LM 16/17 (gr. H) [1]: JUVENTUS 0-0 Sevilla
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Odprawimy ich minimum 2:0 
Chłopaki zrobią w tym sezonie progres i wreszcie zajmiemy pierwsze miejsce w grupie.
Chłopaki zrobią w tym sezonie progres i wreszcie zajmiemy pierwsze miejsce w grupie.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Cabrini_idol
- Juventino

Nie będę marudzić bo nie raz Allegri zamykał mi usta ALE noż cholera jasna, chcę w takich meczach, w meczach LM oglądać NAJLEPSZYCH piłkarzy Juve a Pjanic to jednak 2 półki wyżej od Ghanczyka.
Zapinamy pasy i lecimy.
Zapinamy pasy i lecimy.

- Hed
- Juventino

- Podziekował: 90 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Brak Pjanica delikatnie mówiąc dziwi... zobaczymy co zagramy do przerwy. FORZA
P.s jak frekwencja dzisiaj na stadionie?
P.s jak frekwencja dzisiaj na stadionie?
Ostatnio zmieniony 14 września 2016, 20:37 przez Hed, łącznie zmieniany 1 raz.
- Poprostu
- Juventino

- Podziekował: 52 razy
- Otrzymał podziękowanie: 62 razy
Właśnie pokazali jak Beppe wita każdego zawodnika z osobną w tunelu na stadionie.

Nie wiem jak to jest w innych klubach ale w Juve dyrektorzy na prawdę są bardzo blisko drużyny i to na pewno daje dużego kopa moralnego.
Nie wiem jak to jest w innych klubach ale w Juve dyrektorzy na prawdę są bardzo blisko drużyny i to na pewno daje dużego kopa moralnego.
Ostatnio zmieniony 14 września 2016, 20:35 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- PlanetJuve
- Juventino

Ale te puste miejsca mnie wkurzają... Toż to LM i nie znajdzie się komplet..
http://bongdanet.vn/link-sopcast/juvent ... lla-926133Robaku pisze:dajta stream panowie
- Argonessar
- Juventino

Też mnie to dziwi, jak pewno większość, ale jestem spokojny bo nasz trener zapewne wie co robi i ma u mnie duże zaufanie. Myślę, że Pjanić wejdzie w przerwie jak nie będzie nam szło po naszej myśłi.kuba2424 pisze:Wszystkie dzisiejsze decyzje Maxa całkowicie rozumiem, poza jedną - dlaczego nie Pjanić?
Forza Juve!
- Cabrini_idol
- Juventino

Dużo pustych miejsca na stadionie, szczególnie w górnych sektorach.. szkoda.

- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Panowie potrzebuje jakiegoś linku do ACE STREAM, SOPCAST lub cokolwiek innego, bo wszystko inne mi zacina 
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI