mocnych" ekip. Jeśli Włosi są wstanie zaprosić do swojego chaosu Hiszpanów to ja nie mam pytań :lol:
Tu nawet Lippi miałby problem.Garreat pisze:Ventura
Taa. W Polsce i nigdzie indziej. :lol:Negri pisze:przy 0-1 byłby hejt.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Karny De Rossiego perfekcyjny. Jednak doświadczenie jest kluczowe. Facet wyczekał De Geę, zatrzymał się na ułamek sekundy i strzelił w przeciwny róg.
Belotti fajnie się pokazał. Aktywny, to on dograł do Edra który dał się sfaulować przy karnym. Może być z niego prawdziwy top, od czasu Toniego, czyli od 10 lat Italia nie miała klasowej "9", bo za taką trudno uznać Balotelliego, Pelle, Immobile czy Zaze.

Belotti fajnie się pokazał. Aktywny, to on dograł do Edra który dał się sfaulować przy karnym. Może być z niego prawdziwy top, od czasu Toniego, czyli od 10 lat Italia nie miała klasowej "9", bo za taką trudno uznać Balotelliego, Pelle, Immobile czy Zaze.

- Pluto
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Futbol to jest jednak niewdzięczna ....
Hiszpanie z techniką jak z bajki, klepią z pierwszej piłki i można odnieśc wrażenie, że mogliby to robić z zamkniętymi oczami. Włosi z kolei większość piłek w środku pola błyskawicznie oddają swoimi kikutami do rywala. Do tego ich największa ostoja popełnia kuriozalny błąd. A mecz kończy się remisem. :rotfl:
PS Pelle - Eder? Ventura, serio? Człowiek z Chin i człowiek z piłkarskich zaświatów? Grali na Euro i niech i teraz zagrają, jestesmy tradycjonalistami. Sześćdziesiąt minut gry w dziewiątkę.

Hiszpanie z techniką jak z bajki, klepią z pierwszej piłki i można odnieśc wrażenie, że mogliby to robić z zamkniętymi oczami. Włosi z kolei większość piłek w środku pola błyskawicznie oddają swoimi kikutami do rywala. Do tego ich największa ostoja popełnia kuriozalny błąd. A mecz kończy się remisem. :rotfl:
PS Pelle - Eder? Ventura, serio? Człowiek z Chin i człowiek z piłkarskich zaświatów? Grali na Euro i niech i teraz zagrają, jestesmy tradycjonalistami. Sześćdziesiąt minut gry w dziewiątkę.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Boże....tej kadry na prawdę nie da się oglądać. Środka pola praktycznie nie ma, same straty, dużo niedokładności, jeden wielki chaos...Hiszpania mogła wygrać to spokojnie 3:0 i siemano 
Jakim cudem wyszarpali remis...Bóg jedyny raczy wiedzieć. Ale dzisiejszy skład - mizeria, fajnie mecz rozbujał Immobile

Jakim cudem wyszarpali remis...Bóg jedyny raczy wiedzieć. Ale dzisiejszy skład - mizeria, fajnie mecz rozbujał Immobile

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
oglądałem ostatnie pół godziny i przez ten czas można było spokojnie wyciągnąć wnioski, że to raczej Hiszpanie powinni być zadowoleni z remisu - strzelili gola przypadkiem a później sędzia nie wyrzucił im dwóch zawodników (Costa i ten który faulował przy karnym) za drugie żółte kartki, końcówka w 9 to byłby ich koniec bo Włosi ewidentnie byli w niej nakręceni
ps. Parolo pewnie drewniany jak zawsze, jakby nie miał takich płuc jakie ma raczej nikt by nawet nie myślał o braniu go do kadry
ps. Parolo pewnie drewniany jak zawsze, jakby nie miał takich płuc jakie ma raczej nikt by nawet nie myślał o braniu go do kadry
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Ale dzięki poprzednim 60 minutom, to Włosi powinni cieszyć się, że nie przegrali tego i to wysoko. W pierwszej połowie to oddali wgl strzał na bramkę?Maly pisze:oglądałem ostatnie pół godziny i przez ten czas można było spokojnie wyciągnąć wnioski, że to raczej Hiszpanie powinni być zadowoleni z remisu

