Coppa Italia -> odznaka?
- J1897
- Juventino
- juveluck
- Juventino
Niektorzy z was to naprawde tepi sa. Wytlumacze wam to powoli po kolej i na diagramach 8) . Za kazdy puchar wloch, nie wazny ktory to w histori klubu. Na koszulkach w nastepnym sezonie druzyna umieszcza kolko w kolorze flagi wloskiej (proponuje kliknac zeby zobaczyc jak ono wyglada) symbolizujace wygranie tego puchary. To tak jak z tarcza za mistrzostwo. Jezeli klub zdobedzie 10 pucharow(tego jeszce nikt nie osiagnol, szanse ma Juve) dostaje srebrna gwiazdke. Chyba jasno napisalem

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Molek big fun juve
- Juventino
ja tez slyszalem ze bedzie 3 gwiazdka ale najpierw czeka nas mecz z Lazio a mistrzostwo jeszcze sie nie roztrzygnelo wiec sprawa zawsze jest otwarta 3 majmy kciuki zebysmy wygrali
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
myślę że ta srebrna gwiazdka to dobre rozwiązanie, ale tak się zastanawiam, czy za 10 LM gwiazdka byłaby platynowa??
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Chyba nie, bo dosc trudno byloby oddac kolor platynowy na koszulce. Za bardzo przypomina on srebro...ADAMJUVENTUSPL pisze:myślę że ta srebrna gwiazdka to dobre rozwiązanie, ale tak się zastanawiam, czy za 10 LM gwiazdka byłaby platynowa??