Bayern Monachium zagra jeszcze raz z Realem Madryt

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 10:50

El_chico_a_Coruna pisze:
kouba pisze:
El_chico_a_Coruna pisze:Mam nadzieje tylko, ze podczas meczu bedzie spokojnie...
no własnie, tego sie obawiam. Troche mnie zdziwiło to, że zagrają, ale tylko pod tym względem, ze istniały małe sprzeczki pomiedzy nimi w meczu i...poza nim :? Ale to tylko świadczy o Bayernie, nie lubie Ich i dalej nie będe lubiał, ale zgarneli u mnie małego plusa.
Chodzilo mi raczej o to, zeby na stadionie, podczas meczu nie bylo zadnych zamachow... :(
no to raczej juz nie będzie bo teraz jak juz jest PO całej sprawie to wszyscy nagle sie zabezpieczaja i sa większe kontrole. Szkoda tylko, ze przed takim zdarzenie tak nie pilnują wszystkiego :( (troche to zdanie głupio napisałem, ale idzie sie domyśleć :? )

Na stadionie raczej będzie spokojnie, na pewno będzie podwójna kontrola po tym wszystkim.

Fighterinho pisze:
ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja myślę że może lepiej by było zrobić jakiś turniej towarzyski, w którym byłyby międzyinnymi właśnie Bayern i Real i może jeszcze, Juve, Arsenal i jeszcze ktoś.
Zgadzam się były by większe dochody np było by 8 drużyn każda by rozegrała po 49 meczy(niewiem może się pomyliłem zawsze byłem słaby z majcy :roll: )
to nie ma sensu robić takiego turnieju :? Już przy terazniejszym bardzo napietym kalendarzu, mało która drużyna wystawiłaby lepszych zawodników. A przy jednym meczu można przeciez wystawić I skład.
Ale pomysł nie jest zły, tylko zła jest ilosć drużyn. Mogłoby być z 4 drużynami. 2 półfinały i finał.

ODPOWIEDZ