Sezon 2016/2017
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mieli takie ,,100'' , że głowa mała :roll: Chociażby ta z 93 min.albertcamus pisze:Genoa dała radę :hellyes:
Mamy lidera :cwaniak:

Roma zgodnie z planem, 3 wygrana z rzędu Interu.

- albertcamus
- Juventino
Oglądałem wtedy inny meczDragon pisze:Mieli takie ,,100'' , że głowa mała :roll: Chociażby ta z 93 min.albertcamus pisze:Genoa dała radę :hellyes:

Inter zyskał skrzydła po wygranej z nami, ale to nie potrwa długo. Po najbliższej wpadce znowu opadną.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja naturalnie równieżalbertcamus pisze:Oglądałem wtedy inny meczDragon pisze:Mieli takie ,,100'' , że głowa mała :roll: Chociażby ta z 93 min.albertcamus pisze:Genoa dała radę :hellyes:

Trzeba jeszcze zwrócić uwagę jak prezentuje się klasyfikacja strzelców po 5 kolejkach

- cziro
- Juventino
Po tej katordze z Renzo Barbera, mecz Torino-Roma wygląda jak by to była liga wyżej jeśli chodzi o tempo. Belotti mógłby przebyć w przyszłości tę samą drogę co niegdyś Ogbonna
Przy Igle nabrałby jeszcze większego warsztatu.

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Toro powinno Romę upokorzyć dzisiaj i jej 6 wsadzić na luzie, naprawdę obrona Romy to jedna wielka czarna dziura. Gdyby nie Szczęsny i fakt,że jednak gracze Toro to nie najwyższa półka to byłby pogrom. Roma niech się cieszy,że nie gra w LM bo znowu ktoś by im 6-7 bramek wsadził.
- annihilator1988
- Juventino
Kolejna kompromitacja romyAdiJuve pisze:Toro powinno Romę upokorzyć dzisiaj i jej 6 wsadzić na luzie, naprawdę obrona Romy to jedna wielka czarna dziura

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- CzeczenCZN
- Juventino
Emocjonująca końcówka, nic się nie zapowiadało. Dość nudny mecz do momentu bramki na Fernandesa na 1-1. No ale to co 2 minuty później zrobił Viviano to wzywa o pomstę do nieba.
- pablo1503
- Juventino
Uwielbiam mecze Milanu z Sassuolo. Od pamiętnej 'czwórki' oglądam każdy, jak leci.
Po prostu wiem, że dostanę porządną rozrywkę.
Piękne zachowanie Pellegriniego przy trzeciej bramce. Takiego zwodu wpolu karnym nie powstydziłby się sam Messi.
Co z naszym byłym-niedoszłym Berardim? Nie widziałem gościa od kilku dobrych meczów.

Piękne zachowanie Pellegriniego przy trzeciej bramce. Takiego zwodu wpolu karnym nie powstydziłby się sam Messi.
Co z naszym byłym-niedoszłym Berardim? Nie widziałem gościa od kilku dobrych meczów.

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kontuzja, jakoś niebawem powinien wrócićpablo1503 pisze: Co z naszym byłym-niedoszłym Berardim? Nie widziałem gościa od kilku dobrych meczów.

Fiorentina to widzę ładnie zaczęła sezon, ciekawe czy się odbiją czy skończą w drugiej części tabeli.
- CzeczenCZN
- Juventino
Z taką obroną jak dzisiaj? WątpięAlex96 pisze:Dość szalony mecz w Mediolanie i ładna bramka Locatelliego. Może Milan w tym sezonie cos namiesza w czołówce?