Sezon 2016/2017
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Za szybko się cieszyłem. Rozumiem, że karny wydrukowany ?CavAllano pisze:Nie tak prędko.Sila Spokoju pisze:Sampa z Juve liderami po 3 kolejkach

Więc tak, Roma wygrywa po wydrukowanym karnym w ostatnich minutach, czym odrobiła z 1-2, na 3-2.
Inter strzela w ostatnich minutach, po (prawdopodobnym) zagraniu ręką przy przyjęciu Icardiego, odrabiając z 0-1, na 2-1.
Widać, że sędziowie nie chcą, żeby sezon się zbyt szybko skończył - ciągną za uszy Romę i dzisiaj Inter. :roll:
Tylko Milan nie zawodzi
Inter strzela w ostatnich minutach, po (prawdopodobnym) zagraniu ręką przy przyjęciu Icardiego, odrabiając z 0-1, na 2-1.
Widać, że sędziowie nie chcą, żeby sezon się zbyt szybko skończył - ciągną za uszy Romę i dzisiaj Inter. :roll:
Tylko Milan nie zawodzi

#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- annihilator1988
- Juventino
Mam pośmiewisko z gminu na forum romy, bo gdy Juve dostanie karny z ### to wielka krzywda i korupcja i iluminaci, jeśli jednak roma dostaje takie prezenty to jest to dziejowa sprawiedliwość
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- panlider
- Juventino
To co gra Milan w tym sezonie, to jest kompletny dramat. 3 punkty w 3 meczach, a gdyby Belotti nie skasztanił karnego w końcówce meczu z Torino, to byłby 1Alex96 pisze:Milan uczciwy

Z drugiej strony czego się można było spodziewać po ich letniej "kampanii" transferowej?
Szkoda mi tej ekipy, bo zawsze ich ceniłem i wolałbym, żeby to oni się odbudowali, a na ten moment więcej wskazuje na to, że to gorsza część Mediolanu szybciej wróci na właściwe tory :doh:
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- pablo1503
- Juventino
Jeżeli ktoś siedzi teraz w domu i nie ma nic ciekawego do roboty - polecam meczyk Sampdoria - Milan. Genueński klub gra naprawdę fajną i ładną dla oka piłkę. Gdyby nie młody Gigi, to Milan na pewno przegrywałoby przynajmniej jedną bramką. Muriel w końcu gra na miarę talentu, jakim go okrzyknęli kilka ładnych lat temu. Praet mniej widoczny, ale gdy już się znajduje przy piłce, to widać, że chłopak ma to coś. Quagliarella natomiast zawodzi. Na koniec zostawiłem naszego rodaka. Karolka. Kurde, jestem naprawdę zaskoczony. To jest chyba pierwszy raz, jak widzę go w akcji. Nie ma dla typa straconych piłek. Biega jak ten bulterier i kasuje, co się da. W dodatku świetnie trzyma się na nogach, co często kończy się faulem na nim, a i z klepki potrafi zagrać. Naprawdę jestem pod wrażeniem.
PS. Liczę na Sampe, bo postawiłem na nich.
PS. Liczę na Sampe, bo postawiłem na nich.

- joy
- Katalończyk
Ja się cieszę ze zwycięstwa Milanu. Mój brat jest ich zapalonym kibicem. Ale w ogóle bardzo lubię ten klub. Bardzo mi ich brakuje w LM. Mam olbrzymią nadzieję, że wkrótce wrócą na europejskie salony bo cholernie mi ich brakuje. Zresztą moim zdaniem AC Milan to jest klub, który ogólnie jest lubiany przez większość kibiców futbolu w Europie. Mam do nich niesamowity sentyment.
- Shadow Marshall
- Juventino
Chwilę poczekasz...ja również lubię Milan, ale tam trzeba wpompować przynajmniej 200 mln by jakoś to wyglądało.joy pisze:Ja się cieszę ze zwycięstwa Milanu. Mój brat jest ich zapalonym kibicem. Ale w ogóle bardzo lubię ten klub. Bardzo mi ich brakuje w LM. Mam olbrzymią nadzieję, że wkrótce wrócą na europejskie salony bo cholernie mi ich brakuje. Zresztą moim zdaniem AC Milan to jest klub, który ogólnie jest lubiany przez większość kibiców futbolu w Europie. Mam do nich niesamowity sentyment.
- joy
- Katalończyk
Oczywiście że Milan przespał swój moment. Mieli starą kadrę ale grali bardzo dobrze jak na wiekowych piłkarzy. Ciężko się spodziewać kiedy wrócą choćby jako 4ta drużyna. Juventusowi brakuje rywalizacji, a taki bodziec w postaci odbudowanego Milanu byłby pozytywne dla całej Serie A, Juventus w to włączając. O ile taki MU jest mi obojętny to o tyle Milanu niezmiernie mi brakuje 

- Makiavel
- Juventino
Tak, Milan to wielka firma, więc smutno patrzyć na to, czym się stał. Ale tu nie pomoże tylko wpompowana kasa. Tu trzeba mądrego i konsekwentnego budowania drużyny. Dwóch, może trzech sezonów z jedną myślą szkoleniową, z jednym kluczem kompletowania kadry + kasy. Zresztą mam wrażenie, że trochę Milan cierpi na braku talentów wśród włoskich piłkarzy. Wielki Milan to była m.in. defensywa oparta o Włochów, charyzmatyczni włoscy pomocnicy. W Milanie boleśnie runęła sztafeta pokoleniowa środka defensywy: schedę po Baresim przejął Maldini, po Maldinim był jeszcze Nesta a po Neście - zero.
Życzę Milanowi zawsze 2. miejsca w lidze, za Juve, ale jak będą na to zasługiwać, bo nie chciałbym by poszli do LM i kompromitowali się, jak Roma, hokejowymi wynikami.
Życzę Milanowi zawsze 2. miejsca w lidze, za Juve, ale jak będą na to zasługiwać, bo nie chciałbym by poszli do LM i kompromitowali się, jak Roma, hokejowymi wynikami.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem