LM 16/17 (gr. H) [1]: JUVENTUS 0-0 Sevilla
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Wiesz, że jest źle kiedy na boisku: Alves biega w środku i próbuje rozgrywać, Asamoah zamiast na środku przykleja się do linii, Dybala dłużej leży niż stoi.
^3 obrazki, które widziałem już w tym sezonie, świadczące o braku pomysłu i męczeniu buły.
Całą trójkę murzynów złapać w siatkę i wypuścić na kontynencie afrykańskim. Byle jak najdalej od Turynu. Szkoda mi na słów na trio "ALE" i tylko denerwuje się oglądając tych patałachów w koszulce Juve. Alves z patelniami do Igły i Sandro. Jest jeszcze nadzieja, bo jest nowy.
Allegri - CHOLERNY TCHÓRZ, ale trener przecież zawsze wie lepiej
Celtic, PSV, Gladbach, Club Brugge, Dinamo, Legia, Sevilla. Juventus dołącza do zaszczytnego grona ekip, które nie potrafiły zdobyć nawet 1 bramki w pierwszej kolejce. Nawet Real wymęczył zwycięstwo, ale takiemu faworytowi do zdobycia Pucharu z Uszami jak Bianconeri wystarczy remis
^3 obrazki, które widziałem już w tym sezonie, świadczące o braku pomysłu i męczeniu buły.
Całą trójkę murzynów złapać w siatkę i wypuścić na kontynencie afrykańskim. Byle jak najdalej od Turynu. Szkoda mi na słów na trio "ALE" i tylko denerwuje się oglądając tych patałachów w koszulce Juve. Alves z patelniami do Igły i Sandro. Jest jeszcze nadzieja, bo jest nowy.
Allegri - CHOLERNY TCHÓRZ, ale trener przecież zawsze wie lepiej

Celtic, PSV, Gladbach, Club Brugge, Dinamo, Legia, Sevilla. Juventus dołącza do zaszczytnego grona ekip, które nie potrafiły zdobyć nawet 1 bramki w pierwszej kolejce. Nawet Real wymęczył zwycięstwo, ale takiemu faworytowi do zdobycia Pucharu z Uszami jak Bianconeri wystarczy remis

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Jestem zły, idę spać. 

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Ładna dominacja w 2 połowie ale nic z tego i tak nie wyszło. Szkoda. Pierwszy mec dopiero ale oby nie odbił się później czkawką.
Bardzo dobra zmiana Sandro.
Bardzo dobra zmiana Sandro.

- pablo1503
- Juventino
No cóż. Był to jeden z tych meczów, w którym zupełnie nic nie wychodziło. Jak już coś tam się udało, to albo zawiódł strzał, albo ostatnie podanie. Swoją drogą Sampaoli w końcówce zaszalał. Dwóch skrzydłowych, a reszta to obrońcy lub wybitnie defensywni pomocnicy. 

- Hypeman
- Juventino
No po tym remisie to już właściwie przesądzone że LM w tym sezonie nie wygramyCrunny pisze:Bez tego zwycięstwa dziś może nam być trudno wyjść z grupy. Sevilla u siebie to zupełnie inna drużyna, a Lyon to nie są chłopcy do bicia. Nawet jeśli wyjdziemy, to pewnie znowu z 2. miejsca po wielu remisach, a wiemy już jak to się kończy.

jakiś kretyn na forum Manchesteru United pisze:Wg. La Gazzetto dello Sport Juve interesuje się Milikiem. Za Moratę. W sumie dla niego byłby fajny kierunek, bo na Leicester za wcześnie jeszcze
- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czy my musimy zawsze grać taka defensywnie w lidze mistrzów. Dlaczego gramy na 0 z takim przeciwnikiem.
Autentycznie po tym meczu boje się 3 miejsca, co gorsza nawet to 2 może być nieprzyjemne podobnie jak w poprzednim sezonie.
- aras
- Juventino
A real znowu pokazuje charakter w LM i Morata strzela w 95 minucie bramkę.
My jak zwykle dajemy dupy w LM. Jak wcześniej mówiłem, nie wyjdziemy z grupy i będzie to koniec pewnej epoki Juve.
LM to nie są nasze rozgrywki i nigdy nie będa. Nasze DNA to Serie A i trzeba się z tym pogodzić.
My jak zwykle dajemy dupy w LM. Jak wcześniej mówiłem, nie wyjdziemy z grupy i będzie to koniec pewnej epoki Juve.
LM to nie są nasze rozgrywki i nigdy nie będa. Nasze DNA to Serie A i trzeba się z tym pogodzić.
- Morgesztern
- Juventino
Dno, frajerstwo, zgrzytanie zębów, stracone 2 h życia. Polecam. 

- Donnie
- Juventino
Czasami mam wrażenie, że nawet mając w składzie Messiego, Ronaldo i Lewego dalej męczylibyśmy tak bułę w meczach Ligi Mistrzów. Choć z Pjanicem i Sandro od pierwszej minuty mogło to dzisiaj inaczej wyglądać.