Kontuzje
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Oby tak było, bo liczę na niego na Euro.Robaku pisze: Joachim Low co prawda stwierdza, iż to nic poważnego...,ale znając Samiego może wrócić dopiero na fazę pucharową
- Vincitore
- Juventino
Nie wiem kim jest ten człowiek i skąd ma taką informację, ale poinformował, że cały sztab nieudaczników został podobno zwolniony. Nie znalazłem póki co potwierdzenia tego info, więc wstrzymam się z odpaleniem szampana. Może ktoś coś?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czyli jednak w temacie coś się dzieje. Bardzo mnie cieszą ruchy na tym stanowisku, jednak ze świętowaniem należy poczekać. Zobaczymy jak to będzie wyglądać w praktyce. W zasadzie to... gorzej chyba już być nie może? 

- Vincitore
- Juventino
Sturaro ma skręcone prawe kolano, pisze się także coś o jakiejś części więzadła. Ogólnie nie wygląda to ponoć za dobrze.
Edit: Dokładnie już wiadomo, że jest to zwichnięcie stawu kolanowego z udziałem przyśrodkowego więzadła pobocznego.
Miałem kiedyś bardzo podobną kontuzję i miesiąc około z głowy, co na to nasz forumowy ortopeda Azrael?
Edit: Dokładnie już wiadomo, że jest to zwichnięcie stawu kolanowego z udziałem przyśrodkowego więzadła pobocznego.
Miałem kiedyś bardzo podobną kontuzję i miesiąc około z głowy, co na to nasz forumowy ortopeda Azrael?
- prezes3c
- Juventino
to po pierwsze, a po drugie nawet jeżeli ktoś jest niepodatny na kontuzje i ma zdrowie jak żubr to przecież jak piłkarz drużyny przeciwnej wjedzie mu wyprostowaną nogą w kolano to nawet sam Hercules straci pół roku gry. wiem że pewnie chodzi o podatność na te kontuzje mięśniowe czy inne "zmęczenie materiału" ale dla mnie i tak bezsens.leradzik pisze:Słyszałem ostatnio w radio, że piłkarze będą mieli robione badania na podatność na kontuzje. Dla mnie bzdura, bo jak ktoś będzie super grał, ale będzie podatny, to nie będzie miał szansy na karierę? Absurd
- MichałJuve124
- Juventino
Coś nie pykłoprezes3c pisze:1996/97 - polski klub w LM
1996/97 - Juve wygrywa LM
2016/17 - polski klub w LM
2016/17 - Juve...???

- prezes3c
- Juventino
Hehehe racjaMichałJuve124 pisze:Coś nie pykłoprezes3c pisze:1996/97 - polski klub w LM
1996/97 - Juve wygrywa LM
2016/17 - polski klub w LM
2016/17 - Juve...???

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Odkurzamy? Po Benatii dziś mamy uraz Ruganiego. Zapewne mięśniowy i 2 miesiące z głowy :roll:
Dopiero koniec września i zostajemy z BBC. Forma na marzec rośnie...
Dopiero koniec września i zostajemy z BBC. Forma na marzec rośnie...

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No zaczęło się. Liczba 5. Niestety Rugani i Asa wypadają według badań aż na 6 tyg. To bardzo dużo. W obronie już nie mamy pola manewru przy 3 z tyłu. Strata Asy nie będzie odczuwalana.

- Kamex22
- Juventino
Matiello to był ostatnio powołany na jakiś mecz, także juź zdrowyPoprostu pisze:Na zdjęciach wrzuconych przez Juventus na FB można zobaczyć Marchisio oraz Matiello trenujących już normalnie wraz z kolegami.

- Arbuzini
- Juventino
Podobno jest duża szansa na to, że Marchisio usiądzie na ławce rezerwowych podczas najbliższego meczu z Udinese.
Cieszę się, że wraca, szczególnie jak przeczytałem wywiad z jego ojcem, z którego można wyczytać jakim ciosem dla Marchisio była ta kontuzja i jak bardzo zależy mu na grze dla Juventusu.
Eh... można śmiać się z tej włoskiej mentalności, ale jak makaroniarz identyfikuje się z klubem i ma poczucie, że znalazł swoje miejsce to ma się pewnego zawodnika na lata.
Cieszę się, że wraca, szczególnie jak przeczytałem wywiad z jego ojcem, z którego można wyczytać jakim ciosem dla Marchisio była ta kontuzja i jak bardzo zależy mu na grze dla Juventusu.
Eh... można śmiać się z tej włoskiej mentalności, ale jak makaroniarz identyfikuje się z klubem i ma poczucie, że znalazł swoje miejsce to ma się pewnego zawodnika na lata.
- wagner
- Juventino
Ogarnij kompleks. Była to normalna kontuzja spowodowana źle postawioną nogą podczas strzału.pumex pisze:żałosnej pracy sztabu od przygotowania fizycznego, czego kolejnym dobitnym dowodem jest kontuzja mięśniowa Dybali.