- Arbuzini
- Juventino
Środek pola Włochów bez Marchisio i Verrattiego to szalenie ciekawa formacja. Jorginho przyjął ofertę gry dla Squadry, ale czy on w ogóle jest powoływany? W końcu to czołowy pomocnik vice-mistrza Serie A.
Pelle i Eder to już w ogóle śmichy-hihy. Przecież taki Belotti zjada ich obu na śniadanie w tej chwili.
Włochom szykuje się całkiem ciekawe pokolenie piłkarzy, a na trenera wybierają Venturę... Sukcesów to nie wróży, ale Conte też miał ośmieszyć Italię, a ostatecznie zaprezentowali się na Euro bezsprzecznie pozytywnie.
Pelle i Eder to już w ogóle śmichy-hihy. Przecież taki Belotti zjada ich obu na śniadanie w tej chwili.
Włochom szykuje się całkiem ciekawe pokolenie piłkarzy, a na trenera wybierają Venturę... Sukcesów to nie wróży, ale Conte też miał ośmieszyć Italię, a ostatecznie zaprezentowali się na Euro bezsprzecznie pozytywnie.
- Baczu
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Co Bonucci zrobił przy golu dla Macedonii. :shock: Co prawda asyste zaliczył Veratti, ale Leo nie dość że nie doczłapał do piłki, którą mógł przejąć, to w dodatku ta jego próba zablokowania strzału macedończyka wyglądała komicznie.
Teraz jeszcze Macedonia strzela na 2-1.
Teraz jeszcze Macedonia strzela na 2-1.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Verratti zdaje się 2 asysty w 2 minuty? takiego rozgrywającego ze świecą szukać...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- panlider
- Juventino
Czy ktoś może mi wyjaśnić, co się stało w meczu Włochów z Macedonią? Relacje zawarte na polskich portalach sportowych są dość lakoniczne, a mi się w głowie nie mieści, jak Italia mogła stracić 2 bramki w 2 minuty
Ze skrótów na youtube też niewiele wynika, zwłaszcza w kwestii drugiej bramki dla Macedonii.
To co Veratti odwalił przy pierwszej bramce woła o pomstę do nieba, ale jak ktoś słusznie wskazał, Bonucci też zachował się w tej sytuacji karygodnie.

Ze skrótów na youtube też niewiele wynika, zwłaszcza w kwestii drugiej bramki dla Macedonii.
To co Veratti odwalił przy pierwszej bramce woła o pomstę do nieba, ale jak ktoś słusznie wskazał, Bonucci też zachował się w tej sytuacji karygodnie.
Ostatnio zmieniony 10 października 2016, 19:24 przez panlider, łącznie zmieniany 1 raz.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- wagner
- Juventino
Bez przesady bez przesady. Takich jak Belotti było wielu. Poczekajmy na rozwój tego gracza, żeby nie okazał się drugim Gilardino czy ImmobileArbuzini pisze:Pelle i Eder to już w ogóle śmichy-hihy. Przecież taki Belotti zjada ich obu na śniadanie w tej chwili.

A kogo mieliby wybrać Twoim zdanie? (to nie uszczypliwość tylko ciekawość i być może zalążek dyskusji) Co dyskredytuje Venturę?Arbuzini pisze:wybierają Venturę
Przy drugiej bramce dla Macedonii piłkę w głupi sposób traci bodajże Bernardeschi.Maly pisze:Verratti zdaje się 2 asysty w 2 minuty? takiego rozgrywającego ze świecą szukać...
To mimo wszystko była Macedonia. Nie ubliżaj Albańczykom.panlider pisze:Czy ktoś może mi wyjaśnić, co się stało w meczu Włochów z Albanią?
Ostatnio zmieniony 10 października 2016, 11:43 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.